Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz nukewar #3116 üzenetére

    Látom a magyar fórumos világ a sennheiseren kívül nem is ismer mást. Ez szerintem elszomorító.
    Hát nemcsak itt, de pl. a francia fórumokon sem ismernek nagyon mást!, pontosan ugyanazokat a márkákat említik ugyanazokkal a hibákkal, előnyökkel! tehát ez mindenképpen jelent sztem vmit... :K (ha mást nem is annyit biztosan, h a fórumozók legtöbbje magyar infok hiányában csak külföldi oldalakon leírt tapasztalatok alapján tud tájékozódni) de azért sztem nem(csak) erről van szó, a legtöbben itt a saját tapasztalataikat osztják meg a mi "okulásunkra" és pénztárcánk megkímélésére. És az számomra elég igazolást jelent, ha ezt külföldön sem érzik máshogy!
    Az kezdetben engem is nagyon "frusztrált" h mindenki szerint csak sennheiser létezik, de gondolom ez azért is van így, mert senki sem szeret ismeretlen termékekkel próbálkozni, mindenki inkább tutira akar menni (hacsak nics több10ezer v. mégtöbb kidobnivaló pénze!) és szerintem azért a nagy márkák nem csupán a marketingjük miatt olyan kelendőek...
    És azért ha figyelsz, nem is mindenkinek javasolnak sennheisert, olcsóbb kategóriában sony, panasonic stb. fülesek is szóba jönnek!

    ui: ja, egyébként nekem gőzöm sincs(volt eddig) milyen az igazán jó füles, ugyanúgy nem értek hozzá semmit sem, de ennek a fórumnak a hatására már vannak elképzeléseim róla.... :) (én px100-ra szavazok így láttatlanban - mármint magamnak...)

Új hozzászólás Aktív témák