Hirdetés

  • Ismét egyedit alkotott a Sharp

    ma Minimalista dizájn és komoly felső kategóriás specifikáció jellemzi az Aquos R9-et, az Aquos wish4 pedig belépő szinten hozza a stílust. Ráadásul mindkét modell strapaminősítésű.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz kovi831 #6447 üzenetére

    Nézz körül a Monacor háza táján (bár most éppen átalakítás van a honlapjukon) magas ügyben vagy esetleg a Hangszóró2000 honlapján igaz magast tőlük még nem vettem, vagy a Visaton de tőlük meg 1általán nem vettem még hangszórót de ha jól tudom jó minőségben gyártanak.. Nem akarok beleszólni ez az ön dönt kategória de ha a közép/mély tökéletesen működik akkor ne cseréld az a doboz ahhoz a hangszórókhoz lett tervezve. Nem hiszem hogy találsz helyette jobbat azokra a paraméterekre. Maximum egy kis kísérletezés a csillapító anyag vastagságával. Bár már azzal is változik a doboz paramétere. Magast meg próbálj meg olyat nézni aminek az érzékenysége körülbelül megegyezik a tiéddel.

    +: Amit első nekifutásra megtehetsz és biztosan fogsz mind térérzetben mind hangban javulást tapasztalni az a hangszórókábel (a dobozban magasra középre mehet valami jó minőségű ezüstözött 1,5-es, mélyre meg ugyancsak jó minőségű de maradhat a réz és esetleg 2/2,5-es) és vezetéktálca cseréje csíptetősből valami jobb aranyozott banánosra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák