Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    válasz LifeSpirit #3252 üzenetére

    Az edzéstervek személyre szabottak. Nincs általános, mindenkire érvényes edzésterv.
    Nem ismerjük a jelenlegi állapotodat, nem tudni, hogy mi lenne jó neked.

    De valóban tömegnövelés után szálkásít az ember.
    Régen a Mádai szó szerint megtiltotta, hogy súlyzós edzéseket csináljunk, pont valami hasonlóra hivatkozva amit mondasz is, hogy a nagy izomtömeg merevvé teszi az embert. De ez is csak akkor érvényes, ha nem nyújtasz. Nézz meg szín izom bokszolókat, olyan gyorsak, mint a villám. A dolog tehát nem ilyen profán. Az testépítés mára szinte tudománnyá vált.

    Alapos bemelegítést követően súlyzós edzések, néhány hónapig, fejlődés mértékétől függően, minden edzés után nyújtás éppen a lemerevedés elkerülése végett. Aztán ha van valami tömeged, azt lehet szálkásítani.

    Mi régen ezt nem csináltuk, hanem rengeteg izometrikus gyakorlatot csináltunk, aminek megvolt az az előnye, hogy nagyon gyorsak lettek a mozdulatok, de tömeg nélkül nem voltak igazán erősek az ütések - rúgások.

    Az izometrikus gyakorlatok, szívóssá teszik az izomzatot, a súlyzós edzések tömeget hoznak létre. A kettő közötti egyensúlyt neked kell megtalálnod.

    Vagy csinálsz teljes-test edzéseket, komplex gyakorlatokat, ami inkább alkalmas egy harcművészettel foglalkozó ember számára.

    Kettlebell-t nagyon felfedezték megint, az alap szinte minden edzéstervben. Nekem ugyan még nincsen sajnos, de szerzek, vagy csinálok egyet. Mondjuk baromi drága.

    Tanulj ezektől. Pár link, és ezek alapján össze tudsz állítani egy neked megfelelő edzéstervet. Az sem baj ha keresel testépítéssel kapcsolatos oldalakat fórumokat, és kérdezősködsz.

    [link]
    MMA training
    Stretching
    [link]

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák