Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • denesdr

    addikt

    válasz Dißnäëß #105863 üzenetére

    Igen, eddig is tudtam volna digit jelről hajtani őket, mert van bennük DAC, de a FA-khoz nincs kijelző és csak AES, Toslink meg Coax bemenet van rajtuk, én meg az esetek 90%-ában USB-t használok (a maradék 10%-ban meg Toslink, Coax), a távot és a hozzá való kitet külön kell megvenni és az érzékelőt is úgy kell ráépíteni a dobozokra, hogy rálátható legyen.

    Igen, van bennük ADC, én is ezen keresztül használtam idáig. Ha valaki szereti egy előfok, vagy DAC hangját (vagy csak a funkcionalitás miatt, pl táv, kijelző stb) színezetét, az nyugodtan elékötheti, nagy valószínűséggel át fog menni a karakter.

    Az SHD-vel ezekre nincs szükség és így további funkciókat kaptam, mint Volumio streamer, Dirac, további EQ lehetőségek, 4 egymástól független digit kimeneti csatorna, fejhallgató kimenet.

    Szóval nem volt kevés beruházás, de szerintem megérte. Ha valakinek nem létszükséglet a DSD meg a hardveres MQA, de szeretne egy több bemenetes Diracos DSP kütyüt, ami után bármilyen DAC illeszthető (amennyiben tud fogadni 24/96-ot), annak jó megoldás lehet véleményem szerint.

Új hozzászólás Aktív témák