Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz alphamooncam #105972 üzenetére

    Nem, nincs meg. Még csak ma járok itt először.
    Nyisd újra ki a témát :)) :W

    És mint tudjuk, ki mennyi tiszteletet ad, annyit várhat vissza.
    Tehát ha gépfegyverrel Rád lőnek, Te visszalősz. Értem. :U Ne menjünk el Jézusig és a tartsd oda akármelyik orcádat-ig, meg az egyéni érzékenységekig, értem ez az emberi lélek érzékenységére. Egyetértesz ? Tehát a világot az vinné előre igazán, ha tiszteletlenséggel szemben is tisztelettudó marad a magát bölcsebbnek tartó fél. Ezt máris ha gyakorlod, segítesz nekem is itt és most. :K

    Jó lenne egy Topping D90-et egy D90SE-vel összehallgatni valami high-end konfigban fej-fej mellett. Kb. vegytisztának tekinthető ESS vs. AKM összehasonlítás lenne, fül alapján.

    Talán ez bizonyítja a legjobban részemről, hogy
    a számok nem mondják meg, hogyan szól a kütyü.
    :U :U :U

    A tisztelet ott indul, hogy figyelmesebben fórumozunk és értjük a másikat, nem csak olvassuk, tehát értelmezzük azt, amit ír, és összességében látjuk end-to-end a mondanivalóját, nem pedig szűklátókörűen csak az adott hsz-t.

    Előfordul, hogy félreértegetjük itt egymást, de azért mielőtt gerendát látsz a másik szemében, először az ajtó előtt sepregess el kérlek.

    Ha unod, egyszerűen csak ignoráld. Ez egy műszaki topic. Csak így pragmatikusan követve a ph "hova mit írjak, mi fér el és mi nem"-ét.

    Tetszik vagy sem, jó erre hivatkozni, és amíg ez ilyen marad, jönnek a grafikonok, ha pedig átnevezitek, indítok egy műszakit, a grafikonoknak és méréseknek, és ömleni fognak a számok és adatok orrvérzésig. :U Ha inkább hallgatóznátok, tojva a műszaki dolgokra, lehet átfáradni kammerer megdöglött totyikjába. No offense, de ha Te azt mondod, unod, vagy sok, én ezt mondom, amit az előbb olvastál. Csak hogy mindkét "pólus" vagy oldal kapja meg egyenlő súllyal a magáét.

    Ettől még középen ülünk, igaz ?? Tehát mérünk is és fülelünk is.
    Legalábbis remélem, mert a mérések figyelmen kívül hagyása járhat katasztrófával és azt nem javaslom még ellenségemnek sem. Mióta láttam pár példát erre, én megnézem a méréseket először, és utána hallgatok.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák