Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ha van ra igeny akkor irhatok rola egy step by step ismertetot, hogy kell hasznalni a dyndns-t.
-
twollah
nagyúr
Na akkor.
Menj a www.dyndns.org cimre.
Regisztraltasd magad.
Csinalj magadnak egy neked tetszo hostot.
Toltsd le az operacios rendszeredhez illo dyndns programot.
Es ha minden ok akkor ezentul az ott megadott host alapjan lehet a gepedre a neten hivatkozni.
Lehet, hogy egy-ket dolgot kihagytam, de IMHO nem egy nagy kaland megcsinalni.
Nekem tobb mint fel eve megy igy a gepem egy latszolag fix hosttal. -
Ploszi
senior tag
na ja, ha fix IP lenne, üzemeltethetnél servert is a végégn (megfelelő sávszél. mellett), amúgy meg tényleg lehet 3-4 napig ugyanaz az IP-d, de azért, mert naponta ugyanazt kaptad
-
WiLDoR
tag
Igaz, hogy nem tudom beállítani, de az nem igaz, hogy 24 óránként lebont az ADSL mert van olyan, hogy 3-4 napig folyamatosan megy a gépem szakadás nélkül.
Viszont vannak olyan kis progik, amik segítségével - ha feltelepíted - csatlakozni tudsz egy központi server-hez, ahol létrehoztál egy domain nevet (pl. blablabla.dns2go.com, stb.), és ezen a domain néven és a gépeden futó kliensen keresztűl el tudod érni a géped úgy, mintha fizikálisan is elötte lennél. (remote control végülis)
DE ha nem használsz ilyen fix ip lehetőséget, akkor minden egyet connect után le kell firkálni az éppen aktuális ip-det, míg ha van ilyen domain neved, akkor tökmindegy mi az adott din. ip-t, mert a domain néven keresztűl tudod managelni a gépet.
Hmm...lehet, h. kissé zavarosra sikeredett, de azért remélem érthető... -
WiLDoR
tag
Hali!
Tudna nekem segíteni valaki a következő problémámban?
Van 1 ADSL kapcsolatom, ami ugyebár dinamikus IP-t használ.
Tud valaki olyan progit mondani amivel be lehet állítani valami fix ip címet, amin keresztűl mindig elérhetem a gépem?
Eddig a DNS2GO-t használtam, valamit belőttem amivel tudtam pingelni a gépem meg csatlakozni os hozzá, de most valami miatt megint nem működik (rendszer újratelepítés volt), s még megpingelni sem tudom a gépem.
Tudna esetleg valaki más alternatívát/progit erre a problémára? Vagy esetleg, hogy mi lehet a hiba?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest