Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#301) .:T.H:. válasza musklyman (#299) üzenetére

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Az anti-aliasing-ot tedd off-ra, texture settings pedig normal mind.

Jah és a képernyőfrissítést vedd nyugodtan max-ra, nem befolyásolja a teljesítményt és még segít azon is hogy 60hz-en nem folyik ki a szemed..

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#302) JoCc!

JoCc!
(lelkes újonc)

Nvidia 7600Gt 256mb & D915 2.8 2x2-s procival mennyi FPS-re számíthatok? :R :F

Josey Long

(#303) cor válasza JoCc! (#302) üzenetére

cor
(őstag)

sokra (persze dx7ben)...

visszatérve a 250es limitre,igazság szerint en már a jump 125öt se engedném...

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#304) eastsider válasza JoCc! (#302) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem multi max beállítás aa off megvan a fix 125 fps 128*1024-ben :)

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#305) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok azt szeretném kérdezni demot hogy kell felrakni?És másnak a Judge-ba hogy tok írni?Elörre is köszi.

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#306) cor válasza Ripper03 (#305) üzenetére

cor
(őstag)

gondolom cb...
hát eccer kellet demot felraknom,akkor is vmi ottani segitség alapján:
hehe megtaláltam magyarul:) [link]

a másikat passzolom

(#307) musklyman

musklyman
(újonc)

Így talán jobb... kösz :)
újabb kérdés....
ha veszek egy X1650-es VGA-t, akkor szerintetek kb. hány FPS-em lesz? (a többi cuccomat előző hozzászólásomban már leírtam..:))

[Szerkesztve]

_xYzZi`!

(#308) Ripper03 válasza cor (#306) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Téháiksz :C

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#309) troland26

troland26
(senior tag)

sziasztok

ne legyetek annyira az fps -rabjai én egy integrált videoval játszottam végig a játékot normális játszható beállítások mellett 2 napja. És meg kell mondanom hogy csalódtam a játékba sajnos teljesen unalmas volt , az első pályától kezdve u.a vollt ész nélkül irtani a németeket az első részben sokkal jobb volt a küldetések kidolgozottsága szerintem a kettő az egy nyomába sem ér a single mod-ot tekintve .
A multi részét sokan istenítik (néhány nagyon közeli barátom klán szinten nyomja )

(#310) cor válasza Ripper03 (#308) üzenetére

cor
(őstag)

szivsn :)

(#311) SZaB78

SZaB78
(tag)

1024x768-ban van-e esélyem a 100-125fps-re egy 6600GT-vel? Jelenleg istennek sem tudom összehozni, pedig sok fragem szerintem ezen múlik, mert szemmel láthatóan talál a golyó, de mégsem :)

(#312) cor válasza troland26 (#309) üzenetére

cor
(őstag)

single része télleg inkább csak dara...ezért nem fogom megérteni miért tartják jobbnak a mohánál :F

''fps-rabság'' a multi miatt van :U
pár állitolagos fps elöny:gyorsab lövés,könyebben ''beadja'', és itt a jumpolás
multkor láttam gyereket,aki Toujanon a B tetöröl nem arra a közép-balkonra ugrott,hanem egyböl a legtetejére.. :Y (nekem még a balkon se megy)

(#313) Ripper03 válasza cor (#312) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fuss végig a párkányon és amikor odaértél ugorj el és a végénél gugolj le.Én 10-ből 9-szer sikeresen átugrok.

(#314) Ripper03 válasza troland26 (#309) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld ki a múltit sokkal jobb.Klánba meg főleg.

(#315) gre3nwar válasza SZaB78 (#311) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

ha szemre eltalálod és nem adja be akkor az nem FPS, hanem bugos a játék, hitbox algg a jelenség neve...

(#316) musklyman válasza gre3nwar (#315) üzenetére

musklyman
(újonc)

Sokszor azért jó az a sok FPS, higyjétek el nekem :W most lehet, hogy a korlát 250FPS, de az 1.4-es patch-el kijavítják a ''hangtalanul futkározást'' és vége lesz mindennek... 1000FPS ellen játszottatok már??? vagy olyan ellen, akinek DX9-ben akad a 333FPS... te nem is látod meg, ő már le is lőtt... :( 125FPS a legolcsóbb.. és jelenleg a legideálisabb, szerintem... úgyhogy nagyon várom már az új karimat... amúgy milyen klánban vagytok? :)

_xYzZi`!

(#317) gre3nwar válasza musklyman (#316) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

dx9 333? érdekes lenne

1000fps dx7ben is elképzehetetlen, c2d 2,8Ghz nekemmondjuk átlag 450 fps-em van, szal az az 1000fps érdekes lenne...

kár hogy egy héttel azután jött meg a gépem hogy a bug visszahngot kapott

cod1ben már 3 éve iylen,s enkit sem azavrt szal nc...

(#318) SZaB78 válasza gre3nwar (#315) üzenetére

SZaB78
(tag)

benne van a bugos hitbox is nem tagadom, de sajna nálam fps, mert alig jön össze 80-100. Ha carentan vagy rhine megy a serveren, akkor nem probléma a headshot :) , de egy nagy terület és akkor lőhetek én elé egy kicsivel, akkor sem biztos, hogy meglesz.

[Szerkesztve]

(#319) eastsider válasza cor (#312) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én egyszer rup timeba fölugrottam vhogy a legtetejére de meghaltam :F

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#320) pmheros

pmheros
(senior tag)

Hali mindenkinek

Használ valaki CoD2 alatt valami okosabb 5.1 -es hangrendszert vagy 5.1 -es fülest?
EAX beállításnál másnak is vannak gondjai?

live 5.1 -em van(SB0100).
Az a problémám vele, hogy vettem egy 5.1-es Zalman fejhallgatót, de a szemből jövő hangok nagyon gyengék és távoliak EAX -ban. Oldalt nagyon jó és elég pontos. hozzáteszem Star Wars Battlefront alatt van külön 5.1 -es beállítási lehetőség, és ezen szól is rendesen a Zalmi 5.1 -esem, nem is akárhogy! De ez a Cod2........ :O

valami iokosabb válasszal dobjatok már meg

hideg pizza, meleg sör

(#321) musklyman válasza gre3nwar (#317) üzenetére

musklyman
(újonc)

Miért lenne érdekes? :F Azért vannak Magyarországon is atomerőművek... :( sajnos..

_xYzZi`!

(#322) RicHarD válasza Ripper03 (#313) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Sokkal egyszerűbb ha kanyarodva ugrassz:) Ott is kell gugolni, de ott a sikeres ugrások száma 10/10 :]

..

(#323) cor válasza gre3nwar (#317) üzenetére

cor
(őstag)

de ugye nálad rakoncátlankodik :)
majdnem sajnállak is hogy csak 450en van átlagban :DDD

nekem is mondták már h elérhetö,vmi linket is akartak mutatni,de annyira nem érdekel...

klántárs mondta h az egyik kupára a war szerveren 85ös fps korlát van...sztem ez A teljesen korrekt

(#324) dome911

dome911
(tag)

1.4-es patch???
Tényleg lesz ilyen? Mikorra igérgetik?

[Szerkesztve]

(#325) musklyman válasza dome911 (#324) üzenetére

musklyman
(újonc)

Hát nem tudom... nekem klántársaim mondták... remélem, hogyí nem lesz ilyen :DDD akkor aztán egy atomerőmű kellene.... :(

ui.: te az a Dome vagy, aki MSN hangban is van?? :D :D ''lemegyünk Carin a pincébe...'' :D
(bocs, ha nem te vagy :)) )

_xYzZi`!

(#326) Ripper03 válasza RicHarD (#322) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem állok át más taktikára :P :))

(#327) JoCc!

JoCc!
(lelkes újonc)

d4rk FPS-be vagyok.. nem tom ki hogy ismeri ezt a klánt.. mostanába nem nagyon toljuk inkább csak pub. Én teljesen inaktív vagyok mert várom a gépem, azaz összeget hogy megtudjam venni ( de már nem sok kell ) :P . Szal februárba re és minden ok lesz sztem.
Am jön.beli konfigom.: Gigabyte-GA-965P-S3, D915 2.8 GHZ. 2×2mb, inno 7600GT, és 512 800mhz memó( majd lesz vmikor több is) na bb!!

l1ncoln :F

Josey Long

(#328) RicHarD válasza Ripper03 (#326) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor essél le és törjönabokád :P :DDD

..

(#329) RicHarD válasza JoCc! (#327) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Énmeg [cSi']['Er] -es vagyok :) ;]

[Szerkesztve]

..

(#330) gre3nwar válasza RicHarD (#329) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

ÉN Gr33nWar néven szoktam tolni:), közületek szokot valaki a COmbuterbrothers serverre járni? egyetlen magyar normális szinvonalas server, általában sok pro és 0 csiter, néha becsöppen egy két almi de el is mennek:)

(#331) Ripper03 válasza RicHarD (#328) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem illik ilyet kivánni :P

(#332) Gergello válasza musklyman (#325) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Véletlen pont észrevettem .Az az msn hangos srác uo-s , még én csináltam vele régen a hangokat, de abból sok van nem csak az az 1.

[Szerkesztve]

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#333) cor válasza gre3nwar (#330) üzenetére

cor
(őstag)

lol

(#334) RicHarD válasza gre3nwar (#330) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nemtudok róla:) Leginkább a mi serverünkön szoktunk nyomulni. Elég híres:) Azon is PB on jó konfiggal. Szereti a nép:D

..

(#335) pmheros válasza pmheros (#320) üzenetére

pmheros
(senior tag)

nohát akkor magamnak válaszolok részben

Vettem egy Audigy2 Zs kártyát (SB0350). Ezzel már jobb a hang irány meghatározás, bár közel sem tökéletes. A CoD2 -ben kerestem egy járó motorú Opel Blitz tipusú tehergépjárművet. Eléálltam. Zalman5.1 a fejemen. Becsuktam a szemem és elinditottam egy teljes körbefordulást (jobbra). Szemből végre van hang(a live5.1 -nél tök halk volt, értékelhetetlen), a centerek most szólnak, de... kb csak a 10:30 és az 1:30 (''mutatós'' óra tájolás aki nem ismerné) tartományban, ahogy tovább fordulok minden átmenet nélkül átteszi a hangot az oldalsó (most bal)hangszóróra. 9:00 óráig ez marad ahogy volt, majd tovább fordulva gyönyörű egyenletes átmenettel egész 3:00 óráig jó irány meghatározást vélek érzékelni, bár ugyanolyan tompák a hátsó térfélből jövő hangok mint a live 5.1 -esem esetében. 1:30 -nál szintén csak átugrik a hang, minden átmenet nélkül a jobbosról a centerre, de itt legalább szépen szól.
A legújabb hivatalos drivert használtam egy szűz XP SP2 -vel, a hallásom ''szubjektív'' v0.13b :) verziója volt

Nem vagyok elájulva a Creative -től sem, szépen szól ha működik, erre jó példa a SW Battlefront ami 5.1 -ben nekem tökéletes!!!!! volt (live5.1 -el is), vagy okolhatnám a Call of Duty -t fejlesztőit is ha tudnám hogy ott programozták le rosszul a hangzást, esetleg a Zalman 5.1 fülesem nem érte meg a pénzét. Persze határozott válasz nem kapok mert vagy senki nem tudja, vagy ha tudja nem mondja.

hideg pizza, meleg sör

(#336) gre3nwar válasza cor (#333) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

miért is?

(#337) musklyman válasza pmheros (#335) üzenetére

musklyman
(újonc)

Én nagyon szívesen segítenék, de sajnos nem tudok :( :( amúgy nekem is van problémám 5.1-el, de az teljesen más jellegű... ha esetleg értesz hozzá MSN-re felvehetnél (cím profilnál)... nagyon jó lenne...

_xYzZi`!

(#338) cor válasza gre3nwar (#336) üzenetére

cor
(őstag)

ugy kb innentol : egyetlen magyar normális szinvonalas server, általában sok pro és 0 csiter, néha becsöppen egy két almi de el is mennek:)
csak nincs kedvem sokat reágálni erre...

(#339) musklyman válasza cor (#338) üzenetére

musklyman
(újonc)

az hogy ''pro-k'' járnak fel és nem csalók szerintem ez hülyeség.... csalók minden szerveren vannak (ha nem eredeti) és az hogy ''pro-k''... hát nem tudom... nézd szerintem az én klánom sem rossz... elvileg teljesítményben syndicate szintű, akik mindig fentvannak ezen a szerveren... de ők pl. az ancients ellen hány pontot is hoztak?? 5öt? :F és ha már megnézzük, akkor az ancients sem ''pro''... a h2k 17-3ra verte őket meg EU 5on5 CB-n carentanon... szal ezek elég merész kijelentések... ezzel a kommenttel senkit nem akartam megbántani! ha mégis megtettem volna, akkor bocs érte.. :R

_xYzZi`!

(#340) cor válasza musklyman (#339) üzenetére

cor
(őstag)

csak azt nem értem miért nekem irod :D

cb nem nagyon érdekel,Eu-ra két okbol nem megyek(az egyik: az h nagy a pingem külföldi szervereken,a másik:nah vajon?:))
a magyar meg egy rakás ***

(#341) musklyman válasza cor (#340) üzenetére

musklyman
(újonc)

mindenki csak mondani tudja, hogy ****, de ki tesz érte valamit, hogy jobb legyen?? sajnos idáig nagyon senki... legalábbis szerintem... CB-n Magyarország top klánjai egymást szidják, szal szánalmas.hu... :(

_xYzZi`!

(#342) RicHarD válasza musklyman (#341) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert pubon mi van?:) Ott is beszólnak ha már kicsit is jobb vagy az átlagnál:) Nem tudják elviselni, hogy sehol nincsenek hozzád képest. Aztán fel vannak háborodva ha kicket kapnak.:) 14-es átlagéletkor befigyel:D

..

(#343) gre3nwar válasza musklyman (#339) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

prok bakker, LOL

biztos ha pubolni megyek napi 1-2 órát akkor akkor EU CB első H2K szintűekkel akarok gémelni... OMG kötözködés, mást nem tudok rá mondani

felmegyek egy tudatlan, akármiylen x szintű szerverre miv an, bekempel MGbe ésvárja hogy odamenjenek, ha meg úgy nézek ki a fal mögül hogy várom hogy ott legyen akkor meg én vagyok a wéhás....

S!n szint bőven elég pub-ra...

amúgy te is a leg szélsőségesebb adatokat mondtad végig szóval...

nincs csiterezés, és szvsz csiter (hetente 10 órát biztos vagyok azon a serveren, nagyon régen futottam bele 1-be is) origi server-nek mi köze a cheathez?

eredetin nem kockáztat stb... hát nem tom cs source stb szóval nem helytálló kijelentés

ha főidőben sok az admin, akkor lenne cheater kickelné, elgközelebb nem oda megy, és fél év után már nagyon ritkán van ott csaló, mert akic sitel az láma, és Compbrothers-en akkor is lelövik, és ezt a láma nem szereti, vagy hogy csak riflehez van nade stb, ezért írtam amit írtam és tartom magam ahhoz, de ha te helyből NC-ezed arra nem tok mit mondani, járj arra a szerverre, ennyi

(#344) musklyman válasza gre3nwar (#343) üzenetére

musklyman
(újonc)

Nem mondtam, hogy NC, de szerintem az hogy ''pro-k'' elég erős.. :F ha azt írtad volna, hogy ''hunpro-k'', akkor talán ok... (bár szerintem a Computerbrothers-re max med skillesek járnak.. mert a hunpro-k pl. d2t, a, iNc). Amúgy nem kötözködni szerettem volna, de tényleg úgy hangzott, most, hogy így mégegyszer végigolvastam :U :B

_xYzZi`!

(#345) gre3nwar válasza musklyman (#344) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

más nálad a pro jelentése mint nálam, az már pro nálam aki nem faxkempel kezdőn, ismer pár nade mapok jóllő stb, med +- skill stb

kineke tetszene egy olyan server ahol akárhol kinadelnek 1mp alatt a radar miatt :) még így is sokat nadelnek, pedig csak 1-1 riflehez van nade, mi lenne ha 3 ^^

(#346) musklyman válasza gre3nwar (#345) üzenetére

musklyman
(újonc)

gyorsan válaszoltál :) szerintem már egy kicsit pro valaki, ha ''okos''.... és mégprobb ha tud lőni... a nédek és a mapok ismerete pedig mellék tényező... úgymond ALAP :D

_xYzZi`!

(#347) RicHarD válasza musklyman (#346) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Azonban attól hogy begyakorolsz 3 nadet egy mapon még nem vagy pro:] Azt a sz@rt akkor is jo helyre kell dobni ha esetleg kergetnek 5en:]

[Szerkesztve]

..

(#348) gre3nwar válasza RicHarD (#347) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

már megint a kötekedés... na mind1 nem szólok semmit, aki tud nade-t az tud lőni is ...

(#349) RicHarD válasza gre3nwar (#348) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem kötekedek, de úgy látom nicns mindenki tisztában azzal, hogy mi az a pro:]

..

(#350) cor válasza gre3nwar (#348) üzenetére

cor
(őstag)

(elvileg no offenz) de mi köze a nadenak a lövéshez?

vannak akik sz@rrá gyakorolják a nadekat...ettöl már ''pro''?

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.