Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Újabb kérdéseim ezek lennének:
Az alábbi AA-ra vonatkozó beállítási lehetőségeknek van-e vmi értelme a CCC-ben?
Arra gondolok, hogy van a defaults beállítás mind2 esetben. Van-e értelme módosítani rajtuk, vagy nincs mert a játék úgyis azt fogja használni, amire a motor fel van készítve?!
Járnak-e pl. teljesítmény romlással és/vagy látvány béli javulással?!
Ill. ez az új hotfix újat hozott az Cata AI-ben is. (lehet, hogy már a 10.10c-ben is benne volt, de Én csak most vettem észre)
Ennél is kb. azok a kérdéseim mint fentebb.
Sajnos a kis buborék súgók szinte semmi hasznos információval nem szolgálnak ezekről. Csak olyat írnak ki, amire az ember Magától is rájön.
Az első kettő azért érdekelne, hátha ezeknek az állítgatásával lehetne szebb látványt elérni a recék terén, minimális teljesítmény eséssel?!
A Cata AI meg azért mert szerintem ez eddig ilyen formában nem volt jelen előző Cata-kban.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest