Hirdetés

Aktív témák

  • Reag3nS

    senior tag

    válasz sheriff.crib #8426 üzenetére

    Részletesen logoltam mindent. Egy kis ízelítő:

    Csúcsidő: [link]

    Csúcsidőn kívül: [link]

    Pingek rendben voltak, de lagometer visított játékban: [link] ; [link]. Ez azért már szemtelen dolog ám. :)

    Még csúcsidő: [link]

    Ekkor jött az, hogy azt mondták vírus és trójai tanya a gépem, mondom anyátok! Ekkor elkezdtem monitorozni: [link]. Nagyon jól látható, hogy éjjel 3-tól délután fél 2-ig kifogástalan! (a kisebb csúcsok azok letöltések, mert kellett ez az :) a nagyon pici sávok meg nem számítanak, minimális megugrások az egyes szervereknél, játékban semmit nem érzékelsz ebből.

    Még pingplotter: [link] ; [link]. Utolsó linken gyönyörűen kirajzolódik, hogy kb 10ig atom lag van! Az utolsó 3 csúcsnál megfigyelhet, hogy a pistikék egy része már alszik, de néha még sok az RSU-nak.

    Kis packet loss (hol ott a ping az jó): [link]

    De elmondhatom, hogy megérte a lövészárokban maradni, mert most kifogástalan a vonalam: [link]

    A csak parancssort úgy éred el, hogy start menü/futtatás, oda beírod, hogy cmd, enter. Előjön a képeimen is látható fekete ablak, oda beírod, hogy ping bix.hu-t (nem bix.hu-t hanem minuszjel és közvetlen utána a t, így végtelen ideig pingeli a bixet, ekkor nyomon tudod követni, hogy mégis mi van). Ha csak néhány pinget szeretnél, akkor csak ping bix.hu és enter. Ennyi az egész. De hogy el tudd küldeni a férgeknek a problémád és alá tudd támasztani, hogy az ő szaruk a túlterhelt, ezért ajánlom a pingplotter progit. Eléggé tényfeltáró! :)

    CyberGames >>> http://cybergames.hu/

Aktív témák