Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Egyébként lejátszó, és a lánc további elemei szempontjából ha digitális anyagban gondolkodik az ember merre érdemes elmenni, hogy nézne ki egy komplett rendszer?

    A számítógép mint olyan mennyire problémás mint lejátszó? Mármint nyilván a beépített alaplapi hang, nem túl jó, tehát mindenképp tennék elé valamit idővel, de lényegesen jobb hangot érne el egy Squeezebox pl?

    Általánosságban naponta néhányszor szükségem arra, hogy a gépről is tudjam hallgatni, viszont az kérdéses, hogy az adott erősítő épp lehetővé teszi-e, hogy két eszköz is rá legyen kötve, így ha viszont nem, nem tudom, hogy szeretném-e átkötögetni naponta, szóval ilyen szempontból a gépet preferálnám mint lejátszót.

    Elvileg a mostani alaplapban nem "annyira" rossz az audió, ALC1220, ESS AUDIO DAC, izolált áramkör külön a hangnak, persze nem bíznám végérvényesen erre a hangot, mert maximum kategóriájában elfogadható, egy értelmes hangkártya mellett már nem.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Egyébként felkerült C316-BEE, kicsit kevesebb mint két év garanciával, 80.000 Ft. Érdemes lenne valahova elmennem és kíváncsiságból meghallgatnom ezeket az alap modelleket, úgy több összehasonlítási alapom lenne az ajánlott Pioneer felé is, bár mivel nem saját rendszerben hallgatom meg így ez az egész csak részleges képet adna.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák