Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Na, jó, azért nem vagyok ennyire tájékozatlan, de vártam, hogy mit válaszolsz.
Régen, tán pár évvel ezelőtt olvastam egy cikket a saját SIP szerverről, de ott olyan bonyolultnak tűnt a leírás, hogy nekem elment a kedvem tőle. Az általad említett szolgáltatók ezt végzik el a felhasználó helyett.
Egyébként, egy érdekes kérdés, hogy amennyiben a mostani mobilos számom átvinném hozzájuk, akkor az engem hívók olcsó vezetékes telefon hívásdíját kellene, hogy fizessék?
A másik aggály ugye a rendelkezésre állás.
Én a +0-s és a Skype-on keresztül kezdeményezett telefonhívásoknál tapasztaltam, hogy a rendszer gyakran foglalt. Simán azonnal ment a hívás.A harmadik kérdés, hogy ha pl. az ember vesz havi 500 MB-ot a T-nél 2k-ért, az elég lenne-e vezetékes és mobilhívásai fedezésére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest