-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5801 üzenetére
Ez bejött, köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5799 üzenetére
"Ezt kifejtenéd?"
Se megosztott mappához hozzáférés, se távoli elérés (többet még nem próbáltam)."Amikor a CIS új hálózatot érzékel..."
Én nem leokéztam, hanem haggyá mán a hülyeségekkel! felkiáltással bezártam az ablakot, merthogy ne akarjon nekem itt semmit állítgatni, be van már állítva a hálózat.Nem tudtam hogy akkor elrejti a gépet...
Hogy lehet ezt a bakit kiküszöbölni?
-
válasz
canniball #5798 üzenetére
"...és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez"
Ezt kifejtenéd? (pl megosztott mappához nem fér hozzá egy másik LAN-os gép?)Amikor a CIS új hálózatot érzékel, akkor alapértelmezetten nincs bejelölve, hogy a gép látszodjon az adott hálózaton (rejtve lesz). Ez független a tanuló módtól, ezt a usernek kell eldönteni, amikor a fent említett esetben feldobja ezt az ablakot. gyakran leszokták egyből okézni (csak tűnjön már címszóval)...
-
canniball
nagyúr
Régebben feltettem a CIS 3-t, beállítottam tanuló módra aztán amikor mindent megismert átállítottam állapottartóra. Így egy darabig működött is minden rendben, aztán egyszer csak meghülyült és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez, hiába állítottam vissza tanulóra se kérdés se semmi, egyszerűen nem volt elérhető a gép, csak ha kikapcsoltam a tűzfalat.
Most felraktam a legújabb verziót ez ugyanazt játssza velem...Ha a tanuló móddal sem tudom tanítani akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest