-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5801 üzenetére
Ez bejött, köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5799 üzenetére
"Ezt kifejtenéd?"
Se megosztott mappához hozzáférés, se távoli elérés (többet még nem próbáltam)."Amikor a CIS új hálózatot érzékel..."
Én nem leokéztam, hanem haggyá mán a hülyeségekkel! felkiáltással bezártam az ablakot, merthogy ne akarjon nekem itt semmit állítgatni, be van már állítva a hálózat.Nem tudtam hogy akkor elrejti a gépet...
Hogy lehet ezt a bakit kiküszöbölni?
-
válasz
canniball #5798 üzenetére
"...és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez"
Ezt kifejtenéd? (pl megosztott mappához nem fér hozzá egy másik LAN-os gép?)Amikor a CIS új hálózatot érzékel, akkor alapértelmezetten nincs bejelölve, hogy a gép látszodjon az adott hálózaton (rejtve lesz). Ez független a tanuló módtól, ezt a usernek kell eldönteni, amikor a fent említett esetben feldobja ezt az ablakot. gyakran leszokták egyből okézni (csak tűnjön már címszóval)...
-
canniball
nagyúr
Régebben feltettem a CIS 3-t, beállítottam tanuló módra aztán amikor mindent megismert átállítottam állapottartóra. Így egy darabig működött is minden rendben, aztán egyszer csak meghülyült és nem engedett kívülről csatlakozni a géphez, hiába állítottam vissza tanulóra se kérdés se semmi, egyszerűen nem volt elérhető a gép, csak ha kikapcsoltam a tűzfalat.
Most felraktam a legújabb verziót ez ugyanazt játssza velem...Ha a tanuló móddal sem tudom tanítani akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest