Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz attiati #187023 üzenetére

    Erről most eszembe jutott, hogy megkóstoltam a vegán pogácsás mekit egyszer. Az állaga oké, de az íze olyan, mintha több B komplex vitamin kapszulát kevertek volna bele...Tehát nem étel íze volt, hanem "gyógyszer". :Y (Soha többet nem eszem abból.)

    Ami szerintem fontos - főleg mert városba kerülünk vagy ott élünk - hogy nem mindegy milyen étel kerül elénk. Néha érdemes kikukkantani vidékre, ahol akár piacon, akár ház előtt megállva (ha kint van az asztalka) venni a nénike bácsika kosarából. Esetleg egy túra keretein belül benézni az erdőbe (pl medvehagyma, csalán, szeder, elhagyott almafa almával - mondanám a gombát is, de ahhoz minimum bevizsgálásra van szükség ha valaki nem ismeri mit azed le.) és onnan szedegetni (nem natura 2000-es területről persze :DDD). Rendeteg életerő van bennük. :K

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák