- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Mai művem: [link]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz nemethati #12152 üzenetére
Még garis a VGA ... Vagy is mától már nem hiszem
No, de a gyárival felveszi a versenyt. A gyárival alapon (alap fordulaton) 54-56 fok volt a kártya, terhelve meg 75-80 között. Amikor az Inteles proci hűtő ventilátorát tettem rá, akkor idel 43-45, load 65-70 fok. Most, ezzel a 12 cm-es CM ventivel (1200 rpm) idle 44-46, load 65-70 fok. Szóval az Intel hűtős részhez képest 1-2 fokkal rosszabb a teljesítmény, ami elenyésző és jóval halkabb így. No meg nekem külsőleg is jobban tetszik.
Ja, azt még hozzáteszem, hogy a gyári venti el tudta verni ezeket a verziókat ha mondjuk legalább 90%-on pörgött a venti... de akkor egy repülő is lezuhanhatott volna az udvarban és akkor sem hallottam volna meg a ventilátor hangjátólHa nincs jó, ló a szamár is.
-
pee13
senior tag
[link] Folytattam a kockát.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
És ismét. [link]
Nem találtam az akksitöltőt a digigéphez!"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Quan-Chi
őstag
imádom ezt a topikot ... itt mindig van valami újdonság
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
pee13
senior tag
Vettem ma egy Coolink SWIF2 ventit, 11 lapátos, takonyzöld, de nem ez a lényeg. 8,5 dba, meg asszem 46 cfm! Tényleg semmi hangja, a silent blade kétszer hangosabb! Aki csak teheti, vegyen! (én 800rpm-est vettem, de létezik pwm verzió is, ami asszem 800-1700rpm)
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
Mondtam én, hogy szar? Azt mondtam, hogy ez halkabb. 5 centire teszem a fülem, akkor hallani egy nagyon enyhe surrogást..(de szerintem elég, ha azt mondom, hogy 0,05A-s a motor )
[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
jaja nekem is kb ennyi a CoolerMaster venti , egészen közelről lehet hallani a suhogását! az is csak a légmozgásé és nem a motoré !
VISZONT: az Asus Hűtőmben / tápmban / VGAmban Sunon venti van ami szintén elég drága ás márkás Stuffnak számít ! én elhiszem h szép meg jó papíron, de hogy hangos az biztos!kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Diezel
csendes tag
válasz fkenny #12008 üzenetére
látom barátom neked túlsok szabadidőd van de azért annyira nem h ne csinálj meg 1-2 forrasztást? nem gondolod h a forrasztást forrasztani nem pedig ragasztani kéne?XD
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
fkenny
senior tag
válasz Diezel #12172 üzenetére
forrasztottam. ha multimédiás gombok elektronikájára mondod jogos. Mivel 1 billnek a nyákja hiába forrasztottam rá a kábelt letépte a nyákot ezért megtámogattam 1 kis ragasztóval ( a belsejébe az apróbb "szarok" azzal vannak felfüggesztve )
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12174 üzenetére
Nagyon kiegyensúlyozott, alig éreztem valamit. Persze adnak hozzá gumipöcsöket, szóval erre se lehet panasz.
-
pee13
senior tag
Éjjel van ugye, de az ember szeretne zenét hallgatni, ilyenkor kerül elő a füles nálam. Persze ebből is retro van [link]
A kis feketét raktam fel, és viccből felcsavartam maxra a basszust, és elindítottam a "bass i love you" számot Viccen kívül, amíg leért a szám, lerázódott a fejemről a cucc"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Pista0001
addikt
Üdv!
Meguntam hogy a letöltő gépem (Compaq Deskpro EN SFF) csúnya fehér - vagyis inkább már sárgás - és tele van matricákkal meg karcokkal, ezért úgy döntöttem hogy lefestem. Az új szín természetesen matt fekete. A művelet folyamatban, amint készen lesz jönnek a képek. Az új design-t pirosra cserélt power és HDD ledek fogják teljessé tenni és talán alulra a "neon" is visszakerül
Amúgy belsőleg is "nagyot" fejlődött a masina. 20 gigás helyett már 40 gigás merevlemez van benne és a 400 MHz-es P2-t egy 450-es P3 váltotta, természetesen továbbra is passzív hűtéssel.
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12180 üzenetére
Meg lehet oldani.. Olvastam, hogy mész ma kompjútermódba, szerintem próbálj ki egyet.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Szeretném újrapasztázni a procit + hűtőt és olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi szerek közül, Ti próbálkoznátok-e letisztogatni az odasült "cuccot":
1., Féktisztító - a termék gyakorlatban a felniről gyönyörűen takarítja a kátrányt is; számítástechnikai berkekben még nem próbáltam.
2., Zsírtalanító - erről nincs linkem, de hasonlóan MoTip-os termék; amikor munkatárs kocsijáról kellett sebtibe leszedni a sötétítő fóliát, akkor az odasült ragasztó réteget ezzel ganéztuk le.
Azért lenne érdekes tudni, hogy ezekkel takaríthatok-e, mert munkahelyi lehetőségek miatt korlátlanul áll rendelkezésemre (már csak azért is, mert olyan nagyon sok nem is kéne belőle).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Zefír
őstag
válasz Kareszovics #12182 üzenetére
Én körömlakk lemosóval csinálom minbig
-
Móci
addikt
Én a hűtő alját cifes ronggyal szoktam néha lepucolni, ha durva a szennyeződés rajta. Általában bejön. A féktisztító jó cucc, na az mindent leszed!
Érdekes lett a Trabant mod!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
nemethati
senior tag
[Link]
én erre esküszök, jó cucc -
Pista0001
addikt
válasz Diezel #12192 üzenetére
Prevent matt fekete festékkel fújtam alapos előkészítés után (csiszolás, tapaszolás, megint csiszolás)
-
jaja1981
addikt
-
jaja1981
addikt
Ebből
I
I
V- matt fekete kívül belül (autós festékkel)
- elöl 2db 12cm, alul 1db 12 cm, hátul 3db 8cm és a táp szállítja a levegőt
- a felső venti mögé épített vinyók biztos nem melegednek túl (hacsak nem viszi ki őket a huzat)
- oldallap plexizve
- szőnyeg berakás az elején
- beépített 2x4W hangszóró erősítővel (lanpartira ideális)
- görgők a könnyebb mozgatás miatt
- felül fül, hogy lanparty-ra kényelmesen odaérjen[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz jaja1981 #12194 üzenetére
nagyon szép lett, gratula
van egy pont ugyanilyen házam, anno bontóban vettem táp nélkül 3500-é, teljesen jó állapotban, házra azóta sem költök, olyannal még nem talalkoztam amit ne lehetett volna beépíteni ebbe. még a végén kedvet kapok és én is átfestem
amugy spra-vel is lehet valóban szépen festeni, én mindig azzal festek.
javitas - csiszolas - alapozas - csiszolas - festés - csiszolas - festés - polir (ha ez az elvárás (vagy zománc spray)
én mindig vizes csiszolopapírral csiszolom, egyre finomabbal a végén már P1000-1500-as finomságuval. pl. bukosisakot festettem zománc sprayvel három rétegben mindig megcsiszolva vizes papírral, a végén olyan lett hogy meg lehetett látni magat az embernek benne. Persze ehhez sok türelem kell, és egy gépnél nem is fontos hogy tükrös legyen ) -
Diezel
csendes tag
-
Dimitryj
aktív tag
Tud valaki vala milyen alternatívát a szilikon pasztára. Ki kellene prószálnom egy régi gépet de le kellett takarítanom mert iszonyat retkes volt és lemostam mindenhonnan a pasztát mert rá volt már kövülve.
Ötlet? Fogrém csak ilyen szemcsés van, az meg nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós ventik / Lian Li Infinity ARGB / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- TELJESEN ÚJ-TÖBB DB-Tápegység / BE: 230V ac / KI: 52.8W, 24V dc, 2.2A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest