Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psyho85

    aktív tag

    Üdv Gányolók!

    Nem tartom magam profi gányolónak, mert sajnos néha működésbe lép a szépérzékem. De azért igyekszem:

    Mindenek alapja az asztalom, amit a szomszéd által kidobott szekrény maradványaiból csináltam egy (azaz 1) dekopír fűrész, egy csavarhúzó és néhány csavar segítségével. Olyan is, de nekem pont jó, és bírja a strapát:

    [ehun]

    Az asztalon látható fém izé egy széjjelnyiszált P2 alu hűtőborda, jó szolgálatot fog tenni egy kis csiszolgatás után az alaplapon, mert teljesen pucérak a CPU tápellátó áramkörei. Ami azért nem jó, szerintem.

    [ittene]

    A régi gépem, most asszonyé, és Prescott P4 3GHz, amihez potom áron vásároltam egy AC Freezer 4-et, de a ventije sajnos lekezdett zajosodni. Így került a helyére egy másik AC 8 cm-es csoda. Éljen a a hobbi-drót, és az ő kitartása.

    [ezmegitt]

    Egy rövid ideig nem volt videokártyám, így az alaplapi félelmetes Intel ExtremeGraphics 2-t voltam kénytelen nyúzni. Ennek következtében az északi híd úgy döntött, hogy ő bizony irdatlan meleg lesz. Ezért került rá tapadós hővezető pasztával +1 borda, és arra egy kisebb légkavaró. Az eredmény 65-70 fok helyett 35-55, ami azért biztató volt.

    [puléttó]

    Örök kedvencem marad a Zalman Vf-700Cu. Az alábbi képen egy Sapphire HD2600pro-n látható, némi fúrás után. Egy 3,5mm-es fúrószál beletört a pántba, irdatlan kemény fémből van. De felment, és jól, halkan teszi a dolgát. Kicsit "apple" designt adtam a légkavarónak, ugyanis beleharapott a fúró az egyik lapátba... hiába, gányolás. Most épp egy 4670-re került fel egy másik, és jó az is. Fúrószál most nem tört, és a lapátok is épek maradtak.

    [azmegez]

    Persze a gépek belsejében minden tápellátás szikszalaggal együtt tartott drótokon érkezik, csak a miheztartás végett. Több kép sajna nincs, majd ha lesz digicam.

    Üdv.:
    psy

    [ Szerkesztve ]

    Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

Új hozzászólás Aktív témák