Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz abéla #111359 üzenetére

    Ahogy látom, az imént linkelt hájend Usher SD500 esetén is leginkább a doboz, meg a gyémánt-tweeter vitte a pénzt (a woofert ugyis lopták , khm továbbfejlesztették :DDD ).

    Érdekes egyébként, ahhoz képest, hogy a crossoveren mennyi minden múlik(-na), mégis -akár ilyen szinten- is, milyen nevetséges minőségben csapják hozzá az egészhez,
    de audiofil, meg hájend jja. Bár ez csak a belépő szint Ushernél, lehet itt csak ennyi jár(meg hát nem is látszik : ) ).
    Aztán megy a mantra, hogy a gyári mérnökök tudják mit csinálnak ...ja, hát ők lehet, de majd jön a pénzügy + marketing ;] .

    Egyébként érdekes hogy a korábban felmerült LS3/5A fejlesztési metódus ennek majd minden tekintetben inverze volt és mégis üzletileg is sikeres tudott lenni hosszútávon;
    na persze az elmúlt pár évtized tekintetében ebben nem vagyok olyan biztos :U .

    szerk:
    Mathiask : ok ez a csóka sem egy szent, de ez az Amir jelenség is kezd már minden határt túllépni,
    Persze, sokra tartom a tevékenységének műszaki oldalát, viszont legalább annyira ellentmondásos az, egyéb aspektusok tekintetében (persze nyilván erre a Richire is igaz lehet mindez, bár ő legalább a alkotási vonalon is próbálkozik, nem csak a kényelmes, biztonságos kritikusi -ráadásul a témát tekintve, sokszor kérdéses támpontok alapján- álláspontot képviseli)

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák