Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz RedCat #9288 üzenetére

Téged szoktalak néha az Atom klubban látni? :F Csak mert ott úgy nézett ki, mintha értenél a linuxhoz.
    Mint említettem nem ellened, hanem az adott hozzászólás nem pártatlanságára akartam reflektálni a hozzászólásommal. Bár amint látom a szövegértés néha nehéz némely embereknek -akinek nem inge, nem hordja másét. ;)
    Csak hogy említsek néhány dolgot, amit az általam LINKelt topikban fel lehetne fedezni, ha venné(d) az ember a fáradtságot, és rákattintana a linkre -bár ezek szerint már ez is nehéz feladat. ;] Ja ez erre volt a válasz, illetve erre.
    Aztán lehet ilyet is olvasni a topikban. A kis "sz@r" teljesítményéről egy, két, három infó. Ajánlom a hozzászólás dátumát is meglesni, hogy beláthasd, nem ma került oda.
    Akkor egy, két logout írás kedvcsinálónak azoknak, akiknek a kedvét el akarta(d) venni a hozzászólás(od).
    A képminőségről, ha valaki lusta lenne visszaolvasni.

Tehát még mielőtt elsütnéd az AMD fanboy kártyád, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy cég fanboy-a sem! :N Ellenben mindig a jobb termékeket favorizálom, ebben az esetben HTPC célokra messzemenőkig a Brazos a legjobb platform, és mára kiforrta magát szoftveresen is, és jön a durvítás az E450 személyében, elég jó kis energiagazdálkodást kap a low-cost/budget kategória is.

Szoftveres témában is még egy kis gondolatébresztő azoknak akik HTPC építésbe fognak [link1], [link2].

Ismét elmagyaráznám akkor, hogy nem ellened irányult a hozzászólásom, csak az ilyen beböfögéseket nem szeretem, hogy ne építs ájemdére, mert az sz@r... Itt a példa miért nem, és ez nem hit-vita, hanem tény, fekete-fehér tény! :C

Új hozzászólás Aktív témák