Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valka1978
csendes tag
miért ekkora szar ez a comodo? vagy ez csak az ingyenes változatra igaz?
telepítés után kb. 10 percig frissítette magát. ok.
újraindítottam a gépet, gondoltam lefuttatok egy teljes gép elemzést. erre elkezdi magát megint frissíteni. na ez frankó lesz ha öt percenként tíz perces frissítéseket csinál...
nagy nehez elkészült elindítottam a teljes rendszer átvizsgálását és úgy hagytam a gépet, gondoltam fél óra múlva visszanézek rá...-> tök sötét képernyő - gondoltam biztos a képernyővédő, de nem. a winyó kerreg mint az állat, a kép meg sehogy sem akar visszajönni. adddig-addig nyomkodtam az entert, meg az egérgombokat, míg végül - készenléti állapotba került a gép(?). ezután némi kattintgatásra feléledt és közölte, hogy zárolva van a felhasználó - de aztán nagy duzzogva mégis csak visszatért a windows, csakhogy az irgalmatlan winyókerregtetésen kívül semmi mást nem volt hajlandó csinálni. akkor látom, hogy a rendszervizsgálat egészen a fenomenális 7%-ig jutott a fél óra alatt, valamint, hogy ez a nyomorult comodo egy windows alkalmazás wav fájljába akadt bele, és valszeg azt kergeti már hosszú ideje. próbáltam leállítani, de nem ment, feladatkezelő szintén nem ment. vagy öt percig vártam, hátha lesz valami, de ez a szutyok egyre csak azt a nyomorult wav fájlt buzerálta körbe-körbe. szóval reset lett a vége.
a probléma az, hogy egy másik windowson ugyanezt eljátszotta, szóval nem ez az első alkalom. arról nem is beszélve, hogy egy idő után egyszerűen kikapcsolja magát, mondván, hogy korrupt a fájl. a saját programja, amit a comodo.com-ról töltöttem le 100% free címszó alatt. ezen a windowson ez már a második próbálkozásom volt úgyhogy elegem van belőle. ilyen egy ostoba, hülye programmal @tam el órákat az életemből.
legalább a tűzfalra nincs panaszom, bár a defender+ is egy érdekes állat. mikor megpróbáltam ráfrissíteni az előző telepítésre, kiirta, hogy a program nem megbízható, nincs digitálisan aláírva - comodo.com-ról lett letöltve. na mindegy uninstalláltam, (letöltöttem újra) feltettem megint - érdekes módon most volt digitális aláírás - és ez lett a vége, amit fentebb leírtam. asszem ezentúl igyekszek mindenkit távoltartani ettől a vacaktól!
szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest