a cod2 nevére rákattintassz jobb gombbal és ott az egyéni ip a kedvencekbe-re
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Remington
(őstag)
Sziasztok!
Csak azt szeretném mondani, hogy most waroztunk egy klán ellen.Vezettünk 15 11-re és a csávót kidobta a wh miatt
Kerüljétek őket.Nagyon lamik és így sem tudtak nyerni.
A nevük:.:[S.S.T]:.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

.:Kristian:.
(PH! addikt)
Engem meg sose hívtok

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

cor
(őstag)
a ''nagy'' klánok is csalnak...s neha bennmarad warra a whjuk...
vmilyen cupa waron az álnevezö inc ellen jáccottunk s a mi szerverünkröl kidobta az egyiket wh.exe-vel, erre beszéltek az adminnal h jáccunk az ö szerverükön....
igaz végül hosszabbitásban kikaptunk,de addigra már kinek van kedve ugy jáccani h tudod h az ellenfél csal,föleg h elveg ''neves'' ellenfél..
...gyenge kezdés után erős visszaesés...
Nem azt mondtad letörölted a codot?Meg te nfs kattant vagy

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Sajna egyre jobban elszaporodnak a csalók.Egyet-egyet már meg sem lehet állapítani.Másnak a játékát rontják el.

(PH! addikt)
Mennyiből tart visszatelepíteni?
Az NfS-t már unom...na teszem is fel a codot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Először bejön egy ablak ahol az alapbeállításokat kell elvégezni. Bállítod a nevedet, és a kapcsolatot. Meg kell adni, hogy honnan indul a játék.(Multiplayert állítsd be). Aztán bal oldalt ki tudod választani, hogy milyen országok szerverei jöjjenek be stb. Ha kész akkor bejönnek a szerverek és kétszer rákattintasz egyre és belép.(Kivéve ha televan.)
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
Akkor kezdhetsz gyakorolni, mert mi már prok vagyunk ![;]](/dl/s/v1.gif)

(PH! addikt)
ehhh...akkor csináljatok nekem demot hadd lássam milyen pro klánba vagyok

ps: nics meg a cod, nem tudom, hogy fogom felrakni. 

Danndi
(tag)
Háj! Lenne némi gondom, ami kiakaszt. A régi gépemen, simán ment a duty2 neten is simán tudtam multizni, megvettem az új gépem, hú mondom mekkora állat lesz. Single módban nagyon jól fut a játék, viszont a multiplayer részét nemtom használni, már a menüben akad az egér!?!?!?
Nemtudom tapasztalt e valaki ilyet, de leirom az új gépet hátha valami hardver nemtetszik a játéknak.
Asus M2N-E, a64 3000+, 2*512 Corsair, inno 7600gst, a lényegesebbje!
Ötleteket előre is köszönöm!

SzalaiG
(PH! addikt)
Köszi! Megpróbálom.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Van demo, mivel most cb-ztünk 2-őt.(és nyertünk)
na ki vele mi a nevetek cb-n?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(PH! addikt)
Akkor msnen elküldhetnéd te űber pro 
Mi csak lámák között vagyunk jók
Megkapod

nike10
(újonc)
kivite márki a codot? 
Hajrá rondaldinho!

Dj Sügi
(őstag)
szerintem mindenki!

░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

(PH! addikt)
Sztem ez egy kicsit szőkés kérdés volt 

uffneked
(tag)
Na, mostmár majdnem pro x-fire user vagyok... kivéve 1 dolgot:
Hogy tudom beállítani a nevemet, amit a játékon belül használni akarok?? Csak erre használom az ase-t, de ha tudjátok... 
sima codot?
amiér cod2 topic azé írd oda
egyébként valóban mindenki
ja nem is, haverom pl. elkezdte single-t de felétől már csak neten nyomja xd
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Szabi1987
(senior tag)
ti hány fps-el toljátok max-on?
Golden Brown - The Stranglers

-conrad-
(őstag)
Én kivittem. Most is kinn van a kocsiban. 
(asszem valahol a hátsó ülés alatt van a dvd....)

Tomi 16
(őstag)
ezt kérdezted Carbonban is oda írtam.
Nekem maxon dönget 70-80Fps-el nem olyan izzasztós de csak akkor ha egyszerre mindenki pályaán nyomja.
Egyébként már én 10*er végigjátszottam a cod2-őt.
Valki nem tud it TGF.et Klánban szeretnék lenni csak alig találok ilyen muksót aki felvenne.
Most játszottunk egy klán ellen.A nevük Red-Bull volt 21-6-ra nyertünk, de folyamatosan ment a szöveg wh aim meg ilyenek.Mondtuk adunk demot .Mondták oké.Végig pofáztak akkor is aztán mondtam no közös vagy 40-0 eltelt egy kis idő elküldtük az emailokat és elkezdi 40-0

na jó lamik.És a poén az, hogy azt mondta kiraknak a szégyenfala mert wh-ztunk.Na jó én ezeket nem értem.És ez most egyre többszőr előfordul.
már röhelyesek:
elkezd fittizni war elején egy tag h 3ik kör után majd mondjuk neki h wh... 3-0-nál ( mi nyertünk 3-at) elgondolkoztunk rajta h miért is mondta 
sőt ők mondták h mi vunk a csíterek 
mondjuk ez is hozzátartozik néhány magyar klánhoz: [link]
mi már csak röhögünk rajtuk...
ma is volt olyan h waroztunk egy klánnal (brecourt volt a mapjuk
) utálom azt a mapot...
és megkérdeztük kell e demo
aszongyák nemkell jó...
mi mapunkon 3-ik kör után egyik klántársamtól kérték a demót kb a 3ik kör után 
utána meg elkellett a tagnak mennie persze elkezdtek kombinálni.... 
úgy fejeztük be a wart h ők 2-en voltak (5v5-nek indult...)
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Bakker a képből ítélve ismerem a tagot.Ott voltam beugró.Unokatesóm is ott játszott.Minket is osztottak wh aim stb.Abba a klánba egy 10 éves gyerek is játszik
Megkérdeztem mondom vége az ovinak?
Ja múltkor cb-ztünk nagyon lol klán ellen.Olyan ip-t adtak ami nem saját szerver
Csak tudták a passt.Mondom menjen 2 maposat játszunk úgy is kikapnak nem akartam, hogy pampogjanak.Mondom tisztába vagytok a cb szabályaival ugye???persze ők mindennel.2 kör után csatlakozott fel a 4-ik ember
4 v 3 volt már akkor megnyertük.Öltük 4 v 3-ba őket írtak wh aim stb.Feljött a szerverre a gyerek is akié a szerver hát az nagyon lol volt.cserélgették az embereket végül elértek a waron 4 pontot azt is figyelmetlenségből.Most adtam nekik ts-t mert az se volt nekik.De 2-szer elörről kezdtük a wart.Szóval ekkora klánt hát borzasztó lol volt.
A demoval kapcsolatba.Waroztunk ma és mondom demo???nem ír.Kel demo?????nem kell visszaír.Vezettünk 5-0-ra elkezdi demot majd kérjük.Mondom te mondtad nem kell venni.Elkezdi ő ilyet nem mondott.Komolyan ezek után inkább játszok olyan klán ellen akik jók és kikapunk, de nem 12 évesek és pampognak.
eastsider nem akartok wart?

cor
(őstag)
nemtom, de bindelj be nevet a codba,s oly mindegy milyen névvvel lépsz föl 

Tomi 16
(őstag)
Rendesen komunikálnak.
Eastsider van TGF nálatok?

uffneked
(tag)
Thx, az lesz, csak már van 2-3 klánom, azt nincs hely a bindeknek 
Amúgy nincs valami parancs, amivel meg lehet nézni, hogy milyen gombok vannak bindre használva??
Mer bebindeltem avidemo-t, és nem tom melyikre bindeltem a kikapcsolását, azt ha véletlen megnyomom kidob a pb mire beírom a leállítását... 
Amúgy valami komolyabb cb-s klánba tgf esetleg??
a nevem általában vagy simán uffneked, vagy klánnévUff!
[link]
Nem értek nagyon a valószínűségszámításhoz ilyen szinten
de ennek mennyi az esélye? 

(PH! addikt)

(PH! addikt)
Rá kellett jönnöm h nem én vagyok az év játékosa...nem játszottam vele 3 hónapig és alig tudok codozni...szörnyű 
Forrás???
Te lopó
Ja van még ilyen mókás képem.

(PH! addikt)
Háááááát
nem is tudom. Hyperspace.atw.hu?

msn-en jöhetnek a képek..
Majd ha fennleszel wazeeee

cor
(őstag)
nézd meg a cfg-d 
Hello
Egy olyan problémám lenne hogy a RifleArena nevezetű magyar szerverről percenként kickelnek ezzel a felirattal: [link]
A többi szerveren (amiket néztem) tudok rendesen játszani.
5let, megoldás?
Próbáltam már új kóddal de azzal sem. 
"Csak úgy mondom"

cor
(őstag)
probálj pb-t frissiteni...
no warez ![;]](/dl/s/v1.gif)
de köze sincs hozzá szvsz 
szedd le ezt:[link] és frissítsd vele a PB-t 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
1000x kösz, megoldódott. 
"Csak úgy mondom"

torogyuri
(fanatikus tag)
az egyik szerveren ilyen hülye barbie-s skinek voltak mostmeg minden szerveren így látom az embereket
hogyan lehet ezt kiiktatni...? 
Ezeket a szarságokat a main mappába rakja.De ha rámhallgatsz akkor az allow dowloadingot kikapcsolod.

cor
(őstag)
az egyik amit ripper irt,ill az utso pár napban töltött iwd-s filekat töröld ki(föleg a Z-vel kezdödöeket)

V.ki
(senior tag)
hi!
az a gondom,h belepek 1 serverre,beallok barmeik teambe,de csak follow x van,es kockas kepernyo..ezzel mi a banatot csinaljak?? 

chungee
(őstag)
Hali!
Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk.
[link]
[Szerkesztve]
Az azért van, mert azon a szervern valami mod van.Ha ezekre be akarsz lépni a multiplayer optionsba be kell kapcsolnod az alow dowloadingot.De ez azzal jár, hogy sok mocskot is leszedhetsz ezért én azt javaslom keress másik mapot.

(PH! addikt)
nekem régebben mindig tele volt ilyen sz*rságokkal a gépem és már a játék se indlt el miattuk...de ekkor jöttél te és elmagyaráztad ugyanezt nekem...