- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Nálam is ez a nyerő. [link] Kis méret, erős fény, elérhető ár / ha elveszítem, kevésbé fáj
/. Jól terít közelre, de látom a fák csúcsát is vele. Jó a kidolgozás is. Általános, hobby célra tökéletes, és kerékpárra is használható. Közért előtt nem rajtahagyni!
-
Źşë'
addikt
Batman is ezt használja
-
WestBam
senior tag
Lámpák jöttek, lámpák mentek de nálam a Convoy S2+ ami fixen maradt mindig kérdés nélkül.
Persze jó lenne egy márkásabb minőségibb edc lámpa is -
kisninja
őstag
-
dems
csendes tag
-
DolbySys
csendes tag
Csatlakozom:
-
jozsi252
veterán
-
jodzsy
csendes tag
Ezzel a M21X L2 Warrior lampionnal benevezek.
Fortuna legyen velünk! -
Magnat
veterán
Xp-L leddel biztosan jó thrower: [link]
-
zoli03
őstag
Csatlakozom:
-
CheGhost
aktív tag
csatlakozom a sorhoz:
Nitecore EC4 CREE XM -
-
purpledonkey
tag
-
erik365
senior tag
Akkor én ezzel kezdeném a sort:
Sunwayman C15 -
hpsafl
tag
Egy nyereményjáték indul, melynek témája az EDC lámpák, és a témához kapcsolódóan a nyeremény egy Sunwayman C22C EDC lámpa.
Egy pár szó az EDC-ről: Angol rövidítés, Everey Day Carry, vagyis azok a tárgyak, melyeket minden nap magunknál hordunk. Ez lehet egy lámpa, kés, kulcs, stb.
A lámpáról pár szót: Mérete kompakt, de fő fénye 1000 lumenes, és hidegfehér. Emellet van egy mellékfény funkció is, ami szórt fényt ad, és a színhőmérséklete neutral white. Egy 18650-es akkuval, vagy 2db CR123A elemmel működik.
A játék szabályai:
-Egy általad kedvelt EDC lámpát kell linkelni a Gearbest-ről augusztus 2. éjfélig.
-Egy felhasználó csak egyszer posztoljon (de ez természetes)
-A nyertest a Random.org segítségével sorsolom ki.Jó játékot kívánok mindenkinek!
-
hpsafl
tag
Az akció július 21 és 31 között van, és néha a mennyiségek limitálva vannak.
Árakat nem mindig írhatok, de a linkre kattintva látszanak.Amiket kiemelnék:
Panasonic NCR18650B 3.7V 3400mAh védett 18650 LiIon akku 4db 23.16$
Samsung ICR18650 - 26FM 3.7V 18650 2600mAh Rechargeable 18650 LiIon akku 4db 10.39$
Sunwayman C22C
IMALENT DDT40
Nitecore TM16
Nitecore EC4
XTAR VC4
Convoy S2+ 1000LM -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Június 17-én rendeltem egy Yi kamerát és egy külön rendelésben egy pár 18650-es aksit.
Az aksik már kb 2 hete megjöttek (mondjuk volt rajta vmi matrica, hogy nem teljesíti az eu vmelyik szabályát), viszont a Yi kamera még ma se jött meg, pedig már több mint egy hónap eltelt.A tracking ezt mutatja a két csomagra:
Lehet, hogy még meg fog jönni, vagy ellopták a vámosok, vagy ilyenkor mi van?
-
hpsafl
tag
LED-es Pingvin éjjeli fény
Egybe lencsés UFO biciklis szemüvegXiaomi cuccok akciója
RC autók akciójaGearbest quadrokopter verseny
1. Augusztus 31-ig venni kell valamilyen quadrokpoterhez való alkatrészt/kiegészítőt
2. Augusztus 31-ig kell csinálni egy videót a komplett quadrokopterről, és ezt fel kell tölteni a Youtube-ra, ésel kell küldeni az alta@gearbest.com emailcímre.
3. A videók naponta posztolva vannak a GearBestRColdalon.
4. Az oldalon szavaznak a videókra.
5. Augusztus 15-én, és szeptember 15-én ki lesz választva 2-2, összesen 4 nyertes, akik a rendelésük árát visszakapják. -
hpsafl
tag
RGB LED-es egér éjjeli fény ár: 0.99$
Tetris éjjeli fény kupon: DTNL ár: 22.79$
Imalent DDT40 árat nem írhatok, de a linken látszik úgyis -
hpsafl
tag
Okostelefonok, és egyéb kütyük akciója
Suaoki napelemes kemping lámpa és tárolódoboz zöld / fehér / rózsaszín / citromsárga / kék ár: 19.99$
-napelemes töltés, de ha kell USB-n keresztül is tölthető
-három világítási mód: gyenge, erősebb, SOS
-Használható vízálló dobozként (például telefonhoz)Suaoki összecsukható kemping lámpa zöld / narancssárga (mindkettő fénye fehér) ár: 16.99$
-napelemes töltés, de ha kell USB-n keresztül is tölthető
- használható powerbank-ként is
-három világítási mód: gyenge, erősebb, SOS
-az összecsukhatóság miatt kis helyen is elfér -
Kozy10
tag
Nitecore EC4 a Gearbesten megint baráti áron, ma este 8-ig, Pekingi idő szerint 5:00am
-
hpsafl
tag
BIJIA 12 x 25 vízálló távcső ár: 23.04$
Kések:
Ganzo G704 kupon: GB704 ár: 12.99$
Sanrenmu 7010 kupon: GB7010 ár: 6.79$
Sanrenmu Plus 4077 kupon: SPlusGB ár: 6.99$ -
omfgk
veterán
válasz
r6man123 #170 üzenetére
Ez csak azt jelenti ,hogy a svéd elosztóban van. Onnan még repcsi és Ferihegy.
A csomagom ami most jött meg 06.11-én lett rendelve:
17.06.2015 16:34
Item received for processing
Direct Link, Postnord Receiving Hub DLHUB
01.07.2015 09:57
The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination
Malmo Utr/mmah,sverige SEMMAH
06.07.2015 20:45
Arrival at international place of exchange
Hungary HU
06.07.2015 20:53
Into customs
Hungary HU
07.07.2015 10:42
The item has been sorted at the international terminal in the destination country for onward transport in the destination country
Hungary HUTehát 2 hét volt mire az elosztóból egyáltalán feladták (ennél azért gyorsabb szokott lenni, inkább 1 hét).
-
hpsafl
tag
Nyári akciók
Ha jülius 6 és 12 között vásárolsz, akkor esélyed van megnyerni a sorsoláson a vásárlásod értékével egyenértékű utalványt. A nyertesek a Gearbest blogon lesznek kihirdetve.Okos kütyük akciója
Ugyam itt nyerhetsz is, ha:
1. július 8. és július 14. között vásárolsz
2. fizetéskor az összeg meghaladja a 100$-t
3. csak a promóció termékei érvényesek
4. a nyertesek július 17-én a Facebook oldalon lesznek kihirdetva, dde emailben is értesítve lesznek a nyertesek.Xtar RC1 kupon: RC1GB ár: 33.99$
Összecsukható mini gázégő kupon: FMSGB ár: 29.99$ -
hpsafl
tag
Dugó alakú USB-n tölthető lámpa ár: 3.29$
Programozható biciklilámpa a küllőkre kupon: YQ8007 ár: 40.99$
E27 SMD 5730 6W 650LM LED-es villanykörte ár: 1.75$ -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Június 25-én rendeltem Gearbest-ről, most a tracking a kövtkezőt írja:
Jun 29, 2015
09:40 am
Item received for processingSweden Posten
Direct Link, PostNord Receiving HUBA csomagkövetés mennyire pontos? Lehetséges, hogy a héten már megkapom a csomagot? Nagyban egyszerűsödne a mutatvány a nyaralás miatt
Köszi!
-
Jessus81
tag
-
hpsafl
tag
válasz
Jessus81 #165 üzenetére
Ilyet még nem tapasztaltam. Nekem eddig az előrendelésnél levonta a pénzt, majd mikor raktáron lett a cucc, akkor elküldte, de nem vont kétszer.
Leon77: le is vonta a kártyáról? Nekem is volt ilyen, hogy látszólag minden oké, de nem vont pénzt. Én megrendeltem újra, és akkor már vonta, de addig nem lett elküldve.
-
Leon77
őstag
Sziasztok!
A múlt héten szerdán rendeltem egy xiaomi yi sport kamerát (már többen rendeltek innen és meg is jött mindenkinek)
Közvetlenül a rendelés után kaptam egy mailt, de a fizetés után semmit. A státuszban azt írja, hogy Payment received de processing nincsen.
Másnál is így volt ez egy darabig, vagy kezdjek aggódni?
Ha van valakinek tapasztalata ez ügyben, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszi
-
Jessus81
tag
Sziasztok
Jártatok már úgy, hogy presale terméknél a paypalon keresztül lefoglalta az összeget a gear, majd mikor polcra került levonta megint a bankkártyáról ???
-
hpsafl
tag
Elindult a Tour de France, így indult egy jó kis akció bringás cuccokkal
Biciklis kiegészítők kupon: TOUR102 (csak az első 100 darabig működik a kupon)
Biciklis ruházat
Outdoor cuccok, és táskák
Napszemüvegek
Sport, és outdoor, valamint kemping kiegészítők, sátrak
Akciókamerák, és RC quadrokopterek
Sportórák -
hpsafl
tag
Ganzo kések és multitoolok akciója
Ganzo G201H Multi Tool ár: 14.99$
Xtar H2 Commander CR LED Headlight ár: 28.99$ kupon: XtarH2
GoldHorse 2-in-1 Bloototh-os hangszóró és kempinglámpa (videó) ár: 21.00$ -
hpsafl
tag
Olight M10 ár: 29.99$
Small Sun ZY-T08 kupon: SSZYT08 ár: 21.99$
Roswheel okostelefon tartó váztáska biciklire ár: 4.29$
Roswheel táskák/okostelefontartók akciója -
Tenkes
csendes tag
Aki esetleg tablet vásárlásán gondolkodik, annak figyelmébe jánlom ezt a limitált darabszámú akciót:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html
( 92USD Chuwi Hi8 8 inch Android 4.4 + Windows 8.1 Tablet PC Intel Z3736F Quad Core 2GB RAM 32GB ROM )
-
hpsafl
tag
Mai akciók:
Opus BT C3100 V2.1 Li-ion NiCd NiMh töltő ár: 29.99$
Olight M2X-UT (az ára nem publikus, de az akcióra kattintva rögtön feljön)
Holnap (ezek árait holnap látni fogjátok, most még sajnos nem oszthatom meg):
Nitecore HC50
IMALENT DDT40A darabszám erősen korlátozott lehet, így érdemes gyorsnak lenni.
-
hpsafl
tag
S2+ 8x7135 fekete vagy szürke színben kupon: ConvoyS2+ ár: 11,99$
Xtar akciók
Xtar VC4 ár: 20.59$Nitecore EC4 árat nem írhatok, de ma éjszaka akciós lesz(Hong Kongi idő szerint éjszaka, így az ár pár órán belül módosul).
-
hpsafl
tag
Akciós LED-es villanykörték(kupon nincs, szimplán csak akciósak):
1100LM E27 12W SMD 5730 69 LED ár: 2.65$
820LM GU10 10W SMD 2835 48 LED ár: 3.84$
10W E27 48 SMD 5730 LED ár: 3.84$Akciós outdoor cuccok(kupon itt sincs, csak utolsó napszemüvegnél):
Utility Canvas Waist Bag (övtáska) ár: 8.97$
Női napszemüveg UV400 ár: 3.37$
EDC Gear nyakkés ár: 4.36$
Női retro napszemüveg tükrös lencsével UV400 kupon: ColorfulGB ár: 2.89$ -
hpsafl
tag
Sky Ray 7XT6 Cree XML kupon: SkyGB ár: 25.99$
Ultrafire WF 501B kék LED-del ár: 6.51$
Ultrafire WF 501B piros LED-del ár: 6.51$
Dupla XM-L2 LED-es bringa- és fejlámpa kupon: CREEGB ár:24.99 $
Sky Ray 6XT6 Cree XML kupon: 6XT6GB ár: 24.59$
5xXM-L2 LED-es lámpa mágneses kapcsolóval kupon: XMLGB ár: 32.99$
WindFire 502B Cree XM-L2 kupon: WindFireGB ár: 7.99$
TrustFire 9 Cree XM-L T6 kupon: TFGB ár: 43.59$
3xXM-L2 LED-es lámpa mágneses kapcsolóval kupon: XMGB ár: 20.59$
UniqueFire HS – 802 Cree Q5 (választható piros, zöld, kék és fehér LED-del is) kupon:HSGB ár: 13.59$AGE of ULTRATECH Okostelefonok és egyéb kütyük akciója
-
skyli
senior tag
Ha rendeltem egy Xiaomi Yi kamerát 67,29$-ért (egyébként itt a legolcsóbb), akkor erre kerül áfa a vámnál? Mi a tapasztalat? Esetleg írjak nekik utólag, hogy értéknek 20$-t írjanak rá? Még processing alatt áll.
-
hpsafl
tag
-
hpsafl
tag
Klarus töltők:
Klarus CH1 kupon: CH1GB ár: 6.89$
Klarus CH4S kupon: CH4SGB ár: 26.99$Alocs kemping cuccok:
Alocs alkoholos kemping égő kupon: AHQSCM ár: 13.99$
Alocs teáskanna 0.8L kupon: CWGB ár: 9.90$
Alocs CS-G11 kemping gázégő kupon: 49,29 ár: CSGB$
Alocs CS-B05 7075 alu szélfogó kupon: B05GB ár: 7.99$
Alocs CS-G04 kemping gázégő kupon:ACSGB ár: 28,99$
Alocs CS-G05 kemping gázégő kupon: G05GB ár: 18.00$ -
sanzi89
addikt
Mivel nem írták ezt a lehetőséget, így nem.
De most már nagyon tele van velük a hócipőm. 4 dolgot rendeltem, ebből 2 nincs raktáron. Persze amikor fizettem érte, akkor még volt 2 nappal ezelőtt...
A másik kettő esetben szerettem volna módosítani egy másik termékre a rendelésem, amit nem sikerült kivitelezni. Utána jön a refund, ami a GB Wallet-ra jön...Leszarom az egész bagázst, törlök mindent, Paypal-ra adják vissza a pénzem és soha többet innen semmit. A customer service-szel gyakorlatilag semmit nem lehet elintézni, 1 nap mire válaszolnak értelmetlen sablon szöveget, vagy 2-3 levélváltás kell, mire felfogják, hogy mit akarok, ekkor írják, hogy a folyamat amit szeretnék 1-2 nap...
-
sanzi89
addikt
Refund-oltam két terméket, és nem utalják vissza a pénzt, hanem egy úgynevezett GB Wallet számlára kapok pontokat, amiket a Gerbest-en más termékekre költhetek el. Ez egy dolog, de erre is 2 napot(!) írnak, amiből 1 letelt, kíváncsi vagyok mikor látom újra a pénzem. eBay-ről 5 perc alatt megjön a refund...
Az egy másik dolog, hogy olyan termékre írták már többször is, hogy nem tudják biztosítani, amiért a mai napig lehet fizetni...Több mindent is rendeltem innen, ideáig még mindent csak várok. Ígéretes oldalnak tűnik, remélem nem fogok csalódni...
-
vadasz30.06
csendes tag
Olight m3xs-ut kuponkód:M3XSUTGB ár: $94,99.
-
skyli
senior tag
Ez a nyereménykupon, amit nyertem, összevonható más kuponokkal? 5$-t bármire levásárolhatok, ez lett a nyeremény
-
hpsafl
tag
Olight M22 kupon: GBM22 ár: 46.99$
Olight S80 Baton kupon nincs, mert ez szimplán akciós ár: 25.99$
Olight M21-X kupon nincs, mert ez szimplán akciós ár: 38.59$
Olight M3X kupon nincs, mert ez szimplán akciós ár: 64.59$ -
hpsafl
tag
Shadow JM35 kupon: GBJM35 ár: 38$ csak az első 100 rendelésig működik a kupon
Eredeti Xiaomi Mini hangszóró ár: 19.99$
OVLENG X8 fejhallgató ár: 11.99$
Miband Bluetooth 4.0 smartband ár: 16.99$
MIFONE W15 2.5D okosóra kupon: W15 ár: 19.99$ csak az első 30 rendelésig működik a kupon
FY326 4 Channel 2.4GHz RC Quadcopter kupon: FY326B6 ár: 23.99$ csak az első 25 rendelésig működik a kupon
MK808B Plus Mini TV Box kupon: MK808BP ár: 28.88$ csak az első 100 rendelésig működik a kupon
Blackview Hero 1 sportkamera kupon: WOWHero1 ár: 89.99$ csak az első 30 rendelésig működik a kupon
Blackview Hero 2 sportkamera kupon: WOWHero2 ár: 101$ csak az első 20 rendelésig működik a kupon
ASUS ZenFone 2 ár: 265.89$
Ehpro Billow V2 RDA E-Cigarette kupon: BV2 ár: 24.99$ csak az első 50 rendelésig működik a kupon
Függőágy ár: 14.99$ -
jodzsy
csendes tag
Vaóóóó és csuhajja ripityom
Gratula skyli kollegának és nagyon köszönöm a játékot! -
hpsafl
tag
A nyertesek: skyli és jodzsy
Gratulálok a nyerteseknek!SK68 kupon: Q5GB ár: 2,99$
-
WestBam
senior tag
2,49$, ha több akkor drága
-
kokokka
addikt
$3,99 a tippem.
-
CheGhost
aktív tag
2,95$
-
3.29$
-
skyli
senior tag
2,99$
-
M_o_g_y_i
őstag
3.39$
-
zoli03
őstag
Most egy Enlan Bee EM01-em van, ez már több éve megvan, ez mindig nálam van. Ezt szeretem, mert viszonylag jó kés, könnyű, kicsi, meg olcsó (csak kinézetre nem tetszik annyira, de az meg szubjektív). Eddig legjobban a G704 tetszett, csak az ugye nehezebb, meg 80 mm felett van a pengéje. Drágább késeket nem próbáltam, csak Enlant, Ganzot meg Sanrenmut, de azokból jópárat. Volt pár replikám is, de azok nem az igaziak, vannak amik egész jók, elérik akár a fenti hármas minőségét, de vannak kevésbé jól sikerültek. Drágább késekre nincs szükségem, a mostaniakat se használom olyan sokat, csak eléggé tetszenek a kések
.
Amúgy ez a Sanrenmu Plus 4077 egészen megtetszett, meg olcsó is. Kár volt megnézni, mert így valószínűleg meg kell vennem
.
Meg mostanában inkább biciklire költök, az nagyon sok pénzt elvisz, már a lámpagyűjtéssel is leálltam.
-
hpsafl
tag
Egy újabb nyereményjáték indul.
A díj egy SK68 a nyertes által választott színben.
Szabályok:
-Ki kell találni a kuponos árát az SK68-nak.
-Aki a pontos árat mondja az nyer.
-Játék vége: június 8. Hétfő 14:00. (ekkor lesz meg a kupon is, amit a nyertessel együtt fogok posztolni)Jó játékot kívánok mindenkinek!
-
hpsafl
tag
Én meg párévente cserélem az edc késem, bár most egy eredeti Extrema Ratio Fulcrum II-t hordok, de mellette van még Leatherman MUT EOD, Charge Ti, Fallkniven U2, Esse Izula, Carbon V Cold Steel Recon Scout, szintén Carbon V Gurkha Kukri, de van itthon pár replika is pl: Bökker Subcom, Fallkniven F1, vagy Extrema Ratio Nemesis is.
Szóval a késes témára is eléggé rá vagyok kattanva
Mi az a kés amit most edc szerepkörben használsz?
-
zoli03
őstag
Nem, én úgy szeretem, ha nagy a kínálat, kinézek 1-2-t, megrendelem, aztán ha nem tetszik, akkor megtartom, ha nem, akkor eladom, aztán rendelek helyette másfélét
. Ami képen bejön, az élőben nem biztos, jópár kést kipróbáltam már, de eddig csak kb 3 volt, ami minden szempontomnak megfelelt nagyjából.
-
hpsafl
tag
Sharp Eagle ZQ-SH-01 3 x CREE XPE 800LM Multicolor LED Flashlight
A kupon most nem a szokványos módon működik, mert ha gyors vagy akkor olcsóbb.
Kupon az első 20 vevőnek: SEZQ1 ár: 8.9$
Kupon az első 40 vevőnek: SEZQ2 ár: 9.9$
Kupon annak aki később vásárol: SEZQ3 ár: 10.9$SK68 Cree XP-E terepszínekben ár 4.1-4.2$ színtől függően.
-
geogeo67
újonc
Köszönöm a választ!
-
geogeo67
újonc
Én bocs!
Az előbb a hozzászólások tetején kerestem az enyémet, azután írtam a másikat, nem türelmetlen voltam.
Kössz!Egyébként 27% az áfa, és 2% a vám?
-
hpsafl
tag
válasz
geogeo67 #106 üzenetére
Bocs, csak korábban kezdtem írni mint Te, és később fejeztem be, így nem láttam a hsz-ed.
A vám elméletileg nem kerülhető el, de van úgy hogy átcsúsznak dolgok a vámon, ilyenkor azt jelentened kellene, és be kellene fizetned az értékét.
Bármilyen kis értéket írnak a csomagra, ha telefondoboz méretű, akkor azt lehet röntgennel megnézik, és akkor tudják, hogy az vámköteles. Nekem volt egy lámpám ami vámérték alatti volt, mégis 2 hétig állt a vámon(gondolom azért, mert a doboza hasonlított méretben, és súlyban egy telefonéhoz), aztán átengedték. Szerintem megnézték, hogy mi van benne, és aztán jött csak tovább. -
geogeo67
újonc
Hahó!!!
-
hpsafl
tag
Warsun H006 Cree Q5 400LM fehér/fehér+piros oldalsó LED-del kupon: SSGB ár: 9.99$
Warsun H006 Cree Q5 400LM fehér/fehér+piros oldalsó LED-del kupon: FPGB ár: 12.59$
DQG 60 Lumens Cree XP G2 kupon: DQG60 ár: 17.99$
18650-es lámpa és powerbank egyben kupon: USBGB ár: 1.99$
Kemping horog kupon nincs, szimplán akciós ár: 3.34$
14az1-ben multifunkciós kártya kupon nincs, szimplán akciós ár: 1.89$
Küllő világítás kupon: CoolChangeGB ár: 8.99$ -
geogeo67
újonc
Sziasztok!
Én még "szűz" vagyok a GEARBEST-nél. Vásárolni szeretnék egy telefont. Kérdésem: kell-e a termék után vámot fizetni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
hpsafl
tag
Indult egy nyereményjáték a CPF-en, ahol két díj is van, az első egy Nitecore HC50 fejlámpa, a második pedig egy Yinding bringalámpa.
Az első nyertes sorsolva lesz, a második nyertest pedig az első választja ki. -
hpsafl
tag
Arra figyeljetek, hogy a mennyiség korlátozott, és rögtön érdemes ott lenni, mikor az akció elindul, mert gyorsan elfogyhat a készlet.
-
hpsafl
tag
Xtar charger VP2 kupon: XVP2SSQ ár: 27.99$
Xtar charger VP4 kupon: XPSCM ár: 35.65$
Xtar charger VP4 (full set) kupon: XPFCM ár: 36.95$
Xtar VC2 kupon: XtarVC2 ár: 15.21$
Xtar VC4 kupon: XTARVC4 ár: 23.99$
Opus BT-C3100 V2.2 nincs kupon ár: 35.99$
USB-n keresztül tölthető bicikli elsőlámpa kupon: BikeGB ár: 7.99$
Sanrenmu 7010 LUC-SA zsebkés kupon: GB7010 ár: 6.79$
Comb táska nincs kupon ár: 11.70$
Lámpa sátorba nincs kupon ár: 6.65$ -
hpsafl
tag
A sorsolás megtörtént.
Egy kicsit a sorsolás menetéről: a hozzászólások érkezési sorrendje alapján sorba tettem a neveket, ez a második oszlop számozása, majd a random.org sorsolt, és a lista elejére kerülő zoli03 nyert.
Gratulálok a nyertesnek!Egy kép a listáról:
Itt nagyítható. -
Torda
csendes tag
Szeretnék részt venni a nyeremenyjatekban: http://www.gearbest.com/chargers/pp_174044.html
-
Kozy10
tag
Igen az,és tekerős mint a 1504
, ebben is alupill van,viszont jó bele a fasttechen kapható c8-as rézpill
[link]
Itt egy review a blf-ről képekkel:[link] ő hostot szerzett valahogy, nem kèsz lámpát, és összevàsàrolta a hiányzó alkatrèszeket. Amúgy kár, hogy hostot nem lehet ebből külön venni(legalábbis eddig) -
shelbygt
tag
Jelentkezem a játékra!Én őt venném.
[link] -
erik365
senior tag
A gearbest mennyi idő alatt szállít átlagosan hozzánk?
-
omfgk
veterán
Üdv én is jelentkeznék a játékra.
Jelenleg ez a töltőm van a gearbest-től Nitecore I4.De nagyon megtetszett ez az Opus BT 3100 V2.2
Főleg a discharge része. Ezt választanám ha én nyernék esetlegesen. -
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #56 üzenetére
Jött az infó, hogy polarizált
-
kokokka
addikt
Álljunk meg pár szóra : nem azt ecseteltem, hogy HOGYAN úsztam meg a VÁM-ot! Sőt! Nem tettem semmit, csak vártam a csomagokat egy esetleges vámolással egybe kötve. Semmit sem tettem azért, hogy megússzam, a magyar hatóságok voltak "elnézőek", ez meg az Ő saruk. Az, hogy ez nekem jó (vagyis nekünk jó, mert kár tagadni sokan vagyunk így itt is), simán elfér egy nyilvános fórumon. Ettől nem lesz sem jobb sem rosszabb késöbb sem......
-
Cyborg
őstag
Én is jelentkeznék a játékra egy XTAR VC4-gyel.
Köszönjük a lehetőséget!
-
schumanus
csendes tag
A játékra:
Nitecoer UM10 -
DX-nél olcsóbb
Tinydeal-hez képest sokkal jobb a problémakezelés (mondjuk Tinydeal-nél olyan igazából nincs is)
Vám persze hogy van.
Ha azt akarod hogy az EU-*ból küldjék neked (vám nélkül) a telefont akkor ajánlom ezt, de csak DHL postával küldöttekre érvényes a vámmentesség!!! -
kokokka
addikt
Miben jobb? Most egy telefont nézek és itt a legolcsóbb ez mondjuk biztos!
De van itt VÁM? Milyen az ügyfélszolgálat, vannak-e gondok és ha igen, orvosolják-e azokat (cerével, árleszállítással, visszafizetéssel stb.)? Nem olcsó telefont néztem ki magamnak, ezért a sok kérdés, bocsi e miatt!
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Megbízható ez a Gearbest? eBay, Tinydeal, Dealextreme + még egy csomó boltból vásároltam már nem is egyszer, de innen még semmit, ezért kérdezem. Mennyire gyorsak és mindenre ingyenes-e a szállítás? Köszi a válaszokat!
-
zoli03
őstag
Jelentkezem a játékra: XTAR VC4.
-
krisztianAMG
senior tag
A táblázatra gondoltam, ott a General részben csak "Sunglasses"-nak van feltüntetve, a drágábbaknál pedig itt is polarizáltnak van jelölve + általában tele van promó képekkel, hogy a polárlencse mennyivel jobb. Ennél egy sincs, ezért lett gyanús. Bár nem csodálkoznék, ha ennyiért nem lenne az.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #58 üzenetére
A leírás is úgy kezdődik,hogy divatos polarizált napszemüveg, de biztosat nem tudok mondani, de írok, ha kapok infót.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Naná, hogy a link lemaradt...
[link]
Kozy10: Nem, nem, ez már más típus.
-
Kozy10
tag
válasz
A Rockbros-nál ott van a felsorolásban egy pár polarizált lencse( a szürke színűn van polarized felirat a kèpeken) erre gondoltál?
-
krisztianAMG
senior tag
hpsafl, mivel te vagy itt a Gearbest-es képviselő, nálad érdeklődnék, hátha tudsz valamit.
Ennél a napszemüvegnél a névben szerepel "Polarized" szócska, de a leírásban már csak sima napszemüvegnek jelölik. Csak egy hashtag, hogy minél több keresésnél jöjjön fel? -
vadasz30.06
csendes tag
Én ilyet szeretnék rendelni[link]
-
CheGhost
aktív tag
Jelentkezem a játékra!
Jelenleg egy Nitecore D2 töltőm van.
Sok sikert és minden jót! -
jodzsy
csendes tag
Fáintos töltők egyikével benevezek én is: XTAR VP4
Köszönöm a lehetőséget -
hpsafl
tag
Kuponok:
Shadow JM35 MT-G2 vagy XHP50 LED-del kupon: JM35TG ár: 38.80$
Nitefighter BT21 (csak lámpa) kupon: BT21TG ár: 32.99$
Nitefighter BT21 Kit kupon: BT218TG ár:59.59 $
XTAR Vi01 USB Detector kupon nincs, mert ez akciós ár: 4.29$
Xtar MC1 Mini USB Battery Charger kupon nincs, mert ez akciós ár: 6.76$
Nitecore UM20 Smart Charger kupon: NANUMCY ár: 11.99$
Nitecore UM10 battery charger kupon: NUMCM ár: 8.30$
New Version Nitecore i2 kupon nincs, mert ez akciós ár: 11.99$
Ledes karkötő kupon: ár: 1.77$
Magnézium tűzgyújtó rúd kupon: FireStarter ár: 5.59$
Inbike HD Polarized Sunglasses kupon nincs, mert ez akciós ár: 11.28$
Inbike 726 Outdoor Sports Polarized Sun Glasses kupon nincs, mert ez akciós ár: 16.99$
Hálózsák 190 x 75cm 360D Nylon kupon: NatureHike ár: 22.99$Van még Olight M2X, és Nitecore EC21 kupon is, de ezt csak privátban tudom küldeni.
-
vadasz30.06
csendes tag
Én ezt néztem kii magamnak:[link]
-
skyli
senior tag
Én is szeretnék jelentkezni!
Nekem még nincs semmilyen töltőm, csak öcsémnek, viszont vettem zseblámpát, ezért tervezek venni
Az Opus BT - C3100 V2.2 tetszik nekem is a legjobban -
WestBam
senior tag
Szintén jelentkeznék.
Nekem Nitecore I2 töltőm van.
A következő lépés szerintem az XTAR VP2, persze ha nyerek elfogadom majd az Opus BT C3100-ast is -
erik365
senior tag
-
hpsafl
tag
Sziasztok!
Egy nyereményjáték indul itt a fórumon,aminek díja egy darab Opus BT C3100 V2.2 töltő, vagy egy általad innen választott töltő.
A játékszabályok:
-Egy felhasználó csak egyszer kommentelhet
-A kommentben linkelni kell egy a Gearbest által árult töltőt, vagy egy töltőt, amit szívesen látnál a kínálatában, vagy esetleg mind a kettőt linkelheted
-A határidő 2015.05.24. éjfél
-A sorsolás a random.org-al történik majd.A nyertest ki fogom írni ide a fórumra, de keresni is fogom.
Jó játékot és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #41 üzenetére
Ok, az optikus eredményeire én is kíváncsi vagyok, ha leméretted akkor írd már ki az eredményeket.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #39 üzenetére
Nincs vele tapasztalat, de nekem is régóta tervben van egy ilyen beszerzése
Dluinet: akciós Xiaomi cuccok-at találtam, külön kupon nincs rá.
Ha van egy kis időtök(nem kamu, tényleg csak fél perc
) akkor ezt a kérdőívet töltsétek már ki a 18650-esekkel kapcsolatban.
-
hpsafl
tag
Sosem nézem, hogy mennyi idő még feladják, de pár nap azért szokott lenni, a csomag viszont kb. 2 hét alatt ér ide. Tracking kötelező, nem csak a Gearbest-en, hanem mindenhol, mert a Postán "elvesznek" a csomagok.
Kuponok:
Skilhunt X0 kupon: SXL2GB ár: 36.99$
Skilhunt K26 kupon: SK26GB ár: 61.99$
OULAIOU UV400 Sports Sun Glasses kupon nincs, szimplán akciós
ROCKBROS Sun Glasses kupon: ROCKGB ár: 10.59$
INBIKE 528 kerékpáros sebesságmérő kupon: INBIKEGB ár: 6.59$
Outdoor Tactical Backpack kupon: MultiGB ár: 23.99$
Függőágy vászonból(nem hálós) kupon: HSOAGB ár: 19.99$Privát kuponok: Nitecore EA11, Nitecore EC11 , amiért privátban írjatok.
-
jodzsy
csendes tag
Nektek mennyi idő szokott lenni a feladás/szállítás és milyen postázási móddal rendeltetek?
-
jodzsy
csendes tag
Azt bírom a Gearbesten,hogy egy megrendelésen belül használhatsz kupon kódot és a pontjaidat is beválthatod,míg BG-on ilyet nem lehet.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #32 üzenetére
A BG pontokat egy masik oldalon
, de a GB pontokat a step 2-nél tudod beváltani. Csak kattints a proceed to checkout-ra, és átvisz a step 2-höz.
Ki akartam most gyorsan próbálni, de nincs egy pontom sem, mert az előző vásárlásnál felhasználtam, így nekem ez az opció most nem jött fel.
-
hpsafl
tag
Nitecore Ni14500A kupon: Ni14500A ár: 5.99$
Olight T25 kupon: T25 ár: 20.99$
Olight M21X kupon nincs, mert ez akciós ár: 35.99$
Olight SR51 kupon: SR51 ár: 48.99$
Olight S80 kupon: GBS80 ár: 55.99$
Olight M22 ez nem publikus, így kupont és árat privátban tudok küldeni. -
hpsafl
tag
Érdemes megnézni az április végi akciókat, mert nagyon jó árak vannak, de ha kell valami akkor siess, mert április 30-ig van csak az akció.
Csak hogy pár dolgot említsek:
Opus BT-C3100 V2.2 38.99$
UniqueFire 1504 24.99$
Sunwayman C22C 38.99$ -
hpsafl
tag
Pár akció. Itt nincs kód, csak pár napig érvényes viszont az akció.
1xAA/1x14500 lámpák
UltraFire Cree Q5 (fekete) 3.39$
UltraFire SK68 Cree XPE-Q5 (ezüst) 3.27$
UltraFire SK68 Cree XPE-Q5 (zöld) 3.27$
Cree XPE Q5 2.38$ -
hpsafl
tag
Nitecore tube kupon: guns ár: 6,29$
Minden színre érvényes a kupon. -
hpsafl
tag
UltraFire Cree XM-L2 kupon: UFL2CM ár: 11.39$
Roche M170 Cree XM-L2 kupon: M170SQ ár: 64.98$
Yinding 900 Lumens CREE XM L2 Headlight Cycling Lamp(Neutral White,Blue) kupon: Yinding ár: 25.64$
CREE XM L2 Headlight Cycling Lamp (Neutral White,Black) kupon: Yinding ár: 25.64$
Yinding 900 Lumens CREE XM L2 Headlight Cycling Lamp (Cool White,Black) kupon: Yinding ár: 24.52$
Olight OPEN Mini Torch Cree XP-G2 (Brown) kupon: OPEN ár: 22.94$
Olight OPEN Mini Torch Cree XP-G2 (Blue) kupon: OPEN ár: 22.94$
Olight i3S EOS Torch (Blue) kupon: GB13S ár: 16.99$
Olight i3S EOS Torch (Purple) kupon: GB13S ár: 16.99$
Olight i3S EOS Torch (Black) kupon: GB13S ár: 16.99$
Skilhunt H02 New 820Lm Cree XM - L2 Headlight(Cool White) kupon: SH02SQ ár: 35.69$
C8 tok kupon: C8BAG ár: 1.35$
Solarstorm New 2S2P 8.4V 2000mAh Dual Water-resistant 4 x 18650 External Battery Pack for Bicycle Light kupon: New2S2P ár: 9.99$
Biciklitáska kupon: CybagGB ár: 3.99$
Biciklitáska érintőképernyős telefonhoz kupon: Roswheel ár: 6.46$ -
hpsafl
tag
Pár kupon:
UniqueFire 1504 Cree XM L2 kupon: UF1504 ár: 25.59$
UniqueFire 1504 Flashlight Body Tube kupon: 1504Tube ár: 23.39$
UniqueFire UF-1405 Cree XM-L2 kupon: UF-1405 ár: 25.99$
Lengőkapcsoló 1504/1405-höz kupon: UFSwitch ár: 4.29$
Super Bright 3 x Cree XM L2 kupon: GBSB ár: 21.99$
DQG Fairy 10180 Cree XP G2 kupon: DQGFairy ár:16.99$
Jetbeam RRT0-SE kupon: JRRT0 ár: 68.99$
DQG Tiny Ⅲ kupon: DQCT3GB ár: 23.99$
Convoy Red S2+ T6-4C 8x7135 kupon: S2490 ár: 12.99$Van még pár kupon(Olight M20SX, Fenix BC30, Fenix HP12, Fenix LD02, Sunwayman C22C, Skilhunt H02C), de ezeket csak privátban tudom küldeni.
-
omfgk
veterán
Ha esetleg valakinek lenne kuponkódja Acebeam K40M-re azt nagyon megköszönném. Találtam egy régi Gearbest-est, de az már expired.
-
Anubis_9
addikt
Courui D01 lámpám 1,5 hete Shipped out, de a Destination még mindig Unknown. Ez normális?
-
Anubis_9
addikt
Rendelés esetében a My Orders-en belül a Download Invoice-re kattintva nálatok is 0$ az ár mindenhol?
-
hpsafl
tag
Nitecore promóció, És pár kupon szintén Nitecore cuccokra.
Nitecore D4 kupon: NCD4NEGB 28,99$
New Version Nitecore i2 kupon: NewNitecorei2 12,49$
Nitecore i4 kupon: NCi4 15,39$ -
Anubis_9
addikt
Ha a megérkezett termékeket lefotózzátok fel felteszitek a Gearbest oldalára mint termékhozzászólást és írtok hozzá pár pozitív, vagy negatív kritikát, akkor kaptok pontokat, amiket vásárláskor fel lehet használni. Nekem pl. 120 pontom van most, ami $2.40. Ez jól jön, ha nincs épp beváltható kuponkód.
Ugyan ez működik a többi ilyen webáruházban is, pl. Banggood. -
Avicularia
veterán
Xiaomi 10400-as powerbank 15.12 dollár [link]
-
hpsafl
tag
Fenix PD40, aminek a különlegessége, hogy egy darab 26650-essel van meghajtva az MT-G2 LED. De szerintem egy jobb 18650-es is meg tudja hajtani.
-
Anubis_9
addikt
-
hpsafl
tag
Videó a Gearbest-ről. [link]
-
jodzsy
csendes tag
LuckySun D80 CREE XML-U2 1100Lumens kupon: GBLUCKYCM 19,37$
-
jodzsy
csendes tag
XtarVC2 Lithium akku töltő kupon: xtarvc2 15,21 $
-
Anubis_9
addikt
Van egy Ccleaner nevű progi, ami ugyan ezt teszi. Kb. 5 éve használom, nagyon hasznos. Úgy néz ki, pont ez keverte meg a Gearbest lapot, ami érthetetlen, mert az 5 év alatt semmi ilyesmit eddig nem tapasztaltam. Kézzel töröltem Chrome-ból minden előzményt, stb. és most jó.
-
Anubis_9
addikt
Erre a hozzászólásomra reagálok itt.
Azóta sem működik rendesen a Gearbest oldala, ezért kipróbáltam egy másik böngészővel. Eddig a Chrome-ot használtam. Firefox-szal tökéletes. Szóval nem az oldal a rossz, hanem valami történt a Chrome-mal nála.
-
jodzsy
csendes tag
JETBeam HC20 Headlight kupon JetbCM 27,99 $
-
hpsafl
tag
Pár kupon:
New Convoy C8 kupon: NEWC8 13,79$
UniqueFire UF-1405 kupon: UF-1405 25,99$
UniqueFire UF-T20 kupon: UF-T20 17,99$
Jetbeam WL-S1 kupon: WLS1 38,99$
Jetbeam WL-S2 kupon: WLS2 37,99$
Convoy S2 Cree XML U2-1B 2800mA kupon: ConvoyS2 11,69$
Convoy S2+ Cree XML U2-1B 2800mA kupon: ConvoyS2+ 11,99$
Red Convoy S2 T6 - 4C 2800mA kupon: S2490 12,99$Érvényesek 2015.06.20-ig
-
hpsafl
tag
Opus BT C3100 V2.1 LiIon és NiMh akku töltő kód: OP3100 36.2$
-
hpsafl
tag
Márciusi akciók: [link]
-
Kozy10
tag
Super Bright 3 x Cree XM L2 2400LM Water-resistant Magnetic 18650 LED Flashlight
coupon:GBSB
price: $ 21.99 -
hpsafl
tag
Sziasztok!
Ide jöhet tapasztalat is, meg kuponokat is lehet majd feltenni.
Tapasztalatom az, az eddigi két rendelésemmel, hogy minden korrektül megjött, és eddig két és fél hét volt a leghosszabb idő, még ideért a csomagom tőlük.
Pár kupon:
Skilhunt H02 kupon: SH02 34,29$
Skilhunt H02R kupon: SH02R 37,49$
Olight M2X-UT Javelot kupon: OM2XCM 69$
IMALENT DDT40 kupon: IDDT40 168$
D.Q.G Fairy 10180 kupon: DQGFairy 16,99$
Solarstorm XT40 NW kupon: XT40 27,99$
New Version Nitecore i2 Intellicharger Digi Charger kupon: NewNitecorei2 12,49$
Ego A01 18 funkciós bicska kupon: EgoA0118 19,99$
Solarstorm SP03 kupon: SP03 62,69$
Nitecore P20 kupon: NP20 42,99$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest