Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz JoolsNOS #186151 üzenetére

    Bár nekem is mintha kezdene valamit fejlődni, igaz szinte minden edzéet egy 10-15 perc vádlival kezdek kb 4-5 hónapja.
    vagy szereny vagy vagy rosszul edzel. nincs olyan izom, amit 4-5 honapig kelljen edzeni hogy latszodjon valami talan a fejlodesbol. ha intenziven es progressziven edzel, tehat nincs 6+ reps in reserve, csak kb 0-3 noni fogsz. mind1 hogy has, lab, bicepsz, vadli vagy milyen izomrol van szo. meg ha csak 1 sorozatot csinalsz akkor is.
    persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki kezdjen el giga sullyal felhuzni, rossz terddel szinte bukasig guggolni vagy labtolozni stb.
    de ha megtanulta az ember a sajat akarmilyen gyakorlat technikajat, nincs fajdalom, jo az izulet es terhelheto az izom akkor tolni kell neki. felteve ha az a cel, hogy erosebb, izmosabb legyen az ember. nem rad gondolok, de nagyon sokan ilyen alibi edzest csinalnak, kvazi sulyzoval aeroboznak, attol nem kell azt varni, hogy hipertrofia lesz.
    ellenben sokan azt gondoljak, hogy hmm most kihagyok 1 edzest mi lesz. vagy 5 nap helyett 8 nap piheno van mi lesz most elfogyok. azon senki nem gondolkodik, hogy mi lesz akkor amikor 5 repet benne hagyok a gyakorlatban :N attol se lesz semmi, semmi fejlodes :DDD

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák