Hirdetés

Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Féltucat régi Samsung kapott új One UI-t, köztük az A52s

    ma A 6.1 olcsó, drága, ütésálló és közönségkedvenc készülékekre is megérkezett.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Üdv!

    Nekifeküdtem, hogy relatíve szépre és rendezettre, nem utolsó sorban hűvösre alakítsam a házam. Léggel, és közép kategóriás ventivel ez hangos is lesz :D
    De nem is ez a lényeg.

    A házam oldalán van egy plexi rész, amibe szeretnék egy ventit applikálni. Ez már el is van döntve, hogy s miként, mutatom a szitut:

    Ez a delikvens, a tervek karcolata már fent is van. Egyetlen egy nagy problémám van, miszerint nem tudom kivágni :B És ott, ahol csináltam volna, mégsem tudnak ilyet. Adjatok ötletet kérlek, hogy hogyan csináljam meg, és mivel, és lehetőleg ne legyen egy vagyon...

    És még annyi, hogy a meneteknek a csavarozáshoz mindenképpen kell lyukat fúrni, ezek olyan 2-3mm átmérőjűek lennének. Ezzel a vastagsággal belefúrhatok a plexibe itthon? Vagy ezt is meg tudom csináltatni ott, ahol a vágást? Már ha tudtok valami segítséget adni. Én gugliztam mint a hülye, de semmi kézzelfoghatót nem találtam. Esetleg PH! berkein belül is, az még tutibb lenne :)

    :R

    Ábel

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák