Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#11001) snataniel válasza Neró (#11000) üzenetére

snataniel
(fanatikus tag)

Énis mindíg dm-el kezdtem a napot... 20p és rá áll az ember keze.

(#11002) Neró válasza snataniel (#11001) üzenetére

Neró
(őstag)

Én CB előtt szoktam tolni egy mapot és kellő képpen felpörgök tőle. Meg DM-ben olyan helyzetek is alakulhatnak ami egy waron nem vagy csak ritkább esetekben és ha történik is ilyen akkor (mert DM-eztél) jól tudsz rá reagálni. Egyszóval itt kell/érdemes megtanulni, lőni! :D

www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

(#11003) gYaLo válasza Neró (#11002) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen jogos :)
DM egy jó reflex javító gametype ;)

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#11004) Neró

Neró
(őstag)

Bár mostanában kicsit belassultam. Lehet most is kihagyok 1-2 hónapot. :U Remélhetőleg jó lesz majd az új BF - akkor majd arra térek át. Sajnos a CoD-ot nagyon elbénázták, főleg a BlackOps-ot, szerintem.

www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

(#11005) Ice!? válasza gYaLo (#10996) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aktívan utoljára a nyáron játszottam, aztán idén már szó szerint csak pár órát.
azért néha hiányoznak a jó warok, shotok, társaság.. na meg az anyázások.:DDD

♥ prelude

(#11006) gYaLo válasza Neró (#11004) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Miért bénázták el ? Kifejtenéd egy kicsit ? :)

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#11007) Neró válasza gYaLo (#11006) üzenetére

Neró
(őstag)

Szinte azonos gépigénye van mint az MW2-nek de mégis rosszabb a grafikája. Az én meglátásom szerint kevesebben is játszák, nem annyira felkapott mint az utódai. A másik szempont, hogy nekem nem tetszik így "szerintem" rosszabbul sikerült az előzőknél. Nem mintha azokért is rajongtam volna - kivéve CoD1, CoD2, CoD4, CoD5. ;)

Bár már a CoD5 sem tetszett annyira.

[ Szerkesztve ]

(#11008) Neró válasza Neró (#11007) üzenetére

Neró
(őstag)

szerk: Elődei* - már a jövőbe gondolkodok. :P

(#11009) gYaLo válasza Neró (#11007) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a 2 volt a legkirályabb! ;)

(#11010) Neró válasza gYaLo (#11009) üzenetére

Neró
(őstag)

Igen szerintem is. Csak sajnos elszaporodtak a csalók. Biztos osztódással szaporodnak mint a baktériumok. :D

Amúgy, nem tudom láttad e az új Battlefield 3 12 perces GamePlay videóját, hát meg kell mondani ez azért odaveri a mostani CoD-okat. :K

(#11011) gYaLo válasza Neró (#11010) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, odaveri. Ezt vártuk, mivel a technika rohamosan fejlődik..
Azért régebben teljesen más volt minden.. :U
Nem kellett egy százezres gép ahhoz h tudj játszani a haverjaiddal, és ami még nagyon meghatározó, nem kellett megvenned a játékot. ;)
Nézd meg, hogy még a mai napig is mekkora népszerűségnek örvend a 2 és a 4 is :))

(#11012) Neró válasza gYaLo (#11011) üzenetére

Neró
(őstag)

Én személy szerint azért szeretem még mindig a CoD2-őt meg a 4-et is mert nincs túlbonyolítva, azonos fegyverek vannak (bár a 4-ben ez már változó, rangtól függ) és lehet taktikázni warokon meg akár pubon is. Nem az határozza meg, a skilled, hogy mennyit fizetsz vagy, hogy mekkora a rangod. 2-nél csak játszol és kész. Ráadásul a pályák is elég jól össze vannak rakva.

(#11013) gYaLo válasza Neró (#11012) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Sikerült tömören összefoglalnod a játék varázsát ;)
Továbbá kiemelném, hogy sokkal könnyebb felmenni egy szeróra, mint Black Ops-ba :K Az MW2-es multiról inkább nem is mondok semmit.. :(((

(#11014) Neró válasza gYaLo (#11013) üzenetére

Neró
(őstag)

Igen ez így van! Egyik barátomnál sikerült kipróbálnom mind a 2-őt. MW2 még annyira nem is volt rossz de már ott is voltak érdekes dolgok mint az, hogy egy bizonyos "emberre" csatlakozol és ha laggol akkor laggol, ha meg szerencséd van akkor játszani is tudsz.
BlackOps-ba meg vannak jó újítások de nekem pl. a grafika nem nagyon jön be, pedig a videókba elég jól nézett ki. Tehát mind a 2-nek van egy vagy több kisebb nagyobb hibája ami nem kéne oda. :U

CoD2-ről meg annyit, hogy - "A kevesebb néha több." :K

[ Szerkesztve ]

(#11015) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Wokky! Ma egy ksi játék ? :)

(#11016) Kassadin válasza Neró (#11000) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a külföldi se különb, ott is beugatnak mint magyar szerveren, legalábbis cod4-ben mindig ezt tapasztaltam anno brit szervereken. :DDD
Cod2 külföldi szervereket meg nem nagyon vágom.

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#11017) Neró válasza Kassadin (#11016) üzenetére

Neró
(őstag)

CoD2 külföldin meg sem szólalnak. Nem is írnak. A játékkal foglalkoznak. ;)
De gondolom ez is változó. Szerintem épp jót fogtam ki.

(#11018) DJ WOKKY válasza Neró (#11017) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez érdekes. Elgondolkoztam, de nagyon és ahogy visszaemlékezem nekem sem volt olyan élményem, hogy külföldi szervereken a beszólogatással lennének elfoglalva mint sok magyar szerókon. Vagy csak mindig szerencsém volt ilyenekkel, vagy tényleg a játékkal foglalkoznak.

Bár mi magyarok kicsit kezdünk olyan török virtusúak lenni :D mindenben

Üdv. DJ WOKKY

(#11019) Neró válasza DJ WOKKY (#11018) üzenetére

Neró
(őstag)

Hát lehet. :D

Majd írok pár servert ami egész jó, külföldi (német) csak most laptopon vagyok oszt itt nincs Xfire. :))

(#11020) xfgmate111

xfgmate111
(újonc)

sziasztok!
egy olyan bajom van, hogy nem enged fel cod2 egy csomó szerverre, sajátomra se most éppen. :D belépek számol 5ig aztán amikor kikéne dobnia a mapnak a töltőképét nem történik semmise, hanem fekete az egész kép.. aztán mikor kilépek látom xfireön, hogy fentvagyok a szerveren 999es pinggel. eléggé idegesítő dolog, ha tud valaki valamit azt megköszönném :)

(#11021) gYaLo válasza xfgmate111 (#11020) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

rakd újra a játékot mondjuk :))

(#11022) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyerekek, én elhatároztam amíg nem lesz új procim, nem is fogok játszani, egyszerűen értelmetlen.

(#11023) DJ WOKKY válasza Neró (#11019) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okés :) Várni fogom.

Kassadin: küldjek egy rossz cerkát ? :D Akkor már lesz egy "új " procid :D

Üdv. DJ WOKKY

(#11024) Kassadin válasza DJ WOKKY (#11023) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, kérlek, azzal igazán kilennék segítve... :DDD

(#11025) gYaLo válasza Kassadin (#11024) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Mert a mostanival mi a baj ? :U

(#11026) Kassadin válasza gYaLo (#11025) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted? 80-100 fps-t produkál, meg fps laggom van, azon kívül semmi baj nincsen vele. :U

[ Szerkesztve ]

(#11027) DJ WOKKY válasza Kassadin (#11024) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oké, küldöm, majd püben dobj egy címet :D
Viszont az utalást ne feledd el, mert igen drágácskák még ezek a szerkezetek a magok számát 1-re csökkenteni a mai világban már nem egyszerű :DD :C

Üdv. DJ WOKKY

(#11028) gYaLo válasza Kassadin (#11026) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen felbontás, milyen grafika ? Mindent részletesen írj le..
Tudok mondani 1-2 fps növelő parancsot, ha érdekel ;)

(#11029) Kassadin válasza gYaLo (#11028) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már egyszer leírtam a topikban, többször nem fogom. :P
Én is tudok pár fps növelő parancsot, de ez a 3 éves procin semmit se segít.

Wukky: Kösz, rád mindig számíthatok. :R

(#11030) DJ WOKKY válasza Kassadin (#11029) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez már csak alap. Na de szólj ha megvan az új procc, aztán gYaLo és Te no meg én benézünk egy szeróra és megmutatjuk nekik mi a magyar codozás :D
... csak nehogy addigra annyit felejtsünk, hogy egy kezdő cigánygyerek ad egy fejest :C

Üdv. DJ WOKKY

(#11031) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meglesz az új proci talán nyár fele, megalapítjuk a PH! cod2-s klánt. :B

snataniel, gYalo, Wokky, Nero, és én, meg is van a nagy csapat. :>

[ Szerkesztve ]

(#11032) DJ WOKKY válasza Kassadin (#11031) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ennyi :) Én tuti benne vagyok skacok. Most már csak Kassadin új procijára kell várnunk :D

Üdv. DJ WOKKY

(#11033) gYaLo válasza DJ WOKKY (#11032) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Van még 4-5 ph-s ismerősöm, akik jól nyomják a játékot :)
Ice -ra is szükségünk lesz.. :K

(#11034) Kassadin válasza gYaLo (#11033) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ice már abbahagyta nem?

(#11035) gYaLo válasza Kassadin (#11034) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem visszatérne.. :)

(#11036) Kassadin válasza gYaLo (#11035) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oh... :B

(#11037) DJ WOKKY válasza gYaLo (#11033) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nahh, nem is rossz ötlet :) Bár nem ismerem még Ice fórumtársunkat, de majd megismerem :)
Az sem nagy gond, ha épp többen vagyunk, mert tuti lenne olyan, hogy van aki nem ér rá.

Üdv. DJ WOKKY

(#11038) Zools válasza DJ WOKKY (#11030) üzenetére

Zools
(újonc)

Formába hozás végett vagy míg meglesz a saját szerveretek, ha gondolkoztok ilyenben egyáltalán szívesen látunk titeket a KHT szerverein.

Kérjük tartsátok be a szokásos szerverszabályokat nálunk is, ahogy mi is betartjuk őket, :K azaz no cheat (wh, aim.....), nem konfigolunk, nem káromkodunk. :R

Szóval szívesen látunk titeket. :C

(#11039) Kassadin válasza DJ WOKKY (#11037) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van, minimum legyünk 10-en a klánban. ;] :P

Zools: Miből jöttök rá, hogy bárki is cfg-zik? Ha jól csinálják, a pb se szűri meg. Ha kiveszi a hülye mondjuk a dobozokat, akkor jobb esetben kidobja md5tools hibaüzenettel a pb.

[ Szerkesztve ]

(#11040) Zools válasza Kassadin (#11039) üzenetére

Zools
(újonc)

A PB szűr amit szűr, lát amit lát. De többnyire van fent admin. Ez nem azt jelenti, hogy az ő szeme mindent lát, vagy, hogy olyan mértékben ért hozzá. De tagjaink nem tegnap kezdték a játékot, így ez a hibalehetőség csekély, de fennáll sajnos. De ha ő úgy érzi kirakja az illetőt, akár jogos akár nem.
Sajnos korrekt módszer nincs a nemkívánatos elemek/játékosok kiszűrésére/távol tartására, így mint hibalehetőség megmarad ez emberi tényező. De inkább legyen igazságtalanság, minthogy egy okostojás elrontsa több ember játékát.
"Hibázni csak az tud aki tesz is valamit...."

Szóval ezt kéretik tiszteletben tartani, az esetleges súrlódások elkerülése végett.

Mivel szervereink látogatottak és a csalók is óhatatlanul is betérnek hozzánk. Mi igazán nem értjük, miért kell a többi játékos játékát elrontani, de amit tudunk megteszünk az ő távol tartásuk érdekében.

(#11041) Kassadin válasza Zools (#11040) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem egyszerű az tény, aki meg okosan csal, azt lehetetlenség kiszűrni.

(#11042) DJ WOKKY válasza Zools (#11038) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elnézek hozzátok is, bár a név ismerős, lehet jártam már nálatok.

A csalókról nem mondok semmit már az előttem lévő hsz-ekben már ki lett vesézve.

Én nem csalok soha, ezt úgy is csak én tudom. Na jó 1x csaltunk amikor lanoztunk haverokkal és akkor mindenki vh-zott. De ennyi, nekünk attól még nehezebben ment a játék. Mindenkinek a saját betyár becsületére bízom hogyan, milyen módszerekkel játszik. Egy jobb játékostól és egy csalótól nem szégyen kikapni... szerintem mindenki érti a célzásom.

A legjobbakat a tisztán játszó embereknek :) :R

Üdv. DJ WOKKY

(#11043) Kassadin válasza DJ WOKKY (#11042) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Belőni a csalót, az az igazi dicsőség. :DDD

Zools: Jól látom hogy a szervereitek modoltak?

[ Szerkesztve ]

(#11044) Neró válasza Kassadin (#11039) üzenetére

Neró
(őstag)

Simán ki lehet szűrni MorKey-el meg az is sokat segít ha megnézed a server logot. Mi külön hegesztettünk egy PB-t a servereinkre ami mindenféle "kiegészítőt" észrevesz.

Amúgy ha eredeti a server akkor az sem árt ha Streamelve van. :)

(#11040) Zools: Mióta van meg a klán?

[ Szerkesztve ]

(#11045) DJ WOKKY válasza Zools (#11038) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a KHT szeró fel is van véve kedvencek közzé :) Szóval jártam már párszor ott .:- HSZA -:. Wokky néven :D

Üdv. DJ WOKKY

(#11046) Kassadin válasza Neró (#11044) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, megint okosabb lettem. :P

(#11047) xfgmate111

xfgmate111
(újonc)

újraraktam már codot is meg gépet is ( most win7 ) , de így se tölt be..:/
csak feketeséég. :S :D

(#11048) Zools válasza Neró (#11044) üzenetére

Zools
(újonc)

Nyilván a fizetős csalások is felkészültek, nehéz velük a lépést tartani....

Nem klán, baráti társaság... nem a skill a felvételi követelmény...

2008 januárban állt össze a csapat magja....

[ Szerkesztve ]

(#11049) Zools válasza DJ WOKKY (#11045) üzenetére

Zools
(újonc)

Igen, láttam nálad, ezért is gondoltam felvetem az ötletet. Ha már a kedvencek között volt nálad, rossz az élmény nem lehetett....

(#11050) DJ WOKKY válasza Zools (#11049) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem volt rossz élmény nyilván, ha fel van véve :)

Üdv. DJ WOKKY

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.