Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#2001) athomi válasza pityeszka (#1998) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Az iq-juk elég 0. :DDD

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#2002) athomi válasza cor (#1996) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

3 pontot jelent a zászlóvisszaszerzés. Nekem is szokatlan volt, hogy nincs pisztoly, ráadásul minig elfelejtkeztem a futásról! Ja és sokszor meghaltam, mert leugrottam a tetőről.
MP44-el nagyot lehet aratni közelről! Én csak loptam és sikerült két tárral egymás után lelőni egy csomó embert. Aztán agyhalállal végződött az akcióm! :B

beni3d: 1.3-as patch letölt, majd szedj le egy All Seeing Eye-t, amivel szervereket keresel. Ha nem sikerül írj nyugodtan!

[Szerkesztve]

(#2003) Balancee válasza athomi (#2002) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igaz Furi, de van némelyik kasztnál pisztoly másodlagos fegyó ként pl: Mesterlövész, Suport és azt hiszem még egynél.

Aki nem tud uszni, ne mászon fára mert elütí a vilamos!

(#2004) cor válasza Balancee (#2003) üzenetére

cor
(őstag)

sztem az egyik tagotok mar kezdett ram pipa lenni,v tobb is :)
kb 3szor ugy halt meg h vitte volna a zaszlonk en meg pont akkor spawnoltam s jol lelottem,''hatba mint a b.zik'' - istenem de utalom ezt a beszolast :D (nem ö mondta csak eszembe jutott :B )

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#2005) athomi válasza cor (#2004) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Mikor nagy a sikertelenség, akkor a sikerélmény érdekében velem is megesik! :B
''Hátba mint a buzik'', hát én nem vagyok az, de néha élvezem a hátbaskillt is! :DDD

[Szerkesztve]

(#2006) Balancee válasza cor (#2004) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez csak játék. Aki meg komolyan veszi az megérdemli. A Carbon meg kb 2 hete tag és ö sir a legg töbet, hogy ez nem jó meg az nem jó, meg ez gyanus meg az gyanus. Kicsit unjuk már, de a junior sqvadban van és mivel gyerek(16) egyenlöre elviseljük :)

(#2007) beni3d válasza athomi (#2002) üzenetére

beni3d
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi szépen a válaszokat!!!Igazán rendesek vagytok.

ZTE Blade Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue

(#2008) pityeszka válasza athomi (#2001) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Hát nem puhán!!Semmi élvezetet nem leltem benne!!Graf tesztelésre viszont jó mert jó sokan vannak a mapon,másra viszont nem ;] Amatőrökkel meg nem játszom :B

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#2009) pityeszka

pityeszka
(őstag)

Mindenkinek üzenem aki a hfa-ra jár,hogy kis gyíkfasz* lámák vagytok :)) kis gyíktestű kis gyíkocskák baz*+

(#2010) athomi válasza pityeszka (#2009) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ezt nem igazán értem. :F Mi az a HFA és miért ide írod? :F

(#2011) Fastercowboy válasza athomi (#2010) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

HFA= Hungarian Fragest Area

Viszont pityeszka, a hsz. stílusa, hát hogy is mondjam... Gondolom a magyar érettségin nem nyűgözted le a vizsgabizottságot... Ha egyáltalán (már) megvan.

(#2012) pityeszka válasza Fastercowboy (#2011) üzenetére

pityeszka
(őstag)

először is k*rvára idegesítő miko sok kis pici gyíkocska ;] van bent és kib*szásból is elkezdenek szavazgatni,mert neked véletlenül jó a statod s mikor kickelnek nem tudsz visszamenni egy fél napig!!!A másik,hogy neked semmi közöd nincs hozzá hogy van-e érettségim vagy nincs.És csak hogy tud már 4 éve annak a nyamvadt középiskolának,hogy befejeztem(hála)! Végezetül pedig muszály volt valmilyen módon levezetni a feszt a világ felé bármilyen szókimondóan is sikerült az s lásd milyen vagyok:
...köszönöm,hogy kifejtetted athomi kolléga számára,hogy mit is értünk a hfa rövidítése alatt... :R

(#2013) athomi válasza pityeszka (#2012) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ezért van nekem lementve egy-két hollande szerver IP-je. ;)
Ott már egy kisebb kempelésért is kick jár, nem megfelelő magatartásért pedig szintén. Egyébként csak kempelésért láttam eddig kick-et. Hát igen, van különbség egy nyugati és egy magyar szerever játékosai között...

(#2014) cor válasza Balancee (#2006) üzenetére

cor
(őstag)

hát egyre kevesbe teccik az amod...mondjuk nekem amugy se nagyon teccik ez a kasztrendszer(tudom a hiba bennem van:D),de ez a hitboxnelküliseg+fegyverszoras együtt kicsit sok...nemtudni h azert terül el mert lelöttem vagy mert csak siman lehasal :F
meg valahogy pusizni se lehet ugy,mintha az se lenne teljesen pontos (de ezt csak lehet bemagyarazom magamnak :B )

(#2015) eastsider válasza pityeszka (#2009) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is hasonlókat gondolok :)
csak szebben megfogalmazva :)) fórumba ilyet mégse :)

Ma waroztunk vmi lol skilles klánnal, érdekes dolgokat műveltek, pl: Decoy-on lövik egybőé a spawnhelyet :D meg úgy 1 tár MP-be nam haénak bele, 3 garandba stb... :D
Mondtuk nekik, h csak kicsit makkerek, erre mondják, h az skill (napersze utso golyobol lő a semmibe és fejes) erre kitaláltam, h Based on Makk :D
Huu DW-n 2v1-be épp lerakták B-re, de lehoztam garanddal :)) MP-vel enm ment volna...

[Szerkesztve]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#2016) Fastercowboy válasza pityeszka (#2012) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

Nem állítottam, h. nincs igazad. Nagyritkán én is járok HFA-ra, tudom miről beszélsz. Viszont a pont eastsidernél van, ez egy fórum, és én annak vagyok híve, hogyha már van egy szép nyelvünk, akkor igyekezzünk méltón használni. Még ha nem is ismerjük egymást, azért egy színvonal elvárható. Legalábbis én így gondolom.
Ha ideges vagy, csapj az asztalra, v. anyázz a gép előtt, de mégjobb, ha iszol egy abszintot. Mire végigcsinálod vele a procedúrát, tuti lenyugszol. ;)

A felvilágosítást illetően pdig nm. :)

Viszont sztem ne offoljuk tovább a topikot, úh. részemről a téma lezárva.

[Szerkesztve]

(#2017) pityeszka válasza Fastercowboy (#2016) üzenetére

pityeszka
(őstag)

abszint holnapra berendelve ;] 2 is :DDD

és bocs az offé mindenki

(#2018) athomi válasza pityeszka (#2017) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ha furcsa dolgokat tapasztalok sorozatosan és már ki van a fene, akkor én mindig káromkodok. :) Idővel meg kilépek és vagy új szervert keresek vagy kikapcsolom az egész gépet.

(#2019) eastsider válasza athomi (#2018) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én akkor addig játszom, amig le nem tolom őket :))

(#2020) pityeszka válasza eastsider (#2019) üzenetére

pityeszka
(őstag)

én meg felhívom a titászt,hogy kapcsolják ki az áramot ,mert a gépet ugysem lövöm ki :DDD

(#2021) eastsider válasza pityeszka (#2020) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:))

(#2022) Balancee válasza cor (#2014) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát igen. :) De nem bened van a hiba. Egyszerüen csak vagy nem jön be vagy még nem éreztél rá az izére.
A háboruban jelzi a találatott a szemed vagy ha rálösz valakire honnan tudod, hogy eltaláltad. Kiirja a szemed elé? :)) Ez a lényege a realitás irányába probálja hajlitani a cod2-öt.
Amugy meg nem vagyunk valami nagy kihivás igy sem neked a játék tudásunkal :)

(#2023) athomi válasza Balancee (#2022) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nekem az tetszik, hogy nem jelzi ki az ellenséget miközben lő. Végül is csak a füledre hagyatkozhatsz. Ja és így a wh-st is könnyebb kiszúrni, mert akkor nem mondhatja, hogy látta a lövés helyét. :)

(#2024) cor válasza Balancee (#2022) üzenetére

cor
(őstag)

arra azert rajottem h probal realisabb lenni,de...meg annyi ertelme sincs celozni mint amugy,mert v bemakkol a szoras v nem

ha nem ereztem volna ra akkor az utso enyhen tulzo mondatod plane nem allna meg a helyet :B :B

(#2025) eastsider válasza athomi (#2023) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)) CoD 1- UO- nál ez így van

(#2026) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Most nyomtam egy szerveren (magyar :) ). Egyből wh-s lettem, mert láttam ahogy a srác az egyik irányba leugrik én meg gondoltam amerre ugrott arra is megy, így becéloztam gyorsan a sarkot. Jött is, kapott is egy fejest. :)) Na onnantól jött az athomi a wh-s buzi...Persze olyan vki mondta, akit 2x annyiszor lőttek le, mintahányszor ő lelőtt vkit. Mondtam neki a bénák mindig ezt szokták mondani. Erre állandóan beállt starkempelni és 2x sikerült lelőnie (természetesn hátba). Onnantól verte a mellét, hogy ő milyen jó hozzám képest. Na ezért jó a nyugati szerver. Onnan már kickelve lett volna megakempelésért és pofázásért.

(#2027) CPT.Pirk válasza athomi (#2026) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah az ilyen dolgok elkerülése miatt járok egyedül scoobék szerverére (21st'AG), ott nincs kick lehetőség, de nemis volt még rá szükség. A kempereket meg megjelöli a szerver a kis ''minimapen''... Bár hogy ők maguk hol játszanak azt nemtudom, olyan két-három hónappal ezelötttig rendszeressen jártak fel a 21 esek játszani, aztán nekem kiesett 1 hónap, most meg az utóbbi 1 hónap alatt egy alkalommal láttam scoobot, mikor állítgatta a szervert. Bár azis lehet, hogy csak nem a délutáni időszakban játszanak...
Az ilyen wh-zós szöveget (egyébként ritka) elég keményen szoktam elintézni, pár szó közé beszúrom, hogy nézz meg spectben és tanulj... Erre el szoktak halgatni.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2028) Balancee válasza CPT.Pirk (#2027) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1 hete beszéltem Scoobal msn-en. Azt mondta már csak egyedül csinálja. Sajnos szétesett a klánjuk, de azt mondta ö is ritkán fér fel a saját szerverére. :)

[Szerkesztve]

(#2029) athomi válasza CPT.Pirk (#2027) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nem tudom emlékszel e, de egy időben a szerveren csak Toujane ment és riflei. Az azért volt, mert akkoriban oszlott fel a klánjuk. Én ezt egy 21St'AG-től tudom, mert 1v1-eztem vele és közben dumáltunk. Gondolom, akkor ő volt Scoobe. :)

[Szerkesztve]

(#2030) CPT.Pirk válasza athomi (#2029) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm, az egy rövid idő volt, és aszthiszem addig a rövid ideig két szerverük volt, a tujanos only rifle meg hamar eltüt. Remélem a mostani szerverük marad, mert imádom. :))

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2031) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaaaj, most akadt kis időm codozni, valami alak bebindelte ezt: ''Lehet hogy láma vagyok, de 5 méterről szembeköplek'' Párszor még oké, de aztán mondom neki nem láma (egyébként volt pontja bőven) csak unalmas de nagyon, erre ő hogy ez bindelve van, nem ő irogatja. Mondom szedje ki, erre ő ''nem azért irogatom, hogy neked jó legyen'' Aztán kérdezem, hogy akkor meg minek? Na erre már nem válaszolt... :DD

(#2032) sakto

sakto
(senior tag)

sziasztok! van egy kis gondom..
ha gamélok neten beálitom a felbontást szüröket stb..lejátszom pár mapot..kilépek és amikor legközelebb belépek megint be kell állitanom mindent.... mi az istentöl van ez? régen nem csinálta..csak miota ujra raktam...

(#2033) athomi válasza sakto (#2032) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ne akkor állítsd be a grafikát amikor belépsz egy szerverre, hanem előbb menj be egyszerűen a multiplayerbe és ott állítsd be. Onnantól minden szerveren azok a beállítások lesznek érvényesek.

(#2034) CPT.Pirk válasza athomi (#2033) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a variálgatá nálamis elő szokott jönni, anno úgy védtem ki, hogy kézzel beírtam mindent a konfig fájlba, aztán write protecteddé tettem, onnantól kezdve nem írta át a játék mindenféle baromságokkal...

De hogy sikeres kilépés utáni indításkor, meg úgy mindig induláskor miért kérdezi meg, hogy akaror-e a biztonsági módot, mert ő válltozásokat érzékelt a gépben... :F Még szűzen feltett játék is ezt csinálja...

(#2035) athomi válasza CPT.Pirk (#2034) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Azt én sem tudom miért kérdi meg majdnem minden egyes alkalommal. :F Valamiért azonban néha nem kérdi meg.

(#2036) sakto válasza athomi (#2033) üzenetére

sakto
(senior tag)

köszi.. meglesem..

(#2037) cor válasza sakto (#2036) üzenetére

cor
(őstag)

van normalis profilod a gameban?

(#2038) sakto válasza cor (#2037) üzenetére

sakto
(senior tag)

mármint névre gondolsz ..amikor telepitettem?

(#2039) cor válasza sakto (#2038) üzenetére

cor
(őstag)

akkor is kell?arra mar nem emlexem :B
hanem amikor uj jatekot inditasz van ugye profil szerkesztö/valszto..
en arra tippeltem h nalad azert defaultol mert nincs profilod :U :B
ha tobb profilod van akkor meg csatlakozas elott megkerdezi h melyiket valasztod:)

[Szerkesztve]

(#2040) eastsider válasza cor (#2039) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MIndneképpen kell csinyánod profil, ha 1-et hazsnálsz akkor is.
Egyébként nem minden connect előtt kérdezi meg, hanem előtte kell kiválasztanod, és utána azzal fog connectelni, amíg át nem állítod másikra.

(#2041) taxi

taxi
(fanatikus tag)

Mitől van az,hogy míg gránátom van,nem tudok ütni?

LG W2261VP-PF

(#2042) Ripper03 válasza taxi (#2041) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amint eldobtad a gránátot tudsz ütni??

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#2043) athomi válasza Ripper03 (#2042) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Biztos, hogy tud, ő sztem csak arra kiváncsi, hogy amíg a gránát a kezében van miért nem lehet bash-elni.

(#2044) pityeszka válasza athomi (#2043) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Jah!!Komoly lenne granyóval a kezedben szaladsz ballal meg osztanád a tockost :)

Vki nem tud olyan modot,hogy jobb kéz láncfűrész,bal kéz meg a bökő :DDD :DDD

(#2045) .:T.H:.

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Egy kis tanulság CoD-ereknek.. :D

[link]

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#2046) athomi válasza taxi (#2041) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ütne nem lehet, de vannak olyan szerverek, ahol a granyo kibisztosítás után pár mp-el felrobban. Ennek segítségével komoly kamikaze akciók vihetőek végre! :)) :DDD

(#2047) athomi válasza .:T.H:. (#2045) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

''A PB-s szervereken nem lehet csalni, mert észreveszi.''
Hát nem is tudom, sztem ez hülyeség.

''Egy ismerősöm 1 évig nem tudott COD-ozni, mert hardwerben dobott.''
Ez hogyan lehetséges...nem értem. :F

(#2048) .:T.H:. válasza athomi (#2047) üzenetére

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Nem tudom hogyan lehet, a cfg-re való utalás miatt tettem be ezt a linket(egy klánoldal fórumán találtam).

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#2049) athomi válasza .:T.H:. (#2048) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ez a hardweres dolog mindenképpen hülyeség! Bár valószínűleg sok 1x évest el lehet vele riasztani a cheattől. :) Én olvastam már játék közben miket beszélnek és a hallottak szerint igen furcsa dolgokat lehet beállítani cfg-ben.
A PB-es dolog meg megint baromság. Nem hiába kell mindig újabb verziójú PB-t csinálni. Sajnos jön rá az új cheat is. :(

[Szerkesztve]

(#2050) cor

cor
(őstag)

eh,epp az elobb rugtak ki a sie-sek :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.