Új hozzászólás Aktív témák
-
K-RoyF1
tag
Hello. Megy még valaki ezzel multiban? Lehet még online játszani ezzel a játékkal xboxon?
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki esetleg jön még játszani?
-
Ianbond
csendes tag
Van meg vki aki jatszik ezzel a jatekkal?
-
pippodigiro
újonc
Sziasztok!
Közvetlenül azután, hogy belép a boxba, fagy a játék.
Proci: i7 2.0 GHz
Kártya: GeForce GTX 950MValaki találkozott már ezzel a problémával?
Köszi!
-
Motion_Blur
félisten
Lassan úgyis kuka a topik (meg a játék is), búcsúkör Hockenheimből: [link]
-
psyko28
csendes tag
Helló thrustmaster t150-hez valaki tud beállítást? Köszi
-
Csapoati
nagyúr
válasz
zsoltesz9309 #394 üzenetére
Természetesen érdemes, ráadásul más játékokban is jól jön majd. Szerintem Logitech DFGT alá ne add.
-
zsoltesz9309
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes beszerezni egy jó minőségű kormányt?Javulna az köridő kormánnyal?
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már a Corrupt save files hibával? Esetleg tudtok valami megoldást hogy a mentések megmaradjanak? A játék eredeti.
Köszönöm
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!tudnatok egy kis segitseget adni ,h a kulonbozo assitok mire szolgalnak a jatekban?koszi elore is
-
laceb
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kormányt 10-13 ezerért? -
wjbhbdux
veterán
DX12 patch jön, valamikor. [link]
-
Ataxia
tag
Üdv
Gamepadot keresek a játékhoz.Microsoft Xbox 360 -as vezetékes kontrollert néztem ki magamnak.
Ajánlott ez a modell, esetleg játszik valaki ilyennel? -
Sok mindent elmond a játék minőségéről a GoCompete-n megtartott szavazás eddigi eredménye...:
-
willike71
tag
válasz
hermanyi #379 üzenetére
Ha már szóba hoztad az AC-t...
Új ligát akarunk indítani a gocompete-en Assetto Corsa-val, amennyiben összejön a csapat. Két lehetőséget van: vagy a World Series by Renault 3.5 2014-es formula-autóival (aki nem tudja: ezt a sorozatot Carlos Sainz nyerte, aki most Verstappen mellett vitézkedik) megyünk, vagy az ACFL féle F1 2015 moddal.
Mindkettőt teszteltük már, véleményem a goc fórumban. Annyit azért írok, hogy mindkettő brutálisan jó, bár az F1-es autókat pont annyival nehezebb kordában tartani, amennyivel erősebbek.
A ligában a segítségek használhatók és az ABS bekapcsolása javallott is, hiszen ez szimulátor és ettől fogva nehéz is első kerék blokkolás nélkül fékezni, ha nincs ABS help.
Aki szeretne jönni:
Részletek és jelentkezés a gocompete Assetto Corsa fórumán a "Tervek a jövőben" topicban. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #381 üzenetére
Ja hát aki burzsuj...
Az i5-tel én is reménykedem. -
Csapoati
nagyúr
Jövő héten patch, állítanak az autók relatív teljesítményén, csomó bugfix, új vizuális effekt meg optimalizálás. Ja és lesz F1 2016 (nahát...
), már dolgoznak azon is.
-
hermanyi
addikt
Nem azt mondom ,hogy utolsó helyről sőt néha középmezőnyből is küzdelmes de engem órákra nem tud lekötni .
Még az első két év úgy ahogy tetszett azóta viszont már nem . Ennek előnyére legyen mondva már jobban oda kell figyelni a jobb lábra mert elpörögnek a hátsók .
De az AC jobban tetszik -
Bird
addikt
válasz
Motion_Blur #374 üzenetére
Igazad van!
Ha a játék nem ignorált, akkor a kör érvényes. Ettől függetlenül a játék még mindig nagyon árkádos. Viszont az vitathatatlan, hogy élvezetes és órákra odaszegezi az embert.
-
Motion_Blur
félisten
Köszi
Ha érvénytelen lett volna a kör akkor elvette volna a játék és nem kerülhetett volna fel a leaderboardra sem.
Persze, értem amit írsz csak más egy játék és megint más egy valódi szabálykönyv.
Meg kellett volna úgy csinálni a játékot hogy ilyenkor rögtön invalid legyen a kör, de ez évek óta nem sikerül nekik.
mod: azóta már volt javítás egyébként
-
Bird
addikt
válasz
Motion_Blur #351 üzenetére
Először is grat.
Másodszot nem akarok ünneprontó lenni, de volt-e egy négykerekes pályaelhagyásod így a kör a szabályok szerint érvénytelen.Ettől függetlenül jó kör lenne nagyon...
-
kozmy
őstag
Én sokáig F1-hez a Thrustmaster F430 FFB kormányát használtam nagyon jó kis kormány,csak az a baj, hogy 270 fokos. Itt a hp-n láttam meg fizethető áron a kormányt.
-
psyko28
csendes tag
válasz
Lionsheart #367 üzenetére
Hhjj
-
válasz
Perseus871 #368 üzenetére
Szerintem próbáld ki, hogy egy 25%-os futam erejéig (kb. 25 perc) a levegőben előretartott kézzel ülsz... Utána egyértelmű lesz a válasz, hogy ilyet semmikép se...
Ha jól emlékszem, akkor a Thrustmaster-nek vannak megfizethető (nézőpont kérdése) árú, normális minőségű (szintén nézőpont kérdése) Xbox kompatibilis kormányai.
-
Perseus871
tag
Szevasztok!
Én xbox360-on nyomom az F1-et. Előtte sokáig PC-n. Valahogy se a billentyűzet, se a controller nem jó ehhez a játékhoz.
Ezt ajánlják nagyon, de én egy olyan kormányt szeretnék, ami rögzített.
http://www.ebay.com/itm/231726974100?rmvSB=true
Tudnátok valamit ajánlani? kíváncsi lennék a tapasztalatokra. -
Lionsheart
csendes tag
Aki Xbox one-on tolja az írjon rám.online versenyzeshez keresünk embereket.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
jozsi252 #365 üzenetére
Nekem Fanatec CSR Elite van és azzal sem jó az FFB. Szintén eredeti a játék. Ez volt az idei évi legrosszabb vásárlásom. Ha tehetném visszakérném az árát mert ez egy hihetetlenül szarul sikerült játék. Sajnos az a pár patch ami kijött az kb a nulla. Sőt nekem már az elejétől fogva ha külsö nézetre váltok akkor el el tünik, vagy a ball, vagy a jobb hátsó kerék. Grafikai bug. Driver legfrisebb és NV karim van. Nagyon bánom, hogy erre pénzt költöttem.
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni G27-hez. Megőrjít ez a játék hogy ennyire szarul meg megcsinálva.
Mikor kijött egyből megvettem (sajnos), de már akkor gondok voltak az FFB beállításával. Egyszerűen nem volt FFB, csak hogyha ki be lépkedtem a menübe meg vissza, illetve volt amikor még úgy sem működött. Most mondom adok neki egy újabb esélyt hátha a sok patch megtette a hatását.
Na most ott tartok hogy annyi FFB van, hogyha neki megyek a falnak akkor iszonyat módon ráz a kormány. Hiálba állítok a Logitech Profiler-be bármit, akkor a játékba a V-Sync-et hiába kapcsolom ki/be mindenhogy rossz. Olyan a kormány mintha az FFB be se lenne kapcsolva, szóval nem érzek semmi ellenállást vezetés közbe.
Azt is megcsináltam hogy töröltem a Steamen a játékot, és újra letöltöttem, de ugyanúgy rossz.Viszont más játékok mint az Assetto Corsa, Project Cars, F1 2014, hibátlanul működik az FFB, szóval a kormánynak nincsen semmi gondja.
Van tippetek hogy még mit kellene megpróbálnom?
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet beállítani, hogy kiírja az fps-t valahova. Nem tudom eldönteni, hogy mennyivel csökken ha time trial-t megyek és ha normál versenyt.
Előre is köszi!
-
törölt tag
Még mindig nincs billentyűzetre valami hack, megoldás, vagy valami az érzékenységre? :S
-
válasz
Motion_Blur #356 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Nem hagyott nyugodni... [link]
Mondjuk elég szűken lett meg -
Van még azért bug a játékban
Alonso és a Honda megtáltosodott Austráliában a practice session-ben :
-
hermanyi
addikt
válasz
szép kör
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Wings: 3-1
Diff: 80-70%
Camber: -3.50, -2.00
Toe: 0.15, 0.50
Suspension: 11-1
Anti-Roll Bar: 11-5
Tyre Pressure: 17-17
Ballast: 11 -
DeathAdder
veterán
Azóta jól szuperál a controllel, viszont úgy felbaszódtam most.
Billentyűzettel, a kormányt rángatva, kizárólagos padlógázakra kényszerülve átlagosan 1 másodperccel jobb köridőket megyek mint a controllellelMennyire normális ez?
-
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #347 üzenetére
Ha meg oldódott a hiba az csak jóóó, remélem tudtam segíteni
-
DeathAdder
veterán
assettoban van opció hogy addig szalad fel a csúszka emilyen mélyen nyomom a ravaszt, és valóban volt hogy nem ment végig
Mondom megfordítom a gamepadot és szétszedem. Erre megláttam egy kapcsolót a hátulján X és másik irányban D jelöléssel. Fogtam kapcsoltam egyet rajta oda-vissza, azóta lementem egy 10 kört, de nem tapasztaltam ezt a hibát.
Tehát valóban a controllerrel volt/van a baj -
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #345 üzenetére
Na mi a helyzet a controllerel?
-
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #343 üzenetére
Rossz a gamepadod. Cseréld fel a féket a gázzal és kiderűl melyik oldalad rossz
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Mit csináljak a Logitech f310 gamepaddal?
Amikor tövig nyomom a gázt sokszor úgy viselkedik mintha csak félik nyomnám, szó szerint elhúznak mellettem a célegyenesben, teljesen élvezhetetlen a játék
Ugyanez volt az f1 2014-el, és az assetto corsa -val is.Van hogy megy szépen, aztán egyszer csak alig akarnak leforogni a sebességek, teljesen random és kiszámíthatatlanul
Most is Monzaban mentem egy fasza kört, erre azért volt szar időm mert a célegyenesben nem tudtam rendesen kigyorsítani
-
Leszedtem, újratelepítettem, ugyanaz a hiba...
Mérgemben kitöröltem a Documets\My Games\F1 2015 könyvtárat és utána indítottam el a játékot. (Telepítés előtt kitöröltem pedig azt is).
Ezután a létrehozta újra a könyvtárat és már lehetett custom vezérlő beállításokat készíteni. Fene sem érti ennek a játéknak a lelkét...
-
SityiSXT
őstag
Ez is urban legend, hogy 4 GB RAM fölött nem kell lapozófájl. Igazából egyszerű felhasználóként soha nem tudhatod pontosan, hogy egy adott process mikor mennyi memóriát kér magának. Ha pedig elfogy - márpedig simán elfogyhat bármikor, akárcsak egy tört másodpercre is - abban a pillanatban jönnek a rendszerhibák. Az meg hogy egy adott program önmagában mennyit eszik, nem sokat jelent, elvégre az alárakott rendszerrel kommunikál, ami meg kezeli az alatta lévő vasat, így a rendszerkomponensek terhelése, memóriaigénye is simán megnőhet játék közben. A Windows memóriakezelése van annyira intelligens, hogy békényhagyja a lapozófájlt addig, amíg nem kell. Szóval ha stabilan működő Windowst akarsz, ne kapcsold ki a lapozófájlt még 64 GB RAM mellett se.
-
SityiSXT
őstag
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémára:
Ma nem indult a játék. Fekete képernyő, majd visszadobott minden hibaüzenet nélkül a Windows-ba. Csináltam egy helyi file-ok ellenőrzését. Megcsinálta, utána valami 6-7MB--ot letöltött és első indításnál installált valamit.
Ezután elindult a játék, de hiába állítom át a vezérlő beállításoknál custom-ra, nem marad úgy. Mindig visszaáll Logitech DFTG-re....
Nekem viszont nem jó a gyári gombkiosztás. Ilyenkor mit lehet tenni?Újratelepítsem az F1-et? Nem nagyon szeretném
-
Vityaa
tag
Szerintetek az normális, hogy játék közben 8 gb ram mellett, kikapcsolt lapozófájl-al azt írja a windows, hogy kevés a memória. A játékon kívül semmi más nem fut.
-
bucketb0b
őstag
válasz
bandika0626 #325 üzenetére
Attól függ melyik szoba.
-
kozmy
őstag
A lineritást állítsd 5 vagy 10%—ra
-
bandika0626
senior tag
Szerintem meg szobahőmérsékletű.
-
kozmy
őstag
Akkor az 270 fonos
-
Chereiose
addikt
Beszereztem a játékot, most hogy így már tűrhető áron tudtam hozzájutni.
Valaki nem tud adni kormány beállítást? Logitech formula EX kormányom van, szóval valami logitech-es setup kellene -
Sziasztok!
Ha van valakinek kedve szervezett körülmények között online ligázni, akkor látogasson el az alábbi oldalra:
Általános infók a ligával kapcsolatban: [link]
Ligára itt lehet jelentkezni (oldalra történő regisztrációt követően): [link]
Liga fórumtopikja: [link]
Ligaszabályzat: [link]
Selejtezőre jelentkezés: [link]
-
Sziasztok!
Red Bull Ring-re (Spielberg) és Suzuka-ra szeretnék kérni jól bevált száraz setupot (kormányost), valamint 25%-os versenyre gumitaktikát.
Előre is köszönöm a sgeítséget
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Csak nekem tunik ugy, hogy cockpit nezetben mashogy viselkedik az auto(kanyarodas, fektav, stb)?
Bármelyik mas kamerat valasztom, sokkal konnyebb az iranyitas. -
törölt tag
Nagy nehezen sikerült beállítani a kormányzást, most már legalább valamennyire – kompromisszumokkal – lehet úgy terelni a gépet, ahogy én szeretném. Messze van ez még az igazán komolyan vehetőtől, de azért érződik a fejlődés. Az AI-hoz még csak érintőlegesen volt szerencsém, szabadedzéseken, ott egyelőre beton hülye, simán belém rohan hátulról és nem csak féktávokon, hanem amikor két lábbal állok a gázon az egyenesekben, akkor is. Szóval ha gyorsabb, nem az van, hogy kikerül, inkább belém jön… Gyorskör alatt ha beérek valakit, az istennek nem húzódik le, elkezd velem versenyezni. Melbourne-ben külön poén, hogy mikor elkezdem a gyorskörömet, mit ad isten, szinte minden esetben akkor gurul ki a boxból valamelyik, így persze sikerül bezavarnia, mert az első jobboshoz majdhogynem egyszerre érkezünk. Rohadjak meg, ha ez nem script.
Grafika: Semmi átütő, de azért rendben van. Ami inkább fura, hogy hasonló beállításokkal, mint amin a CARS van, kevesebb képkockát ad. CARS-nál azért ütöm a 65-70-et, itt meg 40-45… És hát a CARS ehhez képest szépművészeti remek.
A játékmenettel kapcsolatban csak a TT-ben van még tapasztalatom, azt viszont rohadt jól megcsinálták. Ez a rivális kergetése isten nagy ötlet. Ugye arról szól, hogy kiválaszt neked egy rivális ghostot a leaderboardról és azt kell legyőznöd. Ha sikerül, máris kiírja, hogy hányadik helyet érted el, és jön a következő rivális. Non plus ultra, hogy automatikusan letölti az adott ghosthoz tartozó setupot, amit aztán használhatsz is akár. Szóval ez így nagyon ott van, annyira, hogy szerintem minden autós játékban valahogy így kellene megoldani a TT-zést. Sokkal érdekesebb, izgalmasabb és persze tök fair, hogy elérhetővé teszi a setupokat.
Éles versenyeket még nem mentem, mert a kormány beállításokkal tököltem, próbálom felmérni az autó fizikáját, ami mondjuk nem egy hihetetlenül összetett valaminek tűnik, de azért abban a tudatban, hogy ez egy árkád cucc, biztos élvezhető x ideig.
Egyelőre azt mondom, hogy azt a négyezret megérte, amit kiadtam érte, de nem hinném, hogy több száz órát bele fogok tekerni. Néha előveszem, poénkodok benne egy sort, aztán hali. Nem mérföldkő, távolról sem kirívóan jó, a CM letett egy tőlük elvárható, szórakoztató holmit és kész. A fejlődés és az igyekezet érzékelhető, a végeredmény a maga helyén és kategóriájában kezelve értékelhető, a hozzám hasonló F1 fanok ideig-óráig haraphatják. De azért inkább a CARS, mint ez persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- gerner1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest