Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz hugi0 #28010 üzenetére

    Nem elégetni akarjuk a hangszórókat. :) És ezek még nem jobbak a 7293-tól. Főleg first watt szempontból nem. :) Azt a PWM végfok IC-t szerintem még nem találták ki, ami jobb lenne az AB osztálytól. :)

    (#28008) Szabi_82
    :) A hangszórókat nem szokta érdekelni az IC elnevezése. Sőt, még az sem, hogy diszkrét elemekből, vagy monolit IC-ből folyik-e az áram felé. Ráadásul, az integrált áramkörök tervezői okosabbak az átlag DiY-ertől, és az is valószínű, hogy az alktrészboltból random vásárolt félvezetőkészleted sosem lesz annyira egyforma, mint az ő működőképesen a gyártásból kikerült IC-jük. Különösen a differősítő fokozatnál. Nem lesz a teljes félvezetőkészlet egy hőmérsékleten, stb, stb.

    :) És a Scanspeak hangszórók sem érzékenyebbek erre, mint bármelyik másik. Ráadásul teljesen átlagos, a középkategória alsó szegmensét képviselő termékekről van szó, mint a Discoveryknél végig. Ez alól csak a 810921 a kivétel, ami nem ScanSpeak. :) Nem kell feltétlenül hasraesni a nevektől. :)
    Én úgy emlékszem ugyanonnan lett megrendelve, ahonnan én szoktam. :) [link]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák