Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Vettem egy edzőpadot: [link]
Valaki használt már ilyen tárogatást, mint ami ezen a padon van?
Nekem nagyon kifacsartnak érződik.
Ehhez hozzá lehet szokni vagy inkább ne erőltessem, ami nem kényelmes? -
sherlock82
senior tag
válasz
Tyler Durden #198160 üzenetére
Pár hét alatt jelentőst változást lehet elérni ha valaki szépen rendesen tesizik és okosan eszik is mellette. : )
Dorian
jobbulást nekem is rakoncátlankodott a könyökem, valamiből sok volt neki aztán azóta óvatosabb vagyok.Peaceliker
Kitartás, költözésnél macerásabb dolgot nehezen tudok elképzelni.
Reménykedem lassan vissza térsz a sport világába.Nekem délután lesz ma kondi, úgy hogy addig is hajrá mindenkinek!
-
S e t h
nagyúr
Ehhez hasonlót nem láthatók vhol weben?
Nincs kedvem most kotorászni, vágni, hegeszteni, vásárolnék egy ilyet amire tudnék tárcsát pakolni egy gyakorlathoz. -
Peaceliker
addikt
válasz
sherlock82 #198156 üzenetére
Nálam teljesen off a téma sajnos, 2 hete volt utoljára edzés és egyelőre előre nem látható ideig nem is lesz alkalmam
Ház felújítás (saját magunk tolunk egy fullos tatarozást) meg költözés miatt most erre nincs már idő/erő -
válasz
Ennyi idő alatt mindenki izmos lett, topik zárható
Dorian: nekem is jól megy, ami meg különösen fasza, hogy a vállfájdalmam elég durván javult, remélem marad is így a jövőben. 1 hét nyaralás lesz itt is, a köv héttel indítva, kell a pihi is, utána vissza a mókuskerékbe /gyalogolgatni kint is tervezek, illetve nyílván nem diétázni fogok, de nem akarok 2 pofára zabálni sem../
-
Dorian
félisten
válasz
Nekem most elég jól adják az edzések, egyenlőre nem látom semmi hátrányát a heti 6 sorozat közel vagy teljesen bukásig / izomcsoport volumennek.
Tutifix, hogy az is benne van, hogy az alvásom teljesen rendeződött az utóbbi hónapban.Ami probléma, hogy a jobb csuklóm fájdogal pár hete (kézisúlyzós fekvenyomásnal rosszul vettem le v tettem vissza a súlyt) és ez odabasz a bicepsz gyaksziknak, pont a jobb kezemmel ami a korabbi golfkönyökök baj miatt eleve gyengébb.
Most lesz egy bő hét pihi nyaralás miatt, ajánlom, h kipihenje magát.
-
sherlock82
senior tag
Remélem ti is edzetettek rendesen a " holtidőben " .
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Stillmass sertés kollagént próbálta/kóstolta már valaki? Ha igen, mennyire iható? Szokásos stillmass fehérje "minőség" vagy annál jobb?
-
tisn
addikt
re
volt kb 10 nap pihi nyaralas miatt, kozben ph meghalt, ujraeledtma voltam vegre teremben, hat ment minden, mint eddig. kicsit szamitottam arra, hogy pihi utan jobban fog (mert kicsit tul sokat jarok), de nem.
-
Lipton
őstag
válasz
marked one94 #198119 üzenetére
melyik verseny?
augusztus 10 balaton kupa is lesz
152x3x1 ismétlés / ezt megállítással volt? -
dnelb
veterán
válasz
AsakuraDave #198139 üzenetére
de ezt mondta amugy neked valaki hogy probléma a ropogás, kattogás? Amióta élek ilyen, 15 éve edzek, nulla problémám volt eddig ebből
de tényleg, megyek le a lépcsőn és hangosan ropog a bokám, térdem stb, rendes visszhangzik
. Én úgy tudom amig nem fáj nem probléma.
-
rwin5
őstag
válasz
Dorian #198140 üzenetére
Kimaradt a legfontosabb - nyújtás, mobilizálás. Ha nem a természetes tartományában mozog az simán elegendő, hogy panaszossá váljon. Azt egyébként a gyógytornász szakik is megerősítik, hogy attól, mert ropog vagy kattog valami, az még nem feltétlen utal arra, hogy gond van.
+ 30 éves kor alatt annyi MSM termelődik természetes módon a szervezetben, hogy fölösleges külsőleg megtámogatni. Ez viszont az életkor haladtával csökken, nyilván annak is függvénye, hogy a "delikvens" milyen idős.
#198141AsakuraDave: sima gyógytornásznál egy állapotfelmérés kb ~ 10-20k / alkalom.
Gáli Dominika pl nagyon jó szaki Budapesten, van instája is. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Dorian #198140 üzenetére
Fura, hogy különösen fájdalom mentes minden kattogásom de tényleg kb mióta csak az eszemet tudom ilyenek az ízületeim. A mozgás tartomány meg inkább a merev izomzatom miatt van.
Milyen orvos vagy vizsgálatok lehetnek érdemlegesek amik feltudnák tárni hogy valóban mi a “baj”?
Amúgy amikor kézbe fogok egy súlyzót akkor csak Nekem van az, hogy így a könyökömnél konkrétan egy ilyen hústömeg lesz? Elég unión néz ki és ha ráfeszitek a tricepszemre akkor “eltűnik” de az tuti nem a tricepsz izomzatom mert az nalam nagyon fent tapad szinte nincs is -
sherlock82
senior tag
Feleségem egy ideje edzése során 8 kg os kettlebelt használ, önmagához képest gyorsan halad és ez a súly már azt mondta picike.
Szerintetek mekkora súlyú legyen a következő, 2 kg al több vagy érdemesebb picit nagyobb súlyút venni ?
-
Dorian
félisten
válasz
rwin5 #198130 üzenetére
A neutrális fogással nagyobb szerepet kap a bicepsz, akkor már nem csak segédizomkent működik. (Tehát maga a gyakorlat könnyebb lesz) Egyeni, hogy ez neked passzol vagy nem.
Ha amúgy a bicepsz rendesen meg van máskor edzve, akkor nem biztos, hogy a hátra eső terhelést ezzel csökkenteni érdemes.
Én szeretek többfajta stimulust adni az izmainak, így inkább csinálok kevesebb munkasorozatot, de többfajta gyakorlattal. Pl. a teremben 1 szűk melltámaszos, 1 széles melltámaszos, 1 vállszéles lehúzás, 1 széles lehúzás. Otthon pedig 2 neutrális és 2 szűk alsó fogásos húzódzkodás (mivel a heti bicepsz sorozat 1-gyel kevesebb, mint a többi izomcsoportra eső) -
rwin5
őstag
sziasztok, egy ideje rakosgatom össze az otthoni edzőtermem és ilyen lehúzóval eddig csak videóban találkoztam, most gondoltam veszek egyet otthonra. Mellhez húzáshoz hasznosnak néz ki
[kép]
kérdésem vásárlás előtt, aki próbált - szokott edzeni ilyennel, nyújt bármi pluszt egy sima ilyennel szemben? [kép] ilyen nyilván van már otthon, de ha nincs nagy különbség, akkor nem fektetek be rá -
Gyula84
veterán
köszönöm az infókat
-
Dorian
félisten
Nekem nyugalmi helyzetben alacsony, de lehet, hogy mikor a munka után a dugón keresztül a kondiban érek, akkor már magas
-
Gyula84
veterán
tulajdonképpen annyi, hogy csináljátok e mellette vagy nem
mert én nem mertem, dokinál voltam gyógyszer van így mostanában 120 alatt van a szisz
-
Gyula84
veterán
hali! Van itt aki gyúr vérnyomás problémával?
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #198109 üzenetére
Hát ha pontosan tudnám, eddig is rendben lett volna.
Egy dologra tudok gondolni, most kerestem vissza, eddig nem tudatosult:
Pont mielőtt rendbejött volna az alvás, rendeltem GABA-t. És itt írtam is amikor legelőször kipróbáltam, h "nem tud ez semmit" Emlékszem, másodszorra sem használt. De ha már volt, ettem esténként a szokásos 1 triptofán társaságában, és pár nap múlva jött rendbe az alvás. De ez most esett le. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #198103 üzenetére
Lehet
De most tényleg úgy érzem kell ez nekem a fejlődéshez, pár hete már ez megy.
Ha úgy érzem megtorpantam, akkor majd visszaveszek. De most úgy vagyok vele, h 2 hét múlva úgyis nyaralás, lesz bő 1 hetem kipihenni. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #198103 üzenetére
Aztán pár nap múlva sírsz,
a tippem z a siras okara inkabb az, hogy felhuzasnal nem tudott mar eleg sulyt a rudra rakni, igy kenytelen egy kamiont cibalni
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #198101 üzenetére
igen, vegre valaki
es most dieta mellett is van progresszio, szoval heppi vagyok.
raadasul utolso munkanap, aztan ket het pihi (egy het pihi kondi teren is, valoszinuleg ram fer)a kiirthatatlan szemolcsom kezd eltunni, lehet ujra jarhatok majd uszni
meg a bokam meggyogyulna, akko' minden f@sz@ lenne -
Dorian
félisten
Én mostanában nagyon érzem az erőt magamban, így a bemelegítő sorozatok közti korábbi pihenőidőt redukáltam és - hú, ezért le leszek bszva - a gyakorlatok nagy részéből dupla munkasorozatot csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest