Beépíteném 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Beépíteném 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
TÁDÁM!
fero02 nyerte ezzel a szép képpel!
Még szerencse, hogy nem fogkefét ajánlottam fel neki

Jó lenne, ha topic ez után is így pörögne!
Természetesen a 3000-ik hozzászólónak is lesz ajándék!!
[ Szerkesztve ]
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
De ha már ennyire sűrűn kérdezik és ennyire elege van, hogy állandóan kérdezik, akkor pl Logout-ra miért nem teszi fel részletesen, hogy mi kell hozzá meg ilyenek.
Ez csak az én meglátásom, de ő ilyen, ezt elfogadom, nem is kezdek el botrányt csinálni.
Amúgy gratula! 
[ Szerkesztve ]
Kérek szépen vigaszdíjat... 

Szép estét!
Segícséget szeretnék kérni az itt járkáló emberektől.
Az ötletem az lenne ,hogy öszeszerelnék egy plexi házat.
De nem gány munkát kéne végeznem.
Adtok ötleteket h miket vegyek figyelembe a ház öszerakásakor?

Klemens-nek meg vígaszdíjként elküldök egy nagyon patent monostabil multivibrátoros fordulatszám szabályozó áramkört!
Házi gyártmány, tehát kéretik nem fikázni!
Mit szeretnél?
Plexi házon már én is gondolkodtam, de amennyibe a plexi lenne meg a vesződés vele, inkább érdemesebb egy gyárit venni, de ez csak az én meglátásom. 
Jó vastag plexiből építsd össze és akkor a ragasztások mellett csavarozni is tudod!
De szerintem olcsóbb ha veszel egyet! A plexivel dolgozni nagy rutint igényel. Szerintem ne ezen ismerd meg ennek a művészetét.
Vágj nagyon pontosan, vagy a legjobb, ha leszabatod a plexi lapokat. Ragasztással vagy csavarozással erősítheted össze a lapokat. A ragasztás legyen precíz, ne follyon meg a ragasztó. Fontos a méret. Legegyszerűbb lemérni egy normál lemez házat és azt elkészíteni plexiből. Természetesen egyedi méretben is készítheted, de akkor a csatlakozók, kábelek hosszára nagyon figyelj.
Azokból a pici jelekből ne készíts sormintát, egy jelből is sejtjük a mondat jelentését
Hát...ö...izé...ha tényleg így van, akkor hálás köszönet!
Ez is jó, ilyet fikázni? Én? Aki még elképzelni sem tudna egy ilyet? 
Szerintem ordenáré szívás plexi házat házilag csinálni.
Én állandóan koszos az egész, mert a PC iszoyat mennyiségű port képes a semmiből is magába szívni. A plexi meg feltöltődik és szép folyásmintásan lerakódik rá a redva 
Nos?

Sosem lesz full plexi házam, nem tetszik és nem praktikus, mindennapos használatra nem, csak mutogatni való. Viszont ha már a kedves fórumtárs megkérdezte, hát elmondtam, mire kell figyelnie ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vigaszdíjnak bármi megfelel! Egy bármi, egy akármi, egy valami, egy egészen aprócska hasznosság

KillHates ha irok gyorsan 985 azaz márcsak 984 hozzászólást kapok egy ien szép zölden világítós ventit?pont passzolna az elöbb említett plexi házba

Oké-oké! Bocs, csak a Te válaszodba írtam bele, hogy nem érdeme neki ezzel vacakolnia... 
Mégis milyen írányba gondolkodjak? Mi az amivel mostanság pimpelnéd a géped?
Nem tudom. De miért nem írsz Te? 
Köszöntem szépen! 
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Simán! De azért legyen tartalmas az a 980 hozzászólás, mert bezárják a topic-ot a modertátorok és akkor ugrott az ajándék! 
Azért, mert lövésem sincs, hogy mi kell hozzá, mire kell figyelni/vigyázni, stb...
Pont az írjon arról, hogy hogyan is kell ilyet csinálni, akinek fingja sincs az egészről? 

KillHates bocs nemgondoltam hogy enyire pörög a topik
És nem küldtem el röktön azt az utána lévő hozzászólást.
Köszönöm az ötleteket a házzal kapcsolatban még átgondolom h elkezdeme.a pénzel nemlenne gond faterom ingyen tud hozni plexit és szép egyenesenis tud vágni
Az a zöld venti meg télleg teccik
Most készítek egy uj konfiguráciot még kel egy proceszor és rakhatom ösze már várom
jah bocsánat a sok kis fej miatt.bevoltam zsongva
Semmi gond!
Én úgy csinálnám a Te helyedbe ha van plexi dögivet, hogy egy sima háznak csinálnám meg mindekét oldalát és esetleg az előlapját. A fém vázat azt vagy lekrómoztatnám vagy fényes feketére lefújnám! Az optikai meghajtó és a floppy házát is krómoztatnám, vagy fújnám! 
Ez jóval kevesebb munka és sokkal egyedibb gép! Ha megcsinálod akkor viszont ITT a helyed!!! 

Köszi az ötletet körülnézni mindenképpen elmegyek
De nemvagyok benne biztos h bármitis elérnék hiszen mégcsak 3hónapja kezdtem el a moddingolást. semi multam nincsen nemhiszem hogy egy általam épített plexi ház megállná a helyét . Tanácsokat köszönöm de mint mindenki tugya tanácsokból sosem elég.Kivéve ha azok anyucikánk tól származnak 

kételkedem
Kicsit oldschool-os lett nem gondolod? 
Használd a válasz gombot, akkor tudjuk, kihez szólsz
A cél az, hogy a lehető legkevesebb változtatás történjen, a külső megjelenése nagyon hasonlítson az eredetire.
Persze, hogy is mehetett ki a fejemből!
Körülnézek!

értettem
bocsi de még nagyon low vagyok. nem igazán ismerem a ph-t.

Am mit gondoltok a vista xp kérdésel kapcsolatban ? nemtom h meiket tegyem fel ha kész az uj konfig
Mindenki kezdő volt valamikor...
Nagyon jó hely a PH! a legtöbb fórumozó tényleg segíteni akar, a viselkedési szabályok egyszerűek. Fusd át az alapelveket.

fuh hát én mamár sétálni sem tudnék nem h futni
majd holnap. de azért köszi 
[ Szerkesztve ]
És mi lenne, ha esetleg utána járnál/olvasnál a dolgoknak kicsit... 
Gondolom anno fizikát tanultál, ez a téma pedig nem olyan bonyolult, h ne lehetne megérteni különösebben nagy elektronikai ismeretek nélkül. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
ÁÁáááá... aki nem pákával a kezében született, annak tényleg ákom-bákom egy kapcsolási rajz!
Kap tőlem egy pöpec szabályozót és a dolog le van tudva neki a problémája 
fero02 és
Klemens ! Kérlek küldjétek el a címeteket privátban, hogy hétfőn fel tudjam adni a csomagokat!

olyan zöld ventit hollehet veni és menyiért?
A Visioncomputer-nél, és 3.670,- Ft volt
Annó?
Most érettségiztem fizikából (meg minden másból is), de ennek ellenére suta vagyok hozzá, valahogy ez a rész sosem maradt meg bennem (más dolog sem nagyon, de ez főleg
). Majdnem egész nap ezt csináltam, utánaolvasgattam.
Azt már tudom, hogy figyelni kell, mert a poti melegszik meg ilyenek.
Bonyolult ez még nekem no.
Nem véletlen nem az autóelektronikát választottam szakmának (mondjuk főleg azért ,mert hivatalosan nem is mehetnék, mert színtévesztő vagyok).
KillHates: pill és megy a privi és hálás köszönet!

Meg azért teljesen nem oldja meg sajnos a problémámat. Addig fogom használni, míg nem sikerül egy normális és valahogy kinéző előlapi ventilátor vezértlőpanelt csinálnom. Utána ígérem, hogy visszaszolgáltatom neked hibátlan állapotban. 
Amúgy ez a MTH az nem csak a versenyzőknek van? Vagy oda akárki elmehet nevezés nélkül is? 
[ Szerkesztve ]
Tudod mit?
Addig nem nyugszom még nem csinálok egy ventilátorvezérlőpanelt és ha kész, felteszem Logout-ra. 
UP! Várjuk a cikket! 
Én is, már csak hónapok kérdése. 
De, de ha benevezünk, akkor versenyzők leszünk
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Fúú mekkora pörgés volt itt
hirtelen nem is tudtam hogy hol kezdjem el
.
Először is grat. a nyerteseknek
.
kételkedem: hogy állsz a pctv-vel? 
Bakker ennyire szar napon is csak tegnap volt
de komoly, hogy ennyire összeesküdjön ellenem minden
. Hétfőig állnak a munkálatok, mert eltörtem azt a fúrószárat amivel a csavarnak fúrtam a lyukakat a fába és a zártszelvénybe
ráadásul 2-t is és ebből az egyik csak kölcsönbe van/volt nálam
. Ráadásul 3 raiser csavart is sikeresen eltörtem illetve 2.t elhajlítottam
. Mind1...azért valami jó hír is ennyi panasz után
annyit tudtam ma csinálni hogy az alaplap felüli oldallapot "pontosan" méretre vágtam h ne lógjon túl sehol és ez fel is lett "csavarozva", és ugyan ezt megcsináltam a ház alján lévő borítással.
Azért raktam idézőjelbe a csavarozást, mivel kb. 4-5 mm még nincs becsavarva, mert nem tudom tovább tekerni a szelvénybe
....kézi erőmből többre nem telt már....illetve a 2-es fúrószár túl kicsi de a 3-as már túl nagy, szóval majd veszek 2,5-ös szárat és azzal is megpróbálom
, de mivel holnap zárva van a gazdabolt és más nincs itt kp-n ezért csak hétfőn tudom folytatni... Illetve még annyi csináltam h amit szereztem gépházat alkatrésznek annak a hátlapját leboncoltam
nem épp szak szerű eljárásokkal
.
Ja és még valami
lefestettem a zártszelvényből készült vázat is, hogy a későbbiek során ne rozsdásodjon
.
"Röviden" és tömören ennyi
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Bakker, akkor nem megyek, mivel nincs mivel benevezni. Majd egyszer.
Dani_kp: Akkor elvoltál ma, volt termés. Azért sok sikert a folytatáshoz. 
[ Szerkesztve ]

Az biztos, egész nap kb. 3 órát ültem meg 20 percet gépeztem
. Köszönöm
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Októberig sztem lenne idő megcsinálni ezt a fritőzt
Még körbekérdezgetek pár embert az olajokról, hátha jutunk valamire. De sztem alapvetően 3 napra elég lenne a mineral oil.
Egy barátságosan kicsi Akvárium kéne, Hátlap, meg valami mutatós konfig. Oszt úmmán jó leszen
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Kéne, kéne, de a szállítást nem tudom megoldani.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Szia!
A normál SATA kábel rövid. 90-100cm-es kellene, de a helyi boltosok kiröhögtek a kívánságommal. Rendeltem a netről, de még nem kaptam meg, ezért áll az építés
Ma az extra HDD coolert csináltam meg:
![]()
![]()
nem feltétlenül a támogatók hiánya volt a döntés oka. múl évben pl ha jól tudom ingyen kaptuk a helyet csak mennyünk ki... de az infomarket mostanában konzol és mobil kiállítás lett, így a színvonal is igen alacsony...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
mth mindenkinek nyitott természetesen és a nevezés és látogatás még mindig ingyenes
nyugati mellett van gyalog 3 percre itt a térkép
kisebb kommunikációs hiba volt a szerkek között, így most javítottam a hírt. 18.áig kell leadni a nevezést, de 25.én startol a rendezvény
sory 
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Hi!
Hát igen ha valaki kreatív és vmi moddolni akar csak kiröhögik
.
Nagyon jó lett az extra hdd cooler
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

Azért rakok fel pár képet a jelenlegi kinézetről 
Képek:
Eredetileg narancs lett volna, de elfogyott mire teljesen lefújtam volna, ezért szürke lett!
Hátlap (eredeti állapotban), itt először is levágtam a peremeket utána pedig a két 8 centis ventinek a helyét kaptam ki.
link
link most így áll! még a csavarokat rendesen be kell csavarni és a 2 lap zsír patent lesz
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮