- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
zhagyma #2099 üzenetére
"Ez azért elgondolkodtató a hiba okát tekintve."
Hát bizony egy elég érdekes hibajelenségről van szó.
Ugyanis nálam az a helyzet, hogy a 746Mhz-es frekvencián az m2 időnként blokkosodik, az m1 pedig jó.
A 802Mhz-en lévő Duna HD képe a legrosszabb most, szinte folyamatosan blokkzajos miközben az ugyanitt fogható Autonomia csatorna képével nincs gond.
Tehát ugyanazon a mux-on lévő adók közül az egyiknek jó a képe, a másik pedig hibás.
Ráadásul ezelőtt nem tapasztaltam ilyet. Talán a Dunán HD-ban sugárzott "Eszter Hagyatéka" c. film alatt láttam először ilyen jellegű problémákat, de ott csak néhány alkalommal jött elő hiba az egész film alatt. Most pedig rövid időközönként újra és újra szétesik a kép.
Mások is hasonlókra panaszkodnak. Box-al, TV-vel, PC tunerrel is. Közölük sokaknak eddig nem volt ilyen problémája, mint ahogy nekem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest