Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)

(#3001) EmThor

EmThor
(őstag)

na, mindenkinél ilyen jó a net, semmi panasz?!

(#3002) zebus válasza EmThor (#3001) üzenetére

zebus
(újonc)

Hát gondoltam felesleges beírnom, hogy Kerepesen se volt net 2-től úgy fél 4-ig. Egyébként nálam álltalában letöltési sebesség megvan feltöltés nem teljesen, de közeli. Mondjuk az is igaz, hogy 1 megás csomagom van pontosan a magasabb csomagok hatalmas ingadozása miatt. Ja és leszögezném, hogy nálunk nincs igazából más alternatíva, invitel lenne még, de egyrészt nincs vezetékes telónk, másrészt drágább.
Egyébként szépek a bix-en a grafikonok, a hétvégét érdemes figyelni ott teljesen rásimul a görbe a 2 gigára és 4-5 órán keresztül ott is marad.

(#3003) EmThor válasza zebus (#3002) üzenetére

EmThor
(őstag)

itt tarcsán le és feltöltéssel nekem sincs gondom, 10/512 nem rossz, pingek nem az igaziak, meg lehet netes játékban emiatt dob le olykor... na de a lényeg, hogy nincs. szintén alternatíva invitel VAGY t-com, de iszonyat drágák...

fiber meg hát no comment, emlékszem, 2005-2006 telén tavaszán volt sz@r, de ami most megy az mindent alul(felül)múl...

(#3004) EmThor válasza EmThor (#3003) üzenetére

EmThor
(őstag)

konzolra épp' töltöttem le a demókat délután 1körül, erre kiírja signed out, error, disconnected, hát kurv@ élet csak látom modem szállt el. de milyen net megy már el a délután kellős közepén? hát tövig!

(#3005) bebar

bebar
(fanatikus tag)

''A FiberNet segít – segítség Varga Ferenc úrnak

Varga Ferenc úr fonyódi lakos. Mindkét lába amputálva van.

Fibernet Zrt. évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy társadalmi szerepvállalása révén segítse és támogassa a rászorulókat.

Cégünk felajánlotta, hogy Varga Ferenc úrhoz teljesen ingyenesen építi ki kábelrendszerét és jelképes összegért kínálja föl a 46 tv csatornát tartalmazó családi programcsomagját. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal tehetünk egy keveset Varga úr hétköznapjainak színesebbé tételéért, aki már szeptember 14-től élvezheti a gazdag programválasztékot.''

Nem rendesek? :))

(#3006) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Mien rendesek, hogy most majdnem 2000ft-al fizetek többet havonta a szar netér. :W Ugyanis megint módosítottak az árakon...ha figyeltétek. Mióta emeltek sávszélt azóta szar a net. Akkor inkább az árakat vitték volna lejjebb nem ahhoz növelik a sebességet. Most 1 megás 3500-é adják...én meg fizetem a szaré az 5200-at... :((

(#3007) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Üröm.

8 megás le fel 512k

Reggel 8-ig 900k-le-512 fel
Utána 200-400k le 400k le.
És ez a csúsz.Ettől csak roszabb.És senki nem tud semmit csinálni......

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#3008) Ati007 válasza Hammon Serra (#3007) üzenetére

Ati007
(őstag)

nekem is ilyen , éjjel jó ha megvan 2M nappal még rosszabb, telefonálgattam de nem csinálnak semmit söt azt mondják mivel aláirtam igy akár a szerzödés végéig elég ha csak enyit kapok.
úgy látszik ez a biznisz a fibernetnek 1évig lehúzzák az embert(mondjuk utána felmondom és inkább vissza adslre ami csak 3M de azt legalább mindig hozta)

Mac Mini (2011)

(#3009) y05 válasza Ati007 (#3008) üzenetére

y05
(lelkes újonc)

Halihó!

Nekem lassan 1 hete van net, de eddig hál istennek semmi baj nem volt vele.Sebességet is hozza ahogy kell.Igaz hogy a pénztárca miatt csak az 1M vonalat tudtam megrendelni.Játék közben a ping is tökéletes.
A bekötéssel voltak gondok . A megrendeléstől számított 3 hét múlva ki is jöttek szerelni.Simán kellett volna az aktiválást is a gépen végrehajtani.1 óra múlva feladták a harcot, behozták a saját laptopjukat.Azon gyönyörűszép volt minden.Nézegették a modemet,de azt mondták hogy ez új tipus,ezzel még ők sem találkoztak,nem tudják hogy ez a sok villogó lámpa mit jelent :) Ezzel felálltak a gép mellől,elkérték a bekötési díjat,és elegánsan távoztak.Kérdésemre csak az volt a válasz hogy hívjak számítástechnikai szakembert,mert ők a problémámat nem tudják orvosolni.
Meg ez nem is az ő dolguk.
Mint később kiderült, csak a régi netem kavart be valamiért.5 perc alatt megoldottam a problémát. De előre félek ha valamilyen probléma lép fel.Kinek szóljak?

(#3010) EmThor

EmThor
(őstag)

mekkora sz@pás a net, most meg töklassú :O

(#3011) Mecy_Lacee

Mecy_Lacee
(fanatikus tag)

Én már nem is panaszkodok, majd este...

Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem...

(#3012) EmThor válasza EmThor (#3010) üzenetére

EmThor
(őstag)

és még mindig döglassú... baszki!

(#3013) shabbarulez

shabbarulez
(őstag)

A FiberNet Kommunikációs Zrt. a HFC Technics Kft.-t választotta CMTS beszállítójának tendereljárás keretei belül. [link]

Ezek szerint volt valami fejlesztés fibernél a nyár során, de a beírások szerint nem igazán érezni a hatását. Kérdés a cikkbe leírtakra lecserélték a korábbi infrastruktúrát vagy ez bővítés volt a korábbi mellé. Kapitány esetleg? A cikkben összesen 65 Downstream csatornát említenek, az modulációtól függően úgy 2.5-3.5 Gbps közötti access letöltési sávszélt tud nyújtani.

Kapitány, a Fiber korábban is Arris cuccokat használt? Nekem mint más emlékem lenne. Úgy tűnik idehaza nagyon nyomul a Arris, a UPC után harmadik legnagyobb kábelest is az ügyfeleik között tudhatják.

(#3014) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Remek a netem:
[kép]

(#3015) Bitraider2 válasza Zsadi (#3014) üzenetére

Bitraider2
(újonc)

Nem rossz ez, ha 1M-s csomagod van :)

De ha jól sejtem nem az van....

(#3016) Zsadi válasza Bitraider2 (#3015) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Jól. :)
8Mbit-es lenne.....

(#3017) Bitraider2 válasza Zsadi (#3016) üzenetére

Bitraider2
(újonc)

Más szolgáltató. 4M/1M, mikrón.

Este:

[URL=http://www.speedtest.net][kép][/URL]

[Szerkesztve]

(#3018) blue1979

blue1979
(lelkes újonc)

Nekem a modem csere segített :) .... de már írtam :Y

[kép]

(#3019) Zsadi válasza blue1979 (#3018) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Hát nálam az édeskevés lenne.

(#3020) y05

y05
(lelkes újonc)

4 évig mikrós netem volt.Amíg nem voltunk rajta sokan,addig tökéletesen működött.De aztán az ügyfélkör bővülésével jöttek a problémák.A ping egyszerűen borzalmas volt, esetleg böngészhettél,ha nem volt nagyon belassulva.
A mostani netre még mindig nincs panaszom,pedig már 1 hete bekötötték :D
Egész este Codoztam, mindenféle ugrálás,vagy szakadás nélkül.

[Szerkesztve]

(#3021) y05

y05
(lelkes újonc)

No ilyen napközben is.

[Szerkesztve]

(#3022) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugy néz ki, hogy a nod box ami az utca sarkon van, ott van a probléma, mert most volt itt egy szerelő, és mondta, hogy agusztus elején helyezték őket üzembe, és valószínűleg vmit nem jól állítottak be.De végülis tényleg van benne vmi, mert akkoriban kezdett el szarakodni a net.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#3023) TheReMiXeR válasza Jégkokó (#3022) üzenetére

TheReMiXeR
(senior tag)

...és ezért nem jó máshol sem mert az utcád végén van egy doboz...
b@szki ezt nem hiszem el...

:C :C :C :C :C :C

megaLOL

>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<

(#3024) Johnny d

Johnny d
(újonc)

na fiúk
elegem van ebből a piszkos torrentezésből
szinte meg se indul, akkor amit írok ezeknek
a tetűknek, nem hajlandó rá válaszolni!!!!!
végre kikönyörögtük, hogy legyen egy átkozott ip, már
meg olvasom, hogy néhány
''szolgáltatónál'' p2p korlátozás van! :W
ezekről mondjuk ilyet nem olvastam, de itt megkérdezném, hogy csinálnak e ilyet?

nincs igazság

[Szerkesztve]

kormány vagy Torgyán? hát...

(#3025) Jégkokó válasza TheReMiXeR (#3023) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azért nem jó mert az utca végén van ez a doboz, hanem azért, mert amikor még agusztus elején üzembe helyezték őket , akkor vmit nagyon elcsesztek, mert szinte elfojtja a net sebességét. Mert az egyálltalán nem normális, hogy még éjjel sincs 7 megabit, a feltöltés meg szinte olyan mintha ne is lenne. Szóval nagy valószínűséggel ez lehet a probléma, de még nem sikerült nekik kijavítani, de remélem most már ki fogják.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#3026) G4bi89

G4bi89
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kecskemét éjjel 1óra 8M/384k

[kép]

Nem tudom mi van de ez siralmas.Minden héten ilyen a net aztán csinálnak vele vmit nem tudom lényeg,hogy megjavul megy pár napig majd ismét ilyen :(

(#3027) Zsadi válasza G4bi89 (#3026) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Ugyanez a helyzet felém is.
Tegnap este szép kis mélyrepülés volt: 825 kb/s
Hát azért ez már durva.... :(((

(#3028) EmThor

EmThor
(őstag)

azt a kurv@, hát nem újraindította magát ez a modem az előbb? hát mi a vér van?!

(#3029) Johnny d

Johnny d
(újonc)

van p2p korlátozás vagy nincs?
ha ilyet nem olvasok, gondolom nincs...
itt más hibák szoktak lenni, modem stb. :(((

kormány vagy Torgyán? hát...

(#3030) EmThor válasza EmThor (#3028) üzenetére

EmThor
(őstag)

na, most meg úgy el is ment, hogy vissza se jött, úgy kellett kikönyörgni bazee :O

(#3031) Mecy_Lacee

Mecy_Lacee
(fanatikus tag)

Igaz, reggel van, de panaszkodok akkor:

Szerda este valami irgalmatlan tetű-lassú volt a net! Az oldalak be sem jöttek, a PH-ra nem bírtam bejelentkezni. Igaz sehova se bírtam bejelentkezni...
Néztem betegen a bl meccset, erre a meccs alatt a modem 1 ledje villog csak! Tegnap (csütörtök) reggelre a helyzet változatlan. Mivel szarul éreztem magam, otthon maradtam. Így félbetegen nézegettem a modemet mikor tér magához. Lehetett vagy 10 óra mikor az összes led kivillant! Azóta a letöltéssel nem nagyon volt problema, 4-5 mega megvolt.
De a kábel tv írdatlan szar lett. Csíkos, nézhetetlen...

Mikor lesz már január????

(#3032) y05

y05
(lelkes újonc)

Tegnap fater is beköttette a KIT csomagot.
Win98 rendszerre :D A szerelők hamar leizzadtak,és menekülve rohantak ki a szobából.
Azt tanácsolták hogy a Tcomos telefont hagyják meg, mert a Fibernetes telefon egyenlő sz@rral.De akkor ezt a szerződéskötéskor miért nem mondják?
Egyébként a bekötéskor sem működött a telefon csak helyi szinten,állítólag Pesten rossz valami.
P2P korlátozás elvileg nincs,de én még sohasem tudtam ilyenről tölteni.Marad a Ftp letöltés.

(#3033) Zsadi válasza Mecy_Lacee (#3031) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Nálam is ma reggel 1/2 8 körül elszállt az egész. :(((

(#3034) Precedens

Precedens
(lelkes újonc)

Hát mostanában Tárnokon úgy ahog van szar a NET! (legalább is az enyém)Talán már Jégkokónak sem tetszik pedig Ő nagy fiber fan! Leállítok minden letöltést, hátha azon genyóznak, aztán rákattintok mondjuk az indexre , és várok, várok.. várok mint 95'-ben az első modememmel! Szép dolog a nosztalgia de a Fiber kapja be! Hál istennek lejárt az egy évem, azt hiszem valamelyik ADSL szolgáltató hamarosan szerez egy ügyfelet!

(#3035) Jégkokó válasza Precedens (#3034) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A héten volt nálunk egy szerelő , aki megállípatotta, hogy a nod boxban lehet a hiba, amit agusztus elején helyeztek üzembe, és azt igérte, hogy másnap jönnek és kijavítják a hibát, de még mindig nem történt semmi.Ma már rájuktelefonáltam, hogy ideje lenne már vmit csinálni vele. Mert február óta tökéletesen meg volt mindig az emelt sebesség, és csak agusztus végén szaródott el az egész. De már kissé ideges vagyok, mert a feltötltésem a bányász béka tompora alatt van

(#3036) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

[kép]
:B :B :B

Tudnak ezek :C

[Szerkesztve]

(#3037) EmThor válasza Hammon Serra (#3036) üzenetére

EmThor
(őstag)

bundaaaam photoshoooop :P :C

(#3038) Hammon Serra válasza EmThor (#3037) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

Tévedsz ;)

(#3039) Drótszamár

Drótszamár
(senior tag)

Pilisvörösváron halott a telefon :(

Ha engem hívnak és felveszem megszakad, ha én hívok, akkor állandóan foglalt.

Máshol?

(o Y o)

(#3040) Mecy_Lacee válasza Drótszamár (#3039) üzenetére

Mecy_Lacee
(fanatikus tag)

Elvileg mükődik, de nem használjuk. Nem is fizetünk érte, kipróbálva se volt, csak mikor jöttek bekötni (a telefont).

(#3041) Hammon Serra válasza EmThor (#3037) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

Itt van még 1.
Ha kell 30MP után dobom a következőt is :P
[kép]

[Szerkesztve]

(#3042) Kicsirics77 válasza Hammon Serra (#3041) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

szép csak nehogy úgy járj mint a többiek hogy aztán még 1 mega sem lesz :DDD

(#3043) Hammon Serra válasza Kicsirics77 (#3042) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

az az idő elmúlt:)

(#3044) G4bi89 válasza Hammon Serra (#3043) üzenetére

G4bi89
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ebben nem lennék biztos :DDD

(#3045) Kicsirics77 válasza Hammon Serra (#3043) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

legyen hozzá szerencséd
nekem is megvan általában a 10/512 de van amikor siralmas és még az 1 mega is alig van meg

(#3046) Chili7 válasza Precedens (#3034) üzenetére

Chili7
(őstag)

Arra meg gyúrjál rá előre! Úgy értem, hogy akár 1 hónap is lehet az igénylés és a bekötés közt. Mikor döntenem kellett, ezért választottam a fibert a té helyett.

(#3047) blue1979

blue1979
(lelkes újonc)

Gödöllő még mindig változatlanul jó :R

[kép]

(#3048) Precedens

Precedens
(lelkes újonc)

Nektek ment délelőtt a net? (Tárnokon) Nekem egész délelőtt állt!

(#3049) Jégkokó válasza Precedens (#3048) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam ugyan ez volt, nemrég jött vissza, de sajnos még mindig semmi változás :W
Bezeg máshol meg van a 8 mega, nem igaz, hogy a jól működő részeket is képesek elcseszni :(((

(#3050) Precedens

Precedens
(lelkes újonc)

Valószínüleg most szólok itt hozzá utoljára, (ezentúl a t-online-t szidom) mert ez már tűrhetetlen. Egy weblapot szerkesztek amelyiknek aktuális tartalma van , de ezt így nem lehet! a telefonos ügyfélszolgálat egy röhej! (remélem felvették az obcén mondataimat). A honlapjuk egy öntömjénező, reklámos szar, ennél még én is jobbat csinálnék! A csekk az jön pontosan ebben ki is merül a ....Na de mindegy talán az adsl..jobb lesz... A haveromnál beüzemeltem egyet, valami nem stimmelt, felhívtuk az 1234-et ÉS FELVETTÉK, le voltam döbbenve, mondjuk nem sokat segítettek , de mégis!!!!!
Rajtam röhög az összes ADSL-es! Ti meddig bírjátok? Most azt mondjja a telefon, hogy külső mittudomén mi hibájából nincs net, hát bazd meg embereket kellene fizetni hogy készenlétben legyenek ha baj van!!!!!!!!! Nem a mi pénzünkön nyaralni Hawaii-ban! Jégkoko szerintem ez már a Te türéshatárodon is túl van! most nyomok egy OK-t de nem tudom el megy-e?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.