Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Ribi #27409 üzenetére

    :) Tényleg kellene már egy kis összeállítást csináni fórumozókról, az évek tapasztalata alapján. Van egy olyan kategória, hogy a "Márkaneves". Ő mindig azt hiszi, hogy az eladások, és a nagy bevételű vállalatok valamilyen földöntúli hozzáértést, és magas szintű szakmai kompetenciát képviselnek, amit a földi halandók, és főképp a magyar anyanyelvűek úgysem érthetnek meg. :) Általában ez az összes felhozott érve különböző szituációkban.

    Vissza kell utasítnom, amít írsz, mert sem a sülyeség nem helytálló, sem a marketing. Ilyen, itt, nem történt most.

    Szóval azt mondod adjak információt. Egyébként folyamatosan azt csinálom. De oké, biztos többet szeretnél tudni. Egész érdekes gondolat. Légyszíves segíts nekem, mutasd meg kérlek, hogy hol volt az, amikor megkértél erre korábban. :) Sajnos nem jut eszembe hirtelen. :)

    (#27410) bkercso
    És ez nem meglepő. Amúgy, amit írtam, abból simán rá lehet jönni, hogy mire gondolok. Neked még vannak is esélyeid, mert másból is áll a fórumozásod, nem csak abból, hogy klf. megjegyzéseket fűzz a személyemhez. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák