- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Kaptam kölcsönbe egy beteg gépet: minden indításkor kiírja, hogy "kdbsync.exe működése leállt". 14.4-es catalyst van telepítve. Két éve hasonló problémára az lett javasolva, hogy: uninstall AMD SDK megoldja. Az volna a kérdésem, hogy ez most is segíthet-e illetve milyen hátránnyal jár az sdk törlése?
-
pritor
tag
Van shappire hd 4830 512mb ddr3-as vga-ám, az lenne a gondom leszedtem feltelepítettem a legfrissebb drivert 13.1 -es 64bit win7. De minden 1-es indtásnál az a hiba üzenetet kapom kdbsync.exe működése leállt
Mi tévő legyek ? -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Újratelepítettem az egén winfost (win7 64-bit) és ezt irja ki indításnál : kdbsync.exe leállt. blablabla...
Nem tudjátok ez mitől van? És , hogy lehet orvosolni?
köszi -
gari24
tag
Hali
Shapphire 3870x2
A múlt héten már többször is játék közbe leakadt a gép és újraindult.
De utána ugyanúgy működött tovább semmi baja nem volt.
De amikor bekapcsolt egy hibaüzenet fogadott kdbsync.exe működése leállt
Tegnap is leakadt a gép kék halál ,, ha ezután próbáltam játékot indítani kék halál egyből a játék indításánál.
Gyorsan újrahúztam a Win7.et vidikari drivel fel 12.3 + codec package
És ugyanez a kb fél órát játszottam gép le kék halál és ha azóta próbálok gémet indítani akkor egyből kék halálHa furmarkot futtatok vagy MSI kombustor-t szintén kékhalál.
hibaüzenet
[link]EZT AZ EGÉSZET AZ ADATLAPOMON LÁTHATÓ KONFIGGAL SIKERÜLT MŰVELNEM
Ahogy kerestem a hiba okát , nem volt jobb ötletem minthogy belerakjam a másik itthoni konfigba is a 3870x2es vga.tMÁSIK GÉPEN
Ha furmarkot futtatok vagy MSI kombustor-t akkor az egyik mag full 99-100%on pörög a másik meg 0% és nem is mozdul meg onnan és ennek függvényében elég gyatra eredményeket kapok mivel csak az egyik mag üzemel.
Ellenben ha Call of Duty 2-t futtatom akkor az MSI afterburner szerint mind a 2 magot használja a játék és ott megvan 400 FPS körüli érték de 333 fps alá sohasem esik játék közben.
(cpu:E5200)Ez hogy lehetséges ??
Viszatérve
Az adatlapomon található gépbe meg beraktam egy sima 3870.est és láss csodát minden működik , persze kb fele annyi fps.el mint egykor a 3870x2esMitől lehet az hogy az én gépembe meg sem mozdul a 3870x2 ellenben másik gépben simán megy , és ha a sajátomba másik vga.t rakok akkor az is simán megy (pedig közben már a wint is újrarántottam) ?
-
colin81
tag
vga drivert frissítettem HD 4830 12.6 és azóta ezt írja a gép
kdbsync.exe működése leállt
A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt,ha megoldást talál a problémára. -
gari24
tag
Hi
A múlt héten már többször is játék közbe leakadt a gép és újraindult.
De utána ugyanúgy működött tovább semmi baja nem volt.
De amikor bekapcsolt egy hibaüzenet fogadott kdbsync.exe működése leállt
Tegnap is leakadt a gép kék halál ,, ha ezután próbáltam játékot indítani kék halál egyből a játék indításánál.
Gyorsan újrahúztam a Win7.et vidikari drivel fel 12.3 + codec package
És ugyanez a kb fél órát játszottam gép le kék halál és ha azóta próbálok gémet indítani akkor egyből kék halálhibaüzenet
-
hibavissza
veterán
válasz
Thrawn #19950 üzenetére
azért ez elég ciki....lassan fél éves a probléma és még nincs megoldás (a registriből törölgetést nem tekintem annak, mert a felhasználók 99,9%-a nem tudja megcsinálni és ki tudja a következő rátelepítésnél nem fog e hiányozni valami kretén kódsornak)...napokban tettem fel két gépre is a 12.6-ot...ugyan úgy mint sok-sok éve. semmi pucolás. mennyé' oszt' csinád'.
mindkét gépen kdbsync probléma. semmi gond, küldözgetem a napról napra az oprendszert javítás után...semmi.
az amd kezd elkurvulni...[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
ChromeX
addikt
Üdv nekem egy olyan problémám van, hogy amikor bekapcsolom a gépet, nem indul el (szerintem) a vga driver.
a windows megy de kép nincs. megvárom míg bekapcsol és resetelem, újra megtörténik ez. aztán elindul és a felhasználó bejelkenetezésnél kifagy. megint reset és akkor elindul rendesen. viszont kiírja hogy kdbsync.exe leállt, vagy hibát észlelt.legújabb driver van fenn.
-
Jakuu
őstag
válasz
Gabika1986 #19909 üzenetére
startmenube beirod, hogy msconfig es a startup menuben kiveszed a pipat elole.
vagy
-regedit
-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run
es kdbsync.exe bejegyzes torlese.vagy
esetleg masik megoldas, uninstall AMD SDK
-
Gabika1986
csendes tag
Sziasztok!
12.4-ről frissítettem a drivert 12.6-ra, és azóta ezt a hibát írja ki: kdbsync.exe műkődése leáll, minden windows indulásnál...
Mit lehetne ezzel kezdeni?!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Calibos
addikt
kdbsync.exe hibát kapok minden egyes pc bekapcsolásnál. volt már valakinek ilyen gondja?
-
77Dmb
csendes tag
Az a csomag része nem? Külön még sohasem kellet felraknom.
Most telepítettem újra az egészet. Eddig a telepítőkönyvtárat D-re tettem. Utána kerestem és a kdbsync.exe file-t valamiért mégis a C meghajtóra tette. Gondoltam engedek neki és ezúttal a telepítő által felajánlott helyre engedtem. Logban minden rendben kipipálva, eszközkezelő is látja jól, bár a catát 11.5 verziónak írja (ezt honnan szedte egy teljesen új rendszerben), de az általad előbb leírtak alapján a száma passzol. Nagy sóhaj, mosoly, restart. Win betöltésekor ugyanaz a hibaüzenet,
Mosoly lefagy, gép megtapos (majdnem).
Turkálás után: eszközkezelő megfelelő adatokat ír ki, minden műkszik de openCL.dll még a szomszédnak sincsKülön kellene telepíteni
Még mindig jöhet jótanács. -
77Dmb
csendes tag
Hi!
A gondom: Friss reinstall win7/64 -> catalyst 12.4 AMD oldalról -> gép bekapcsoláskor error: "kdbsync.exe nem indítható mert openCL.dll missing" ->eszközkezelő még videokártyát sem lát, kép van win fut.Játékot még nem is próbáltam. Cata 2x újratelepítés után ua. a hiba. Kártya Giga HD6950@70 modolva egy éve, eddig semmi probléma nem volt vele. Szvsz, most sem az a ludas. Esetleg az újabb (12.x) caták már nem támogatnák megfelelően? Próbálkozzam régebbivel?
Köszi segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest