Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
válasz
lolchief70 #34198 üzenetére
Oprendszer milyen?
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy külső USB3-as 3 TB-os merevlemez.
A windows felismeri de a meghajtót nem lehet elérni, a lemezkezelés látja, de inicializálni nem engedi.A méretet rosszul jelzi a testdisk is: 16777216 TB-nak írja.
A partíciós tábla típusát se látja, keresésre se talál semmit. A részletes keresés pedig 1 óra latt 1%-ot se érte el.
Mit tudok tenni? Mi lehet a megoldás?Előre is köszi!
-
Jazz
veterán
Üdv!
A HDD tárolja valahol a legyeártása óta eltelt működési időt, bekapcsolások számát...stb.? (SATAII) És ha igen ezt az infot milyen progival lehet kinyerni? Pl. a HD sentinel ilyen info-t nem ad.
A másik: samsung hdd-t kéne mélyformázni, hogy a hibás sectort kizárja. Ehhez kéne program. A samsung oldalán nem találtam.
Köszi
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pandaboy #34185 üzenetére
Szia!
XP esetén SP2 vagy 3, mert az előző verziók lemezkezelése 137 (128) GB-nál befejeződött. Ha még az OS nem vágta haza a drive-ot, akkor erre tessék odafigyelni. Valamint a plusz kártyák driver-e kell, mert különben XP nem fogja látni! Sentinel oldalán ha van a kártyához driver, akkor az a legjobb verzió.
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
A másodlagos 500-as Sata winyómat nem látja a Windows (Lemezkelő se Eszközkezelő) és semilyen teszt program. (HD Sentinel, Get Data Back, Partition Table Doctor, Testdisk stb..) A winyó Sata kártyával megy Samsung 500 GB.
Csak a BIOS látja és a Win XP telepítő "Ismeretlen particíóként". 130 GB-ot lát az 500 GB helyett. Formázni lehetne, de előbb le kéne menteni az adatokat róla. Milyen Bootolható adat mentő programot tudtok, vagy partició vissza állítót?
Jó volna vissza nyerni az adatokat, mert vannak rajta fontosak. -
geckowize
őstag
Hello!
Win 8.1 rendszerrel használom a Toshiba Satellite A500-134 típusú notit, és egyszer egy frissítés konfigurálásakor elment az áram, akksi híján meg ugye megszakadt a frissítés és kikapcsolt.Azóta 100% lemezhasználatot jelez a System és olyan lassú a gép, hogy idegességemben ami hajzat és szőrzet van rajtam azt már sikerült kitépnem, emellett habzó szájjal spontán öngyulladok.
Néztem google-ba, javasolták, hogy lapozófájlt állítsam be rendszerpartícióra, kezdetinek ram mennyisége, maximálisnak meg 2x annyi, semmit nem ért.
Chkdsk-et lefuttattam és talált hibát.
Mit tudok ezzel csinálni? -
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34174 üzenetére
ha "papír" a ház pont az a baj hogy nagyon is bevan csavarozva
Érdemes gumbibakokra rakni vagy műanyag távtartókkal elszeparálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest