Hirdetés

Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz v.tom #12605 üzenetére

    Hát ez az,azt ne felejtsük el,hogy akkor 90'-évek elején a folyófizetési mérleg a béka picsája alatt volt,ha Hornék nem tudtak volna egy életképes válságmanagelési elképzelést felmutatva a hitelező országokkal megegyezni,akkor csődbe jutott volna az ország.Mint ahogy Argentína is fizetésképtelenséget jelentett be egykét éve. Én megmondom őszintén,nem szeretem a románokat.De 89'-be mégis ők csinálták jól!Nem rendszerváltogattak,hanem piff-puff,tarkónlőtték akit kellett.Igaz,hogy utána már nem úgy sültek el a dolgok,de nincs is annyi régi káder felelős poszton,mint itthon. Itt is ott baszták el anno a Grószék,hogy a lakitelki sátort nem öntötték le 200L benzinnel és nem gyújtották meg,mint Mengele az emberhegyet.Maradtak volna meg a történész és irodalmár urak a katedránál,nem ám országot vezetni.Halottakról ugye vagy jót vagy semmit,nade Antal József és az akkori hatalmi elit legalább akkora kárt tett az országnak,mint a rákövetkező 3 kormány.

    Ami meg politizálás címszóval megy,az egyenesen gyomorforgató. A nagy fiatal demokratáknak eszébe kéne jutni,hogy a politizálás demkratikus színtere az Országgyűlés.Pont. Nem Csíkszerda,Csíksomlyó,meg Kárpátalja,stb.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Aktív témák