Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58092032

    törölt tag

    válasz szente #110702 üzenetére

    Szerintem nem a napi 5-12 órás használattal lesz gond, hanem azzal, hogy a negyven, közel ötven éves készülékeknél beszáradhattak az elektrolit kondenzátorok, recseghet a potméter, és még ezernyi más probléma is előfordulhat. Én ezt az erősítőt nem ismerem, de kétségtelenül nagyon jól néz ki.
    Összekötés tévével: a HDMI ARC sajnos nem fog menni, mert ezeken a készülékeken nincs HDMI bemenet - azt akkor még hírből sem ismerték, és a mai sztereó erősítőkön sem igazán szokott lenni HDMI bemenet (az inkább a házimozi erősítők sajátja.) Toslink bemenet sincs ezen az erősítőn. Ami esetleg szóba jöhet, az valami ilyesmi: Toslink-RCA adapter (nem ismerem, sosem használtam még ilyet). Milyen kimenetek vannak a tévén? Ha van koax akkor sztereó erősítők koax bemenete is szóba jöhet.

    Ha mindenképpen lemezjátszót szeretnél hallgatni, meg mellette a tévét is, a többiek biztos számos remek készüléket ajánlanak majd, csak kellenek majd nekik a paraméterek (például a rászánt költségkeret).

    A modern hangdobozok között is vannak a "vintage" külsejűek, a Jbl, a Wharfedale is kihozott ilyeneket az utóbbi években, sőt hamarosan kapható lesz egy újragondolt Mission 770 is).

Új hozzászólás Aktív témák