- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Akciókamerák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez bejött, köszönöm!

-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Ezt kifejtenéd?"
Se megosztott mappához hozzáférés, se távoli elérés (többet még nem próbáltam)."Amikor a CIS új hálózatot érzékel..."
Én nem leokéztam, hanem haggyá mán a hülyeségekkel! felkiáltással bezártam az ablakot, merthogy ne akarjon nekem itt semmit állítgatni, be van már állítva a hálózat.
Nem tudtam hogy akkor elrejti a gépet...
Hogy lehet ezt a bakit kiküszöbölni? -
válasz
canniball
üzenetére
"...és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez"
Ezt kifejtenéd? (pl megosztott mappához nem fér hozzá egy másik LAN-os gép?)Amikor a CIS új hálózatot érzékel, akkor alapértelmezetten nincs bejelölve, hogy a gép látszodjon az adott hálózaton (rejtve lesz). Ez független a tanuló módtól, ezt a usernek kell eldönteni, amikor a fent említett esetben feldobja ezt az ablakot. gyakran leszokták egyből okézni (csak tűnjön már címszóval)...

-
canniball
nagyúr
Régebben feltettem a CIS 3-t, beállítottam tanuló módra aztán amikor mindent megismert átállítottam állapottartóra. Így egy darabig működött is minden rendben, aztán egyszer csak meghülyült és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez, hiába állítottam vissza tanulóra se kérdés se semmi, egyszerűen nem volt elérhető a gép, csak ha kikapcsoltam a tűzfalat.
Most felraktam a legújabb verziót ez ugyanazt játssza velem...
Ha a tanuló móddal sem tudom tanítani akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudtam hogy akkor elrejti a gépet...
Hogy lehet ezt a bakit kiküszöbölni?
Ha a tanuló móddal sem tudom tanítani akkor hogyan?