Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #67688960 #28210 üzenetére

    Partíciómentés. ;) Wint meg nem kell frissíteni (cseszett már bele AMD-driverbe és egyebekbe is), és VC-t sem, ha telepítéskor feltetted a frisset mindből.

    pEtii94: Dehogynem, 13.12-höz képest 1-5% között! :Y (És ez gyorsabb a 14.4-nél.) Régebben ilyet csak olyankor csinált, ha frissítgettem a meghajtókat, azóta mindig tisztán telepítek. Ma már ez sem jön be. :(((

    Zsébernardo: Nálam 14.8 rendben voltak, BF4 FPS-zuhanás is csak 40 alá ment. A verziókból ítélve még mindig nem ASUS drivert használsz, ASUS-nál ált. ez a probléma.

    Donvit078 & 7om& zotyahun: Nálatok inkább a Windows-zal van gond (belepucolás sanszos, illetve az ott maradt fájlok, beállítások) pedig én aztán megtalálom a bugokat minden driverben, és ha van, még tiszta winen is tesztelek. :DDD

    14.9.1 nálam is rendben működik (de a 14.8 is azt tette). (Gaming evolved nincs telepítve.) 14.9.1-ben BF4 FPS-zuhanásokat produkált (de 30 alá nem ment), újat még nem néztem meg vele.

    szimi57: Az valóban sok esetben segíthet. :D Akkor van bibi, ha éppen olyan játékot használsz, amelynek abba tették az "optimalizálását" (értsd: csalást), hogy elfedjék a meghajtó hibáját.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák