Consolebol:
/bind F6 record
/bind F7 stoprecord
kilépés egy gombbal:
/bind L quit
mod: Bindek kilistázása: /bindlist
Shift + 0 -val lenyitod a consolet és lehet scrollozni benne.
[Szerkesztve]
..
Consolebol:
/bind F6 record
/bind F7 stoprecord
kilépés egy gombbal:
/bind L quit
mod: Bindek kilistázása: /bindlist
Shift + 0 -val lenyitod a consolet és lehet scrollozni benne.
[Szerkesztve]
..

csak consolban nem lehet copypaste-zni mig cfgban igen 
te csiteres vagy nem?
valamit alkossatok mar a killcam-nek mert igy qrva szar(pont a lényeg nem láccik soha)
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

Ez neked WH? Te bolond vagy eskü
Eléggé gyenge vagy ha ez jó stat
nekem azé jó me aránylag kevés halál
Sajna nem vagyok prooo
Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!
Consoleba is lehet copy pastezni
Amugy az a killcam a 2.04 után lett ilyen. Senki nem tud rá semmi okosat. Amugy igy pont jo, mert csak azt látod merre indult el. Azt nem hogy honnan kapott ki
mod: valaki egy wart?
MSN-en megtalál:]
[Szerkesztve]
..

du-n voltam fenn nálatok,enyhén csiterezhetek a skacok:
1v5ben maradtam,német,cari
bomba lerakva, lehoztam mp44el,ráadásul mind fejes lett
bár a bomba végül is felrobbant
ezutan kb 5en maradtunk a szerveren
![;]](/dl/s/v1.gif)

Én idén még nem puboltam:] Csak a war
Utálom a sok kis makkot aki csak azért beszól mert ellövöm
..
waron is rengeteg van...
ma eddig 4 wart toltam, egyet se tolt végig az ellenfél... mindig kiléptek 2ik map felénél kb 
pedig még lehet h let volna esélyük... 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

jo erös ellenfeleket kerestek magatoknak.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyre én is emléxem mikor az ellenfeletek lelépett a 2.map. felénél,kb 1 hete ![;]](/dl/s/v1.gif)

nekünk sem telt el nagyon úgy war, hogy ne csitereztek volna minkt.... csak az a baj, hogy a nép nem bír veszíteni, és rávan írva a dobozára, hogy 16+... ehhez képest már a 6-7 évesek is jáccanak vele és csak sír a szájuk
[Szerkesztve]
Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
Na igen
Pedig ők már vagy 5 napja alapitották a klánt én aki őket megöli az csk csiter lehet
Szánalmas. A másik meg mikor a billentyűzetük minden egyes gombjára valamilyen ku**a an**d te para**t témájú szöveg van bebindelve

..

hát náluk ez alap dolog 
mi lenne velük szidó bindek nélkül? 
Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
Nekem is volt ilyesmi.Megöltem a gyereket minden körbe lement.Megöltem mást az is lement.Végén vagy 6-7 embert elüldöztem pedig csak játszottam
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
(#663) .:Kristian:. válasza TheSilencer (#642) üzenetére

grat! Azt hittem te is terratecet veszel 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
jóvan vazz 
akkor ti léptetek ki vagy mi?
- ki a rák szervezte azt a wart nemtod?
vagy mIRC-en hoztam össze én? 
nem voltak gyengék, csak csapatmunka nem volt a legjobb
ja meg ottfexik carin átjárós mellett a kerítésnél shotival, elmek mellett hirtelen megfordulok és jé ott egy német
kapott egyet a szája szélébe...
végig irogatták h WH akárhogy szedtük le őket...
Ripper03: letiltottál MSN-en vagy mi h nem látlak? 
még mindig kell ám néha beugrani 
ja wazz uj cimemre nem vettelek fel

[Szerkesztve]

mirc-en vki...
mi,mivel akkor már az Esélyetek SE - clubban jácottatok ![;]](/dl/s/v1.gif)
a többiek meg kezdtek lelépni... 

vmi nincs rendben
a szervernhez való csatlakózáskor csak 3kb/s-al töltök
mi lehet a baj?
amúgy ehhez a szokásos szerverhez szeretnék csatlakozni: 195.228.45.176:28965
csak volt egy gépcsere és ezzel is szeretnék természetesen játszani
vmit nem állítottam be a multiplayer options-ba?
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Én is ezért szerettem járni az OBinet-es szerverekre, mert onnan mindig max-szal jött a cucc(710-el), de most csak 8 -al jött,és nem volt idegem végig várni míg letölt 20 megát.
De most ez a Mostwanted szerver nekem is lassu(8-al jön). Más obinetes szervert nem próbáltam még.
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

ha egyszer letöltöd, akkor többször nem kell...persze ez így nem teljesen igaz...
akkor ezek szerint nem nálam van a hiba
amikor a másik géppel töltöttem piszok hamar megvolt

de ha kikapcsolod a multiplayer options-ban az auto downloading-ot, akkor nem tölt le semmiféle modot 

HELP!!!
Ventrilo-n félperceket késik a hangom. Aki ért hozzá segícsen. THX!!

szerintem használj TS-t.... azzal nekünk sosem volt problémánk
a ventrihez nemértek... 1x ha voltam fent rajta... sorry

Felraktam akkor a TS, de nemtok csatlakozni.
Szerk: OBINET-nél vok.
[Szerkesztve]

lépj kapcsolatba az egyik obinetessel... pl blaise.. mikor volt szerverem akkor nekem is ő csinálta meg..
szolsz neki, hogy szeretnél egy ts szobát az obinetes játékszervered mellé, és ha van szervered, akkor ő csinál a klánnevetekkel egy szobát jelszóval ellátva... lehetőleg msn-en beszélj vele.
miután megcsinálta
ts----> connecting---->quick connect----> itt beirogatod a dolgokat, ip, név, a másik névhez semmit, jelszó az obihoz nemkell, majd--->connect
és hopp, már az obinet voice szerverén vagy, megkeresed a szobátokat, 2 klikk rá, beírod a jelszót, és a szobába kerülsz
naggyábol ennyi

rájöttem, hogy mégiscsak az én hibám
lehet te is vmit rosszul állítottál be
huhhh...sikerül isdn-en hagynom a beállítást mikor adsl-em van 
átállítottam adsl-re és szakított 
[Szerkesztve]

Nálam LAN-ra van állítva, és még mindig csak 3-4-el tölt. Pedig más szerverről jön rendesen, nem értem.
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

ez valószínűleg szerverbeállítás, vagy pedig túlvan terhelve a szolgágltató szervergépe... álltalában obinetnél 6% szokott lenni a tulterheltség, de volt már, hogy mikor fentvoltam a honlapjukon 78%-os volt... ilyenkor elég cink... meg picit lagger a szerver is

Nálad minden cink 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB
Vegyél fel gyorsan mert szeretek menni hozzátok.Imádok annak a gyereknek a káromkodását
Vagy az te vagy?
e nem sztem.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

Segitsetek mert ongyilkos leszek
A helyzet az hogy nem indul a multip
. Amikor elinditom, addig jut el hogy kezdi betolteni, kiugrik az a kis kep a katonaval, es azonnali fagyas. Mar tobbszor ujratelepitettem, mi lehet a gond, mondjatok nekem otletet pls, akar privatban
konyorgom segitsetek
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

Egy képet tudnál belinkelni/beszúrni?

úgy lehet tudnánk találni valami megoldást....
és csak a te kedvedért STC Speed... mert anélkül elég CINK 

Pontosan 

Hat a kep szerintem sokat nem segitene. Amikor elinditom a jatekot, es rogton kiugrik az egy kep egy katonarol oldalnezetben (a hatterben meg lathato a winfos), na es ez itt szepen megall (a gep nem is dolgozik tovabb), belepek a feladatkezelobe es ott az van hogy a program nem valaszol. hat kb ennyit tudok leirni a dologrol. Mar kezdek megorulni
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

tudom melyik képről beszélsz.... az mp töltőképernyője... ahol egy thompson van a kezébe és gugol, meg rá van irva a kép közepére, hogy call of duty 2.... ez a képernyő közepén jön be kép...
nemtudom mi lehet a gond, sajnos van párszor ilyen, hogy egy játék lefagy... ha már raktad újra és nemjó, akkor vagy rakd más particiodra, vagy szerezz egy másik verziót... mert nem biztos, hogy teccik a gépednek ez a verzió.... nekem volt már hogy segített
Ha nem sajnálod, egy windowst is újratelepithetsz. 
nemtom mi lehet a gáz, lehet az h 12@ 20-as a szerver
![;]](/dl/s/v1.gif)
egyébként tom mi a gáz, nem álltunk még át a letöltés szerverre vagy mire, mer onnan tényleg maxxal tölt...
hamarosan lesz egy FGC klan-os szerverünk is 

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám...
A játékkal mostanában csak multiztam, és most kedvet kaptam egy kis singlére. de...
Nem indul el. Ezt írja az indító konzolnál:
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
Mi a teendó? 1.3as patchem van. Lehet ez a bűnös?
Előre is köszi!
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''

Szia! Gondolom nem eredeti játékod van, mert ha fent van a 1.3 patch akkor a single-t blokkolja, viszont a multi szépen fut, ha letörölöd ,és felrakod újra akkor jó lesz. Mert az 1.3 már blokkolja a warez game(single-jét)-t.

Természetesen az
- Köszi szépen! 
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
Ezért is vettem meg az eredetit.Meg, hogy külföldi szerveren is nyomhassam.

Hi!segitsegeteket szeretném kérni! egy x1650pro és intel celeron 2,6 nortwood magos procival
Kb menyi fps-em lenne cod 2 be???elérni 250-300 fps-t?Thx all

★Sony EriccsonK810i->HTCHero->HTCDesire->HTCSensation====SAMSUNG Galaxy SII★

Örülj ha a fix 125 meglesz. 
VGA még megtenné, de a proci... Nagyon gyenge.

Ezzel a procival soha az életbe nem lesz még 125 sem!
A Cerkáknak a játék olyan,mintha ráraknál egy 40 tonnás acéltömböt 
[Szerkesztve]
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Hat most van 9800se aval van 80-125 között !

csá
waroztunk CB-n egy Reconnect nevű klánnal (rc! )
győztünk 21-19-re
errre elkezdik: egy rematch toujanen vagy Guid conflict 
mer hogy ő vmi admin CB-n
megkerestük a gyerek nevét és utána myvipen mgnéztük az arcát ![;]](/dl/s/v1.gif)
utána írogattuk a nevét, ezután már nem volt annyira bátor, sőt kiderült h nem is admin
sőt még honlapjuk sincs 
erre beírták eredmények h nekik 21 nekünk 19
ez volt beírva: sm_team loss from rc!
ezt akarta bemesélni nekem, h ez az h mi nyertünk 
meg h akkor nyerünk ha pirossal van írva.... LIL
most ujra beírtam a helyes eredményt... a gyerek letiltott...
ENNYI a magyar színvonal... persze vannak kivételek, de azé ez igen gáz

Szerintem is az XP újra rakása lehet a jó,de meg is lehet,hogy egy memoria cím a rossz és a ramod hibás...persze ez a legroszabb eset 

Grat,jó VGA még ma is 

én Galaxy 7900GS Premiummal nyomom DX9-ben...kb. 90fps-t kapok
engem nem érdekel az, hogy 250fps-t kapjak (nem vagyok profi benne)
ha tudsz játszani tudsz, ha meg nem akkor meg mindegy, hogy mennyivel megy

Igen csak nem mindegy 80 vagy 128 nekem 80 van dx7 be
Szal kcisit ujitanom kell !!