Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prego

    senior tag

    Hallgatás beleegyezés:
    A könnyűzene előtt egy kis Jazz:
    Jan Garbarek & The Hilliard Ensemble Parce Mihi Domine és
    O Salutaris Hostia
    HAMA: Mivel ennél a hangszerelésen nem hiszem hogy sokat lehet variálni azzal hogy melyik hangszer mikor hallatszik jobban, ez a füles teljesen sztenderden reprodukálja a számot, kicsit légies, inkább arra vagyok kíváncsi mit hoz ki belőle az MEE.
    MEE: világosabb, élesebb hangszín, mintha nem stúdióban, hanem a koncertterem végéről hallgatnám. Érvényes itt is az, hogy hallatszik minden hang, levegővétel, néhol a szaxofon billentyűjének a kattogása is.

    ByAlex - Kedvesem
    HAMA: ennyi zene után már inkább arra várok, hogy a MEE-vel milyen új hangszereket hallok meg benne, itt is kicsit összemosódnak és egységes hangerőn szólnak a különböző hangszerek.
    MEE: tisztább gitár, ének, ezek mindkét fülön, szokásos minden hang külön hallatszik, a dob is mindkét fülre rá van keverve. Itt inkább olyan mintha egy full hangszigetelt stúdióban hallgatnám (most figyeltem meg hogy selypít, ezt HAMA-n csak külön figyelve veszem észre, lehet be kéne szerválni pár Bikini slágert is :D).

    Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel [Official Music Video]
    HAMA: UA, mint előbb.
    MEE: feljebb kell vennem a hangerőt, tucc-tucc előtérben, az énekhang mintha valami nagyon messziről szólna.

    Paul Van Dyk - Nothing But You
    HAMA: már le se írom ...
    MEE: feljebb kell vennem a hangerőt, tucc tucc valamint a kalapálás itt is tolakodó, többi távoli. Mivel itt alapból van egy kis visszhang effekt, nem hallhatóak ki a hangok külön.

    Ruzsa Magdi & Lotfi Begi - Szerelem
    HAMA: ...
    MEE: tucc tucc nagyon elöl 1 perc után már zavar, a gitártól kezdve nekem már nekem kevés, Magdika teljesen érthető.

    Összegzés: azt hiszem meg leszek elégedve, a kültéri teszt még hátravan, hallatszik az eszközön hogy a modern kori tánczenéhez lett inkább kihegyezve, a régi (Pl.: Webber Requiem, ami még bőven bakelit korszak) keveréseknél, nem igazán adja vissza néha amit kell.
    Jó lesz ez, még a végén kedvet kapok kipróbálni haver KickR fülesét, bár ha jól emlékszem elveszett, most fejhallgatója van.

    Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

Új hozzászólás Aktív témák