Hirdetés

Aktív témák

  • Sawyerx

    csendes tag

    válasz Win-T #2480 üzenetére

    Szia! Igen mi is tapasztaltuk Baja környékén, minden fibernetes ismerősömnél egységesen katasztrofális az internet szolgáltatás mostanában, nappal teljesen használhatatlan a net nemcsak netes játékra, hanem egyszerű weboldalak is nagyon nehézkesen jönnek le, ezenkívül pl. a 4Mbit nappal 0,5 Mbit sincs időnként.

    Legtöbbünk wowozik (World of Warcraft), ugyanazon a szerveren vagyunk, és amíg pl. Budapesti, Váci, Szegedi, Dunaújvárosi, Szabadkai (Szerbia) stb. játékostársainknak 10 és 100 közötti pingjeik vannak szolgáltató minőségétől függően addig nekünk nappal 400-6.000 és rendkívül instabilan ugrál sok disconnect kíséretében. Éjszaka lecsökken 150-300 közé általában, de továbbra is instabil ami csökkentett, még éppen játszható körülményeket eredményez, nappal azonban lehetetetlen játszani.

    Szóval éjszaka hajnali 1-től javul a dolog gyenge, de még használható minőségre ping és sebesség tekintetében is. Nappal gyakorlatilag nincs Internet szolgáltatás így.

    A hagyományos weboldalak nappal és esténként gyakran a végtelenségig próbálnak töltődni majd ez megszakad és nem megtekinthetőek, ez igaz magyar weboldalakra is.

Aktív témák