- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Az az igazság, hogy idén bepótolom, hogy vagy 8 éve nem voltam nyaralni/pihenni jóformán, úgy hogy legközelebb csak augusztus közepe/vége felé fogok gépekkel foglalkozni.
Az Octane S2-höz épp Június 1-én adtak ki új FW-t, v4.14-et, de nem volt hozzá szerencsém frissíteni és a fennemlített okból nem is lesz egy darabig, ezért nem tudok gyakorlati tapasztalatból mit mondani. Ami tudható, hogy ezeket a javításokat tartalmazza:
OCZ Firmware Release Notes - Octane S2 series - Version 4.14
# Enhancement: Improved stability with AMD based systems & Apple platforms.
# Enhancement: Improved firmware download process, correcting a corner case bug which resulted in firmware download failure.
# Enhancement : Increased Anvil test bench compatibility.
# Fixed: Corner case issues where drive occasionally did not resume from S2 / S4 correctly.
# Fixed: Corner case issue where the drive would report data corruption.Javasolni csak annyit tudok, hogy ha csak elszánt vagy, akkor vegyél Octane S2-t, korábban írtam, hogy előjöhet laggolás íráskor, igaz, nem minden konfig esetén, de nehogy pont a Te konfigodban jöjjön elő (és a FW frissítés se orvosolja)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest