Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#351) cor válasza RicHarD (#349) üzenetére

cor
(őstag)

köztük én sem :)

az egész cod2-ben kétféle ''csoport''ra szaggatják a népet : pro & lama
de miért is?

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#352) RicHarD válasza cor (#351) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kérdés. Az ogaz, hogy vannak skilles, tapasztalt kátékosok és kezdők egyaránt. Azt, hogy valaki pro-e elég nehéz eset eldönteni:) Vannak Pro teamek akik együtt nagyon durván tudnak alázni. Mindenkinek megvan a helye a mapon és kész.ha valaki befut azt lezúzzák. Megvan mit hova dobjon. Nahde ettől még nem feltétlen pro az ember érted..:) Volt egy-két klán akiktől kiakptunk és utána 1v1ben lealáztam a ''legpróbbat:D''. Mindenki szidja a másikat, szétszedik egymást mint pubon mint waron.. Nem egyszer van az WARON!!, hogy semmit nem látok a sok kurv@@nyad bindtől.. Hiába... Magyar színvonal:)

..

(#353) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Jár innen valaki a netre? Denso serverre gyertek! :D

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#354) RicHarD válasza SzalaiG (#353) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Én járok:) [cSi']['Er] -en tolom az SD-t. TDM meg only rifle a sz!e-n:) Kb ennyi:)

[Szerkesztve]

..

(#355) cor válasza SzalaiG (#353) üzenetére

cor
(őstag)

az is modmapos ctf mint a SIO meg a BH?
Dodi miatt mentem a Sio-ra,akkor letöltött mapokon kivül már más modot(mapot) nem hagyok letöltetni....

(#356) SzalaiG válasza cor (#355) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Hogyan lehet menni a SIO-ra? nekem az eye csak 4 szervert nyít meg. Mit állítsak be?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#357) cor válasza RicHarD (#352) üzenetére

cor
(őstag)

jaja csakhogy ugye az sd csapatjáték,ezért a csapatmunka a lényeg
s ez az ami pubon egyáltalán nem láccik,ott mindenki megy fragelni s kesz

én alapbol utálom a bindelést...(a nev bind is csak muszájbol van:D)söt mar mikor irogatnak is
jah s ennyit a waron no közös dologrol :)

(#358) cor válasza SzalaiG (#356) üzenetére

cor
(őstag)

aseba már semmit :(
én az aset csak ipbeirsra használom,plusz amik el vannak mentve kedvencekbe(sio: 195.228.156.146:28963 )
x-fire:ebbol az a rész teccik h ismerö után mehecc,ill a chatet látod/tudsz irni game alatt is

(#359) musklyman válasza cor (#358) üzenetére

musklyman
(újonc)

Az ASE-t nem kell leírni! :) A lényege az, hogy az országot nem kell kipipálni és megtalálja az összes szervert!!! Pl. nekem 8500szervert frissít (játékmód és maptól függetlenül). Az X-Fire azért rossz választás, mert kevesebb vele az FPS-ed (atomerőműhöz ajánlott...) és CoD2-ben nem lehet átállítani a grafikát :( Régebben és is használtam, de ASE mellett fölösleges... nekem csak azért van fönt a gépen, mert néhány klán MSN helyett X-Fire-t használ. Remélem működni fog nektek is az ASE :)

_xYzZi`!

(#360) musklyman

musklyman
(újonc)

Erről a ki pro és ki nem pro-ról az a véleményem, hogy Magyarországon nincsenek pro-k. A külföldiek (pl. hollandok > H2K) rendelkeznek egy-egy saját atomreaktorral (ha nem az egész erőművel :P ) és mindenféle márkás kiegészítővel (egér, egérpad, 5.1-es füles stb.). Akinek ez megvan, az szerintem egyel előrébb van, mint egy átlagos gamer, mivel ezekkel a felszerelésekkel gyorsabban tud fejlődni, jobban tud gyakorolni (nem hátrány az, ha füstben és a poros szervereken is akad a 125/250/333FPS). A pro-k áltlában (mindig :D ) skillesek, vagyis tudnak... (okosak, jól lőnek) aki jól lő az még nem feltétlenül pro, mert lehet, hogy nagyon ''buta'' a játékhoz... (ráugrik 5 emberre, mert ő jól lő :P ) Aki okos, az sem feltétlenül pro, mert lehet, hogy nem tud lőni... Akinek ezek a tulajdonságai megvannak, az pro/lehet még pro, szerintem... :U :U és ez NEM kötözködés... csak egy vélemény... :))

_xYzZi`!

(#361) dome911 válasza cor (#355) üzenetére

dome911
(tag)

én meg a letöltés miatt nem is mentem rá föl, de talán egyszer...

[Szerkesztve]

(#362) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
multkor warozunk 1 klánnal (BoB's)
cari véletlen beírok vmit közösbe erre 2 perc tempban :F megkérdezem ez mivolt még 2 :Y
nalol...
még 2v3-ban is megnyerték a köröket
carin 16-4 lett moscowon 7-3-nál kickeltek mindenkit :C
ennyik régebben még épphogy megkaptuk tőlük a csokit mostmeg így megkapják :)
ja készül klánunk honlapja, elég alap de a lényeg rajta LESZ :) [link]

OMG: kevesebb FPS Xfirevel? :) 1-2-vel? winamp ami zabálja meg a ,edia player (gém közbe zene) ugráltatja az FPS-t pl: 125-123-110- 120-125 :) így kb elég idegesítő tud lenni

[Szerkesztve]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#363) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez is lol:[link] :D volt amikor 2szer voltam benn 1szerre :D amelyik a 2ik én voltam az csinált vmit a markába :DDD
elvagyunk rup time közben:)[link]
ez is kész--->[link] ;]
sajna messziről nem tudtam shotot csinálni, pedig ugy lett volna az über king :)

(#364) Ripper03 válasza eastsider (#363) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivan lefeküdtek a földre te meg osztottad a fejest?

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#365) musklyman válasza eastsider (#363) üzenetére

musklyman
(újonc)

látom neked megvan az az FPS érték, amiről én most még csak álmodozgatok :U

_xYzZi`!

(#366) eastsider válasza Ripper03 (#364) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja odafeküdtünk és lőttük a fejeseket:D

FPS hát ja ez így elég :)
kipróbálom 1024-be :)

(#367) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostanába inkább wow-ozok mint cod.Ma felmegyek egy szerverre és máris elment a kedvem a játéktól.Volt egy gyerek fenn akkora wh-s mint állat.Elküldtem a jó... vissza se mert írni.Ekkora egy lámát.A neve:envagyokazapeti valami ilesmi egy rohadt féreg.

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#368) Of Doom válasza dome911 (#3) üzenetére

Of Doom
(újonc)

Sziasztok! Igazából fogalmam sincs, hogy hova forduljak a problémámmal, gondoltam, hogy ide írok. Szóval, leszedtem a No One Lives Forever 2-t, és az a problémám, hogy felraktam, és amikor elindul a játék, akkor a reklámok alatt még van hang, viszont ha bejön a játék része, akkor semmilyen hang nincsen, még a menüben sem.... :( Szerintetek mi lehet a gond?

(#369) Ripper03 válasza Of Doom (#368) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán ide:[link]
De én kifejezetten nem találtam nolf 2 topikot.Sry ha van.

(#370) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Játszottam egyet persze nagy előnnyel megnyertem.Most meg egyből kaptam a wh meg hasonló.Szánalmas emberek laknak Magyrországon pffff

(#371) dome911 válasza Ripper03 (#370) üzenetére

dome911
(tag)

Nem véletlenül alakult ez ki! :(
Nem azok a szánalmasak akik le wh-znak másokat, hanem akik használják! Az a baj, hogy annyi csalóval találkozik az ember, hogy a végén egy jobb játékost is már annak lát - sajnos én is kezdek ebben a cipőben járni. Nálam csak a vérmérsékletemen múlik, hogy nem kiabálok állandóan wh-t, meg aim-ot. Szerintem attól hogy azt mondom hogy wh attól még ugyanúgy fogja használni, sőt még jót röhög rajtam, hogy felb@szt@ az agyamat, de ki biztos nem fogja kapcsolni.
Tehát inkább tovább osztom a fejeseket :DDD
(legalábbis próbálom)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#372) Ripper03 válasza dome911 (#371) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki mondja a nem wh-sra az egy nagy láma.Aki hasznája az meg egy wh-s.És én fel tudom ismerni a wh-t meg aki jól játszik.Sok csicska akiket leültetnek a gép elé 9 évesek aztán osztanak mindenkit.

(#373) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

mondjatok már egy szerver nevet amit idegenként látogatni lehet (nem rúgnak ki azonnal, mert nem vagyok klántag) és gyakorlottabbak vannak fenn és DM-van, unom , hogy mindig első vagyok és megy az ugatás hogy csíter, néha találkozom emberekkel akik nyomják simán úgy mint én, vagy még jobbak, de legtöbbször az ilyen 50-12 es arány szemlélteti a kihívást, időtöltésnek jó, de jó lenne már végre azért küzdeni, hogy mondjuk harmadik legyek... a múltkor már azzal szórakoztam, hogy kispityuval nyomtam thomsonosok ellen annyira kezdők voltak, vagy annyira szarul fut náluk a gáma vagy nemtom, de iszonyat

Hardverlesen

(#374) gre3nwar válasza priti (#373) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

ooo...:D majd ha mész DMezni küldj IP-t MSNen megyek én is, meglátjuk akkor hogy fogsz állni

amúgy ha skill-es emberekkel akarsz játszani akkor SD-zz

(#375) dome911 válasza Ripper03 (#372) üzenetére

dome911
(tag)

Na, a lámázás a másik...
Senki sem vérpofin kezdte, sőt nem is válik mindenki azzá...
Ez van - majd belejön, vagy nem!

[Szerkesztve]

(#376) R3ĐßuŁŁ válasza Ripper03 (#372) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Én se szeretem a wh-sokat! Én már találkoztam nem 1-2ővel,de volt olyan is,hogy a map végén megmondta,hogy wh-zik........ :U

Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!

(#377) R3ĐßuŁŁ válasza gre3nwar (#374) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Igen az SD a legjobb skill fejlesztésre! Ott az emberek nagyon tudnak játszani.... :U Én is ott tanulgatok:D bár néha megyek tdm-re is:...:D :U

(#378) Ripper03 válasza dome911 (#375) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja de attól még nem kell osztania.

(#379) Ripper03 válasza R3ĐßuŁŁ (#376) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én olyannal is aki mondta, hogy wh-zik és azt mondta nem kapcsolja ki.Így játszik.lol a balf..

(#380) dome911 válasza Ripper03 (#378) üzenetére

dome911
(tag)

Hát, tényleg nem! Az a legjobb ha mindenki csöndben marad, akkar talán még látok is valamit a játékból... :DDD

[Szerkesztve]

(#381) cor válasza dome911 (#380) üzenetére

cor
(őstag)

ez a legjobb:)
ezért nem si szoktam már figyelni mit is irogatnak,elég h azt a részt nem látom,nem fogom még jobban kitakarni...hát még a bindek :(

egy idöben még visszairtam mikor configot kértek,meg wh-t,de semmi értelme...

(#382) Temple-Anzan

Temple-Anzan
(kvázi-tag)

valaki szeretne warozni valamikor??

priviben pls küldje el az msnjét ha igen
:R :C :C

cracked

(#383) Ripper03 válasza dome911 (#380) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ki kéne venni, hogy ne lehessen írni meg valami atomdurva pb-t vagy felügyelőt aki nézi hogy ez csalt az kick:D

(#384) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

\cg_chattime 0

az időtartam amíg az üzeneteket látod a képernyőn ms-ban

alapból azt hiszem 12000, szal 0-ra teszed akkor nem látod, de te be tudsz írni, és konzolban ugyan úgy látod mit írnak

cg_teamsayonly 1 csak a team-say-t látod, a konzolparancs nem 100% h ez, de hasonló :D

(#385) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemrég játszottunk wart 13-6-ra vezettünk amikor kikickeltek:DMilyen emberek ezek???Majd a nevüket idebigyesztem kül. nagyon amatőrök.Meg mostanába nem is warozunk de elég lámák.

(#386) PPSH

PPSH
(őstag)

szasztok emberek megtudja valaki mondani hogy a CoD 2-ben hogy lehet IP alapjan csatlakozni? :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#387) R3ĐßuŁŁ válasza Ripper03 (#379) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

:W :W :C

(#388) R3ĐßuŁŁ válasza Ripper03 (#385) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

:D Majd egyszer 1v1-be játszunk!:D Majd írj msn-en ip-t:D

(#389) R3ĐßuŁŁ

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Melyiket szeretitek jobban? Dm,tdm vagy sd? :F

(#390) Atomgeszi válasza R3ĐßuŁŁ (#389) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

TudatLAN szerver SD, legjobb szerver sztem!

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#391) R3ĐßuŁŁ válasza Atomgeszi (#390) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Computer brotherset ismered?

(#392) Ripper03 válasza PPSH (#386) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól függ milyen progival:De játékból is lehet azt nem tom.ASE-ba szerver felül new szerver oda az ip port.Xfire meg jobb gomb a Cod multiplayer-re és add ip valahogy így van.

(#393) Ripper03 válasza R3ĐßuŁŁ (#388) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ellenerm akarsz játszani???:DEgyél még egy két szilvásgombócot:D:D

(#394) Ripper03 válasza R3ĐßuŁŁ (#389) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Evidens, hogy az sd.Legalább ott van is valami cél, nem csak ölni okosan is meg lehet oldani kijátszani az ellenséget stb.

(#395) R3ĐßuŁŁ válasza Ripper03 (#394) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Igazad van,de talán a dm a legjobb valamilyen psukával:D Jó nézni,hogy mindenki rengeteget hal,de te viszont keveset halsz és sok frag-et gyűjtessz:D Én is sokat sd-zek:)

(#396) cor válasza Ripper03 (#393) üzenetére

cor
(őstag)

nah jáccatok hát,ránézésre amekorra egod van biztos te vagy a COd2 Fatalityje ;]

Redbull:dm-et csak bemelgitésre v lvezetésre használok :)
brobáld ki a VBK-t,ott csak alliban:garand,carabine,snipe ; axisban:kar,gewer,snipe van

(#397) Atomgeszi válasza R3ĐßuŁŁ (#391) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Igen, ismerem! De sztem azért jobb a TudatLAN mert az télleg, igazi hatást kelt. Nincs kiírva, ha valakit lelőttek, nincs halottjelzés, él-meghalt állapotjelzés, bombalerakásának ideje- helye. Szal télleg tudatlan.
cor: tudsz mondani egyolyan szervertahol ilyen game típus megy( vbk(vörösboroskóla? :DDD ))

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#398) cor válasza Atomgeszi (#397) üzenetére

cor
(őstag)

azt elfelejtettem irni(ha nemderült ki h az dm),mmint a vbk :B
Vakok Bénák Kétbalkezesek :DDD

(#399) R3ĐßuŁŁ válasza cor (#396) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Only rifle? Azok a legjobbak! Én puskával nagyon jó vagyok:D

(#400) R3ĐßuŁŁ válasza Atomgeszi (#397) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Én ezt a szervert még nem ismerem:)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.