jééé enyém lett a 11000. hsz

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
jééé enyém lett a 11000. hsz

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
Szép munka. Grat! 
A Galaktikus Pingvinbirodalom Uralkodója és a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat tagja. cmd: Ping Win! Játszani és játszani hagyni! *bzssssssssssssüüüü* (lézerkard kivonva)(by Drakoo)
még jár valami ajándék az ilyen esetekre vagy már nem? :d

Már sajnos nem, egyébként minden 1000.hsz után jár ha jól emlékeszem. 
Esetleges ajándék: szívlapát _ ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
pedi azt hittem még jár minden 1000. hsz után .sebaj belenyugszom 

Basszus : O
Most nézem h mekkora f@sz vagyok.
11000.hszt írtad : O
Elnéztem eg ynullát bár nemtudom hogy hogy sikerült 

jol nézki
az audio kábel? én telefon kábelre szavazok, pont négy eres 
windows picipuha xp
én is azzal akartam de nem volt itthon 
Na akkor egybe a válaszok: 1x is mindenkinek köszönöm
Igen a cső picit törik! De nem vészes ugy is pirosat akarok bele.
Igen a dvd-nek van teteje de nem fogom kivágni! Kb 1,5 cm van a venti és a tető közt ha rajta van aa tető akkor sem jobb a hőmérséklete semminek. És akkor a hátulján lévő lukakon szívja be a levegő nagyját, így hűtve a tápot ki van ez találva.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

ÉS láttad a majdnem végleges szivacsolást? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igen tegnap aszem de mintha még mindig néhol rózsaszín lenne!
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Metalloglobusban tudsz venni. Egy tábla pont 2 m2 (1*2 m). Kb 900 ft kilója.
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

Persze, még mindigig ugyanott rózsaszín, csak a fenti részt kicsit meg hekkeltem
Az egyik szivacs oldalát lekellett vágni és azt tettem oda 

Sziasztok!
Előző gányom után, most a nagy gépem hűtésén munkálkodtam, megtoldottam a chipset hűtését egy 4 centis ventivel. A hyper 212 elég jól odaszorítja, de azért én megtámogattam egy kicsit. A venti 4500-ra korlátozva pörög, így alig hallható, ellenben rengeteget segít. Most már alig langyos a borda menet közben, nem úgy mint nélküle, úgy rettenetesen forró volt...
Itt van
Szerk: Csavart nem használhattam, mert még garos a lap, és meglátszana...
[ Szerkesztve ]

mi az a konzerv doboz?
elötte lefagyasztod és mehet a procira vagy mi? 
windows picipuha xp

Az volt a régi művem, de lényegében úgy ahogy mondod
Itt a hozzátartozó hsz [link]

igenbeteg, jó hogy nemvolt görögdinnye a hűtőben:d vagy valami testesebb konzerv
windows picipuha xp

Ezt mondta más is már
Néha vannak elborult ötleteim, ez sikerült 
ksözi :d még lehet hogy megkereslek ezzel 
UpTheBruce!
Nullköltséggel főzhetnél magadnak félkész konzervkajákat
Csak rá kell erősíteni a procira és nyomatni valami régi gamét, mondjuk a Drakant. Mire végigtolsz egy pályát, már kész is az ebéd.
A madzagos megoldás is jó.
Közeleg az album frissítése, mindkettő belekerül.
A Galaktikus Pingvinbirodalom Uralkodója és a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat tagja. cmd: Ping Win! Játszani és játszani hagyni! *bzssssssssssssüüüü* (lézerkard kivonva)(by Drakoo)

kellemest a hasznossal
teát is lehetne igy főzni
windows picipuha xp
én is beletudok kerülni? vagy nincs jó gányom?

Köszönöm hogy én is bekerülhetek a nagyok közé 
Emlékeim szerint már ott vagy valamelyik régi munkáddal. Egyébként mindenki bekerül, aki már gányolt és betette ide a munkája fotóit. 

Sikerült lecserélnem a hűtéseit egy ECS (egy áldás) alaplapon
igy legalább abban a tévhitben élek hogy Asus
na a képek:
Gányolás előtt
Gányolás közben
Gányolás után
ja és az Asus hűtőt pillanat ragasztő és paszta combóval tettem fel 
windows picipuha xp

Gratulálok leszorítót nem tudtál faragni?
Kiváncsi lennék mekkora hőhidat képez a pillanatragasztó.

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

hát úgy csináltam hogy középre ment a paszta köré meg mint egy gát a pillanatragasztó
nekem ez bevált módszer ha nem érted hogy hogyan akkor csinálok szivesen egy rajzot hogyan csináltam 
windows picipuha xp
Tuti érti, de sztem nem is ezzel van baja (sztem is jogosan)...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Haladok a gépház-előlap építgetésével
Mostani Hozzávaló: [link]
És egymásra pakolva az elemek:![]()
ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

akkor jó. lehet hogy félreértehtően írat le
de akor mind1.
windows picipuha xp

Mókus hajtja majd a géped?
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

Jó, hogy nem egy kis motor fogja forgatni a kereket 
Csak ez a pirosas színű keret kellett a 12-es ventilyuk köré 
ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

NEm bántó szándékkel írtam, még mielőtt félreértenél, vagy felhúznád magad.
Hanem ezzel erősen agyon lehet verni a gépet.
A pillanat ragasztó nem a leg ideálisabb megoldás.
Ráadásul ha hőre kilágyul és elenged a ragasztás mit sinálsz?
Mondjuk egy ilyen gépnél kidobod, de ha valami hozzáértő szerencsétlen sufnituninger megcsinálja így a 40-50ezer forintos lapját.???
Még egy fontos dolog most hogy cserélsz rajta hűtést ha kell?
Mert a pillanatragasztó amig tart addig nagyon erősen tart.

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

higgadt ember vagyok
tudom hogy nem a legideálisabb de nincs se lyuk se fül amibe beletudnám akasztani a hűtőt.
ez tűnt a legjobbnak mint ami előtte volt. de eddig ezzel a módszerrel nem volt gond. de nem kell utánozni
de a paszta azért átad némi hőt
elötte a borda 43 fokos volt, most 46. ha jól értelmezem jobban hűt 
hát nem cserélek hűtést ez csak egy p3 as gép
an még alaplap
de csak a NB hűtő van felragasztva a cpu gyári megoldás
[ Szerkesztve ]
windows picipuha xp
előtte 43, most 46? akkor megérte úgy látom 
http://pc-style.hu
lemérted a bordát és úgy 46? Akkor tényleg több hőt vesz fel.

igen lemértem.ugyanugy 1 óra 100% cpu terhelés után.
a régivel volt 46 vagy több
az asus al 43-42 között ingadozott. asztalon volt mind a 2 esetben.paszívan.
windows picipuha xp

hüjesééget irtam. az asus al volt a melegebb.mivel melegebb annál több hőt ad át.
windows picipuha xp

Ez a hőmérséklet különbség a hűtőborda mérete miatt van.
Minnél nagyobb borda annál nagyobb a felület amin felveszi a hőt.

az aljuk ugyanakkora. lehet hogy van valami amit mondasz pl öszetétel, anyag sűrüség, hővezetőképesség.
de legalább jólnézki
ez kicsit nyugtat
windows picipuha xp

Barátaim!
Büszkén mutatom be a pc-style.hu-ra feltett képeket.
Hát bekerültem

Aki CNC-vel foglalkozik és csinál ilyen külön megrendeléseket, az meg tudná csinálni. Van a fórumon pár ilyen ember, ha jól rémlik...
Viszont ha egy ekkora felületen akarsz belevágatni a ház oldalába, akkor az utána nem lesz többé stabil. Ha nem egy Lian Li a házad, akkor csak nyekleni-nyaklani fog a oldallap. Valamint a rácsozat nem lesz olyan erős, hogy elbrjon mondjuk egy rácsavarozott ventilátort.
sálálé

köszönöm
épp egy lian li ház oldal lapjáról lenne szó,
elég erősnek gondoltam én is,
örülök hogy lehetségesnek látod a dolgot, már csak embert kell találjak aki meg is csinálja 
Na, erre tényleg büszke lehetsz, nagyon jól néz ki. Minden elismerésem. Még a színek is harmonizálnak.

Egyébként még nincsen kész.
Közérdekü infó!!
zundapp kollégával (Nagy Gábor) senki ne üzleteljen semmit!!!!
10ezer ft-om bánta

Van egy olyan, hogy Jelentsd a csalókat! , valamint az Akikkel jó vigyázni üzletelés során. Mindenképpen jelentsd az illetőt, hogy másokat már ne károsíthasson meg
. Sajnálom a pénzedet, jómagam két napot dolgozom mint állat ugyanennyiért, úgyhogy tudom a pénz értékét. Mindenhova írd be, ahol csak megfordulsz, ne kegyelmezz neki!
Amúgy mit üzleteltetek?
[ Szerkesztve ]
mert mit tett? Jelencsd fel ha már elmúl 10 vagy 14 onnastól büntethető ! Bár iga hogy 10 ezer ft csak szabály sértésnek minősül. De járj utánna