Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz DBAtti #106616 üzenetére

    Kiderült, az erősítő mindenképp kell menjen szervizbe.
    Alapvetően a Totelre gondoltam, de szívesen meghallgatom, van-e olyan hely, ahová szívesen visztek nagyobb vasakat minőségi javításra (Marantz PM14 MK1).

    A következő történt: tegnap használtam DAP-ról közvetlenül, teljesen jól szuperált, nem jött a tüske, semmi. Mondom, szuper.
    Amikor használat végén le akartam kapcsolni a lejátszót (fém házas), megrázott. Mármint olyan volt, mint amikor feltöltődik valami sztatikusan, talán kicsit erősebb, közben azonnal ki is kapcsolt, de hála az égnek újra be is lehetett indítani, és jól működik. :C

    Éééés ma reggel teljesen megadta magát az erősítő. Van benne lágyindító áramkör, és érzésre amikor az kapcsolna fel (eleve kicsit később a megszokottnál), akkor bemenettől függetlenül a kimeneten zaj jelenik meg (talán a 220 zaját hallom), ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor nagy a szélzaj a mikrofonba. Azt hiszem a hangerő állásától is független a szintje, de nyilván nem variáltam sokat, lekapcsoltam és kihúztam a dugaljt.

    Hát ennyi. Amikor megvettem már úgy voltam vele, hogy benne van, egyszer megcsináltatom fullosan, és akkor még sokáig értéket képvisel. Momentán mondjuk nincs rá keret, de lesz. Plusz motiváció hogy legyen :K

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák