- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS #16019 üzenetére
Ubuntu 14.10 minimal szerver 3.19 RC5-ös kernellel sem támogatta, megkapta GIT-ből a media_build-et, így már kernel oldalról rendben volt, Tvheadend stable csak a DVB-T részét látta, unstable-re váltva rendben látszik a két eszköz, beállításhoz pilóta vizsga kell
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi. Ilyennel úgy néz ki más is találkozott, megoldásokkal még nem próbálkoztam, lehet csak késleltetni kell a csatorna váltást.
Innen rendeltem darabját 22,50$-ért, plusz a postaköltség meg áfa meg a DHL vámolási költséggel együtt összesen 32000Ft (jajj) körül volt a három darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Baldur's Gate 3
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest