Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    Összefoglalót gondoltam meglesem, de hát a linkek nem túl jók. 40 éves fejjel bedobtam a törülközőt és megálljt parancsoltam a kilóknak. 107-ről indulva 103-nál tartok. Cél az lenne, hogy a belem visszahúzódjon a rendeltetési helyére :) Nem egy hónap alatt akarok célokat elérni, inkább biztonságosan és tartós eredményt szeretnék.
    Igazából két kérdésem lenne:

    - Edzés közben igyekszem odafigyelni a pulzusomra. Egyelőre csak intenzívebben sétálok egy órát és utána fél óra kis erősítés. Ha fogyás a cél, akkor ez jó irány vagy hülyeséget csinálok és intenzívebb mozgásra lenne szükség és több súlyzós edzésre? (Később persze akár izomépítés is cél, de egyelőre egészségesebb kinézett a célom. Mellben, hasban van látható feleslegesem.)

    - Próbálok odafigyelni az étkezésre és nasikat szinte 0-ra lecsökkentettem. Edzés után iszok egy fehérjét. Néha napközben is egyet, ami igazából a nasi számomra :) Van szükség esetleg valamire, ami segíthet a cél elérésben? Olvastam kollagénről, l-karnitinról, de ha mindent beszednék, amit olvastam, olyan lennék, mint egy 70 éves, aki reggel és este 20 pirulát szed be.

    Köszi előre is a tippeket.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák