Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Shufny #23016 üzenetére

    hát, nem tudom, még gondolkodom rajta, hogy megéri-e ilyet venni hozzá (akkor megint felmerül a kérdés, hogy melyikhez, mert mikrofonosból is rengeteg van, csak az ilyen kisebb márkák nem nagyon foglalkoznak vele, szóval abból muszáj lesz "márkásat" választani.

    nem erre ondoltam, az egy dolog, hogy a telefongyártók tesznek rá, de az egyik nemtörődömség az az, hogy ezt az a felügyeleti bizottság, aki megkövetelte a _szabvány_ jack használatát leszarja. a másik meg az, hogy a füleseket gyártó cégek nem hajlandóak olyan variációt csinálni, ami kompatibilis lenne a többi készülékkel.
    amit te mondasz az olyan esetben igaz, amikor a Motorola headsetet bedugom a Nokia telefonba, és az kiírja, hogy ezt az eszközt nem lehet használni.
    persze a legtöbb telefonnak trágya a hangminősége,nem tudja kihajtani normálisan a füleseket, de azért nem is ilyen Shure SE535-ről beszélünk, hanem az alsó-közép árkategóriáról, amiről azt olvasom, hogy mekkora öldöklő verseny van, és egy ilyennel pont ki lehetne tűnni a mezőnyből.

Új hozzászólás Aktív témák