Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz KraRe #18870 üzenetére

    értem, mit mondasz. de megint úgy fogalmaztál, hogy ne lehessen igennel, nemmel válaszolni...

    gondoltam erre, is, arra is, mikor, hol.... :K

    de a lapos tepsiket hagyjuk már. (van azokból is, de nem használhatók a számomra.)

    én a cpu hűtőkről beszélek. azokból van 2 kartondobozzal itthon. 2 verzió létezik.
    itt látható mindkettő. a 2. képen az alu verzió, (úgy tudom az újabb), és az utolsó képen a réztalpú, hőcsöves zömök, (ami a régebbi).
    a kis réztalpú helyett jött az alukocka, mert állítólag jobban hűt. de valaki azt írta a múltkor, hogy vissszarakta a csöveset, és nála az a jobb.

    nálam csak azért jöhet szóba a réztalpú, mert kisebb. így ha egymás mellé rakom őket egy nagy felületre, akkor sokkal több darabot használhatok fel. feltételezve a 2 verzió hasonló hűtési teljesítményét, egy adott területre b. 1.5X-ös hűtés kapacitástt tudok pakolni.
    de a felrögzítése számomra nagyon nehéz lenne. az alubordát simán felpasztázom az álló alurúdra, biztosítom egy keresztrúddal, hogy lefelé ne csúszhasson, és annyi. a rézzel ezt nem tudom megcsinálni, mivel beugrika talpa. így az érinkező felület is jóval kisebb, mint a hűtő mérete. azaz nem lecsúszik, mivel azt nem tudna, hanem egyszerűen leborul, mert a pasztázás vákum adta erő könyyen kisebb, mint az erőkar, ami leborítja a rúdról.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák