köztük én sem 
az egész cod2-ben kétféle ''csoport''ra szaggatják a népet : pro & lama
de miért is?
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

köztük én sem 
az egész cod2-ben kétféle ''csoport''ra szaggatják a népet : pro & lama
de miért is?
Jó kérdés. Az ogaz, hogy vannak skilles, tapasztalt kátékosok és kezdők egyaránt. Azt, hogy valaki pro-e elég nehéz eset eldönteni
Vannak Pro teamek akik együtt nagyon durván tudnak alázni. Mindenkinek megvan a helye a mapon és kész.ha valaki befut azt lezúzzák. Megvan mit hova dobjon. Nahde ettől még nem feltétlen pro az ember érted..
Volt egy-két klán akiktől kiakptunk és utána 1v1ben lealáztam a ''legpróbbat
''. Mindenki szidja a másikat, szétszedik egymást mint pubon mint waron.. Nem egyszer van az WARON!!, hogy semmit nem látok a sok kurv@@nyad bindtől.. Hiába... Magyar színvonal
..

Jár innen valaki a netre? Denso serverre gyertek! 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Én járok:) [cSi']['Er] -en tolom az SD-t. TDM meg only rifle a sz!e-n:) Kb ennyi:)
[Szerkesztve]
..

az is modmapos ctf mint a SIO meg a BH?
Dodi miatt mentem a Sio-ra,akkor letöltött mapokon kivül már más modot(mapot) nem hagyok letöltetni....

Hogyan lehet menni a SIO-ra? nekem az eye csak 4 szervert nyít meg. Mit állítsak be?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

jaja csakhogy ugye az sd csapatjáték,ezért a csapatmunka a lényeg
s ez az ami pubon egyáltalán nem láccik,ott mindenki megy fragelni s kesz
én alapbol utálom a bindelést...(a nev bind is csak muszájbol van
)söt mar mikor irogatnak is
jah s ennyit a waron no közös dologrol 

aseba már semmit 
én az aset csak ipbeirsra használom,plusz amik el vannak mentve kedvencekbe(sio: 195.228.156.146:28963 )
x-fire:ebbol az a rész teccik h ismerö után mehecc,ill a chatet látod/tudsz irni game alatt is

Az ASE-t nem kell leírni!
A lényege az, hogy az országot nem kell kipipálni és megtalálja az összes szervert!!! Pl. nekem 8500szervert frissít (játékmód és maptól függetlenül). Az X-Fire azért rossz választás, mert kevesebb vele az FPS-ed (atomerőműhöz ajánlott...) és CoD2-ben nem lehet átállítani a grafikát
Régebben és is használtam, de ASE mellett fölösleges... nekem csak azért van fönt a gépen, mert néhány klán MSN helyett X-Fire-t használ. Remélem működni fog nektek is az ASE 
_xYzZi`!

Erről a ki pro és ki nem pro-ról az a véleményem, hogy Magyarországon nincsenek pro-k. A külföldiek (pl. hollandok > H2K) rendelkeznek egy-egy saját atomreaktorral (ha nem az egész erőművel
) és mindenféle márkás kiegészítővel (egér, egérpad, 5.1-es füles stb.). Akinek ez megvan, az szerintem egyel előrébb van, mint egy átlagos gamer, mivel ezekkel a felszerelésekkel gyorsabban tud fejlődni, jobban tud gyakorolni (nem hátrány az, ha füstben és a poros szervereken is akad a 125/250/333FPS). A pro-k áltlában (mindig
) skillesek, vagyis tudnak... (okosak, jól lőnek) aki jól lő az még nem feltétlenül pro, mert lehet, hogy nagyon ''buta'' a játékhoz... (ráugrik 5 emberre, mert ő jól lő
) Aki okos, az sem feltétlenül pro, mert lehet, hogy nem tud lőni... Akinek ezek a tulajdonságai megvannak, az pro/lehet még pro, szerintem...
és ez NEM kötözködés... csak egy vélemény... 
_xYzZi`!

én meg a letöltés miatt nem is mentem rá föl, de talán egyszer...
[Szerkesztve]
Hy
multkor warozunk 1 klánnal (BoB's)
cari véletlen beírok vmit közösbe erre 2 perc tempban
megkérdezem ez mivolt még 2 
nalol...
még 2v3-ban is megnyerték a köröket
carin 16-4 lett moscowon 7-3-nál kickeltek mindenkit 
ennyik régebben még épphogy megkaptuk tőlük a csokit mostmeg így megkapják 
ja készül klánunk honlapja, elég alap de a lényeg rajta LESZ
[link]
OMG: kevesebb FPS Xfirevel?
1-2-vel? winamp ami zabálja meg a ,edia player (gém közbe zene) ugráltatja az FPS-t pl: 125-123-110- 120-125
így kb elég idegesítő tud lenni
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Mivan lefeküdtek a földre te meg osztottad a fejest?
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

látom neked megvan az az FPS érték, amiről én most még csak álmodozgatok 
_xYzZi`!
ja odafeküdtünk és lőttük a fejeseket
FPS hát ja ez így elég 
kipróbálom 1024-be 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Mostanába inkább wow-ozok mint cod.Ma felmegyek egy szerverre és máris elment a kedvem a játéktól.Volt egy gyerek fenn akkora wh-s mint állat.Elküldtem a jó... vissza se mert írni.Ekkora egy lámát.A neve:envagyokazapeti valami ilesmi egy rohadt féreg.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

Sziasztok! Igazából fogalmam sincs, hogy hova forduljak a problémámmal, gondoltam, hogy ide írok. Szóval, leszedtem a No One Lives Forever 2-t, és az a problémám, hogy felraktam, és amikor elindul a játék, akkor a reklámok alatt még van hang, viszont ha bejön a játék része, akkor semmilyen hang nincsen, még a menüben sem....
Szerintetek mi lehet a gond?
Talán ide:[link]
De én kifejezetten nem találtam nolf 2 topikot.Sry ha van.
Játszottam egyet persze nagy előnnyel megnyertem.Most meg egyből kaptam a wh meg hasonló.Szánalmas emberek laknak Magyrországon pffff

Nem véletlenül alakult ez ki! 
Nem azok a szánalmasak akik le wh-znak másokat, hanem akik használják! Az a baj, hogy annyi csalóval találkozik az ember, hogy a végén egy jobb játékost is már annak lát - sajnos én is kezdek ebben a cipőben járni. Nálam csak a vérmérsékletemen múlik, hogy nem kiabálok állandóan wh-t, meg aim-ot. Szerintem attól hogy azt mondom hogy wh attól még ugyanúgy fogja használni, sőt még jót röhög rajtam, hogy felb@szt@ az agyamat, de ki biztos nem fogja kapcsolni.
Tehát inkább tovább osztom a fejeseket 
(legalábbis próbálom)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aki mondja a nem wh-sra az egy nagy láma.Aki hasznája az meg egy wh-s.És én fel tudom ismerni a wh-t meg aki jól játszik.Sok csicska akiket leültetnek a gép elé 9 évesek aztán osztanak mindenkit.
mondjatok már egy szerver nevet amit idegenként látogatni lehet (nem rúgnak ki azonnal, mert nem vagyok klántag) és gyakorlottabbak vannak fenn és DM-van, unom , hogy mindig első vagyok és megy az ugatás hogy csíter, néha találkozom emberekkel akik nyomják simán úgy mint én, vagy még jobbak, de legtöbbször az ilyen 50-12 es arány szemlélteti a kihívást, időtöltésnek jó, de jó lenne már végre azért küzdeni, hogy mondjuk harmadik legyek... a múltkor már azzal szórakoztam, hogy kispityuval nyomtam thomsonosok ellen annyira kezdők voltak, vagy annyira szarul fut náluk a gáma vagy nemtom, de iszonyat
Hardverlesen
ooo...
majd ha mész DMezni küldj IP-t MSNen megyek én is, meglátjuk akkor hogy fogsz állni
amúgy ha skill-es emberekkel akarsz játszani akkor SD-zz

Na, a lámázás a másik...
Senki sem vérpofin kezdte, sőt nem is válik mindenki azzá...
Ez van - majd belejön, vagy nem!
[Szerkesztve]

Én se szeretem a wh-sokat! Én már találkoztam nem 1-2ővel,de volt olyan is,hogy a map végén megmondta,hogy wh-zik........ 
Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!

Igen az SD a legjobb skill fejlesztésre! Ott az emberek nagyon tudnak játszani....
Én is ott tanulgatok
bár néha megyek tdm-re is:...

Ja de attól még nem kell osztania.
Én olyannal is aki mondta, hogy wh-zik és azt mondta nem kapcsolja ki.Így játszik.lol a balf..

Hát, tényleg nem! Az a legjobb ha mindenki csöndben marad, akkar talán még látok is valamit a játékból... 
[Szerkesztve]

ez a legjobb
ezért nem si szoktam már figyelni mit is irogatnak,elég h azt a részt nem látom,nem fogom még jobban kitakarni...hát még a bindek 
egy idöben még visszairtam mikor configot kértek,meg wh-t,de semmi értelme...

valaki szeretne warozni valamikor??
priviben pls küldje el az msnjét ha igen

cracked
Szerintem ki kéne venni, hogy ne lehessen írni meg valami atomdurva pb-t vagy felügyelőt aki nézi hogy ez csalt az kick
\cg_chattime 0
az időtartam amíg az üzeneteket látod a képernyőn ms-ban
alapból azt hiszem 12000, szal 0-ra teszed akkor nem látod, de te be tudsz írni, és konzolban ugyan úgy látod mit írnak
cg_teamsayonly 1 csak a team-say-t látod, a konzolparancs nem 100% h ez, de hasonló 
Nemrég játszottunk wart 13-6-ra vezettünk amikor kikickeltek
Milyen emberek ezek???Majd a nevüket idebigyesztem kül. nagyon amatőrök.Meg mostanába nem is warozunk de elég lámák.

szasztok emberek megtudja valaki mondani hogy a CoD 2-ben hogy lehet IP alapjan csatlakozni?

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Majd egyszer 1v1-be játszunk!
Majd írj msn-en ip-t

Melyiket szeretitek jobban? Dm,tdm vagy sd? 

TudatLAN szerver SD, legjobb szerver sztem!
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Computer brotherset ismered?
Attól függ milyen progival
e játékból is lehet azt nem tom.ASE-ba szerver felül new szerver oda az ip port.Xfire meg jobb gomb a Cod multiplayer-re és add ip valahogy így van.
Ellenerm akarsz játszani???
Egyél még egy két szilvásgombócot

Evidens, hogy az sd.Legalább ott van is valami cél, nem csak ölni okosan is meg lehet oldani kijátszani az ellenséget stb.

Igazad van,de talán a dm a legjobb valamilyen psukával
Jó nézni,hogy mindenki rengeteget hal,de te viszont keveset halsz és sok frag-et gyűjtessz
Én is sokat sd-zek

nah jáccatok hát,ránézésre amekorra egod van biztos te vagy a COd2 Fatalityje ![;]](/dl/s/v1.gif)
Redbull:dm-et csak bemelgitésre v lvezetésre használok 
brobáld ki a VBK-t,ott csak alliban:garand,carabine,snipe ; axisban:kar,gewer,snipe van

Igen, ismerem! De sztem azért jobb a TudatLAN mert az télleg, igazi hatást kelt. Nincs kiírva, ha valakit lelőttek, nincs halottjelzés, él-meghalt állapotjelzés, bombalerakásának ideje- helye. Szal télleg tudatlan.
cor: tudsz mondani egyolyan szervertahol ilyen game típus megy( vbk(vörösboroskóla?
))
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

azt elfelejtettem irni(ha nemderült ki h az dm),mmint a vbk 
Vakok Bénák Kétbalkezesek 

Only rifle? Azok a legjobbak! Én puskával nagyon jó vagyok