Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Téged szoktalak néha az Atom klubban látni?
Csak mert ott úgy nézett ki, mintha értenél a linuxhoz.
Mint említettem nem ellened, hanem az adott hozzászólás nem pártatlanságára akartam reflektálni a hozzászólásommal. Bár amint látom a szövegértés néha nehéz némely embereknek -akinek nem inge, nem hordja másét.
Csak hogy említsek néhány dolgot, amit az általam LINKelt topikban fel lehetne fedezni, ha venné(d) az ember a fáradtságot, és rákattintana a linkre -bár ezek szerint már ez is nehéz feladat.Ja ez erre volt a válasz, illetve erre.
Aztán lehet ilyet is olvasni a topikban. A kis "sz@r" teljesítményéről egy, két, három infó. Ajánlom a hozzászólás dátumát is meglesni, hogy beláthasd, nem ma került oda.
Akkor egy, két logout írás kedvcsinálónak azoknak, akiknek a kedvét el akarta(d) venni a hozzászólás(od).
A képminőségről, ha valaki lusta lenne visszaolvasni.Tehát még mielőtt elsütnéd az AMD fanboy kártyád, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy cég fanboy-a sem!
Ellenben mindig a jobb termékeket favorizálom, ebben az esetben HTPC célokra messzemenőkig a Brazos a legjobb platform, és mára kiforrta magát szoftveresen is, és jön a durvítás az E450 személyében, elég jó kis energiagazdálkodást kap a low-cost/budget kategória is.
Szoftveres témában is még egy kis gondolatébresztő azoknak akik HTPC építésbe fognak [link1], [link2].
Ismét elmagyaráznám akkor, hogy nem ellened irányult a hozzászólásom, csak az ilyen beböfögéseket nem szeretem, hogy ne építs ájemdére, mert az sz@r... Itt a példa miért nem, és ez nem hit-vita, hanem tény, fekete-fehér tény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest