Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#51) Remington válasza spiderman9 (#50) üzenetére

Remington
(őstag)

a cod2 nevére rákattintassz jobb gombbal és ott az egyéni ip a kedvencekbe-re

(#52) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Csak azt szeretném mondani, hogy most waroztunk egy klán ellen.Vezettünk 15 11-re és a csávót kidobta a wh miatt:DKerüljétek őket.Nagyon lamik és így sem tudtak nyerni.
A nevük:.:[S.S.T]:.

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#53) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#52) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Engem meg sose hívtok ;] :P

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#54) cor válasza Ripper03 (#52) üzenetére

cor
(őstag)

a ''nagy'' klánok is csalnak...s neha bennmarad warra a whjuk...
vmilyen cupa waron az álnevezö inc ellen jáccottunk s a mi szerverünkröl kidobta az egyiket wh.exe-vel, erre beszéltek az adminnal h jáccunk az ö szerverükön....
igaz végül hosszabbitásban kikaptunk,de addigra már kinek van kedve ugy jáccani h tudod h az ellenfél csal,föleg h elveg ''neves'' ellenfél..

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#55) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#53) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azt mondtad letörölted a codot?Meg te nfs kattant vagy :P :D

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#56) Ripper03 válasza cor (#54) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajna egyre jobban elszaporodnak a csalók.Egyet-egyet már meg sem lehet állapítani.Másnak a játékát rontják el.

(#57) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#55) üzenetére

(PH! addikt)

Mennyiből tart visszatelepíteni? ;] :P Az NfS-t már unom...na teszem is fel a codot ;]

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#58) C4mp3r válasza SzalaiG (#48) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először bejön egy ablak ahol az alapbeállításokat kell elvégezni. Bállítod a nevedet, és a kapcsolatot. Meg kell adni, hogy honnan indul a játék.(Multiplayert állítsd be). Aztán bal oldalt ki tudod választani, hogy milyen országok szerverei jöjjenek be stb. Ha kész akkor bejönnek a szerverek és kétszer rákattintasz egyre és belép.(Kivéve ha televan.)

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#59) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#57) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor kezdhetsz gyakorolni, mert mi már prok vagyunk ;]

(#60) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#59) üzenetére

(PH! addikt)

ehhh...akkor csináljatok nekem demot hadd lássam milyen pro klánba vagyok :D :DDD

ps: nics meg a cod, nem tudom, hogy fogom felrakni. :(

(#61) Danndi

Danndi
(tag)

Háj! Lenne némi gondom, ami kiakaszt. A régi gépemen, simán ment a duty2 neten is simán tudtam multizni, megvettem az új gépem, hú mondom mekkora állat lesz. Single módban nagyon jól fut a játék, viszont a multiplayer részét nemtom használni, már a menüben akad az egér!?!?!?
Nemtudom tapasztalt e valaki ilyet, de leirom az új gépet hátha valami hardver nemtetszik a játéknak.

Asus M2N-E, a64 3000+, 2*512 Corsair, inno 7600gst, a lényegesebbje!

Ötleteket előre is köszönöm!

(#62) SzalaiG válasza C4mp3r (#58) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Köszi! Megpróbálom.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#63) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#60) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van demo, mivel most cb-ztünk 2-őt.(és nyertünk):D

(#64) REDeath válasza Ripper03 (#63) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ki vele mi a nevetek cb-n?

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#65) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#63) üzenetére

(PH! addikt)

Akkor msnen elküldhetnéd te űber pro :D

(#66) Ripper03 válasza REDeath (#64) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi csak lámák között vagyunk jók:D

(#67) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#65) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megkapod:D

(#68) nike10

nike10
(újonc)

kivite márki a codot? :F

Hajrá rondaldinho!

(#69) Dj Sügi válasza nike10 (#68) üzenetére

Dj Sügi
(őstag)

szerintem mindenki! ;) :))

░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

(#70) .:Kristian:. válasza nike10 (#68) üzenetére

(PH! addikt)

Sztem ez egy kicsit szőkés kérdés volt :D

(#71) uffneked

uffneked
(tag)

Na, mostmár majdnem pro x-fire user vagyok... kivéve 1 dolgot:
Hogy tudom beállítani a nevemet, amit a játékon belül használni akarok?? Csak erre használom az ase-t, de ha tudjátok... :R

(#72) REDeath válasza nike10 (#68) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sima codot? :D amiér cod2 topic azé írd oda :D egyébként valóban mindenki :D ja nem is, haverom pl. elkezdte single-t de felétől már csak neten nyomja xd

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#73) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

ti hány fps-el toljátok max-on?

Golden Brown - The Stranglers

(#74) -conrad- válasza REDeath (#72) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Én kivittem. Most is kinn van a kocsiban. :)
(asszem valahol a hátsó ülés alatt van a dvd....)

(#75) Tomi 16 válasza Szabi1987 (#73) üzenetére

Tomi 16
(őstag)

ezt kérdezted Carbonban is oda írtam.
Nekem maxon dönget 70-80Fps-el nem olyan izzasztós de csak akkor ha egyszerre mindenki pályaán nyomja.
Egyébként már én 10*er végigjátszottam a cod2-őt.
Valki nem tud it TGF.et Klánban szeretnék lenni csak alig találok ilyen muksót aki felvenne.

(#76) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most játszottunk egy klán ellen.A nevük Red-Bull volt 21-6-ra nyertünk, de folyamatosan ment a szöveg wh aim meg ilyenek.Mondtuk adunk demot .Mondták oké.Végig pofáztak akkor is aztán mondtam no közös vagy 40-0 eltelt egy kis idő elküldtük az emailokat és elkezdi 40-0:D:D:D:D na jó lamik.És a poén az, hogy azt mondta kiraknak a szégyenfala mert wh-ztunk.Na jó én ezeket nem értem.És ez most egyre többszőr előfordul.

(#77) eastsider válasza Ripper03 (#76) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már röhelyesek:
elkezd fittizni war elején egy tag h 3ik kör után majd mondjuk neki h wh... 3-0-nál ( mi nyertünk 3-at) elgondolkoztunk rajta h miért is mondta :D
sőt ők mondták h mi vunk a csíterek :D

mondjuk ez is hozzátartozik néhány magyar klánhoz: [link]
mi már csak röhögünk rajtuk...
ma is volt olyan h waroztunk egy klánnal (brecourt volt a mapjuk :Y ) utálom azt a mapot...
és megkérdeztük kell e demo
aszongyák nemkell jó...
mi mapunkon 3-ik kör után egyik klántársamtól kérték a demót kb a 3ik kör után :D
utána meg elkellett a tagnak mennie persze elkezdtek kombinálni.... :D
úgy fejeztük be a wart h ők 2-en voltak (5v5-nek indult...)

[Szerkesztve]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#78) Ripper03 válasza eastsider (#77) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bakker a képből ítélve ismerem a tagot.Ott voltam beugró.Unokatesóm is ott játszott.Minket is osztottak wh aim stb.Abba a klánba egy 10 éves gyerek is játszik:D:DMegkérdeztem mondom vége az ovinak?:D

Ja múltkor cb-ztünk nagyon lol klán ellen.Olyan ip-t adtak ami nem saját szerver:DCsak tudták a passt.Mondom menjen 2 maposat játszunk úgy is kikapnak nem akartam, hogy pampogjanak.Mondom tisztába vagytok a cb szabályaival ugye???persze ők mindennel.2 kör után csatlakozott fel a 4-ik ember:D4 v 3 volt már akkor megnyertük.Öltük 4 v 3-ba őket írtak wh aim stb.Feljött a szerverre a gyerek is akié a szerver hát az nagyon lol volt.cserélgették az embereket végül elértek a waron 4 pontot azt is figyelmetlenségből.Most adtam nekik ts-t mert az se volt nekik.De 2-szer elörről kezdtük a wart.Szóval ekkora klánt hát borzasztó lol volt.

A demoval kapcsolatba.Waroztunk ma és mondom demo???nem ír.Kel demo?????nem kell visszaír.Vezettünk 5-0-ra elkezdi demot majd kérjük.Mondom te mondtad nem kell venni.Elkezdi ő ilyet nem mondott.Komolyan ezek után inkább játszok olyan klán ellen akik jók és kikapunk, de nem 12 évesek és pampognak.

eastsider nem akartok wart?:D:D:D

(#79) cor válasza uffneked (#71) üzenetére

cor
(őstag)

nemtom, de bindelj be nevet a codba,s oly mindegy milyen névvvel lépsz föl :)

(#80) Tomi 16 válasza eastsider (#77) üzenetére

Tomi 16
(őstag)

Rendesen komunikálnak.
Eastsider van TGF nálatok?

(#81) uffneked válasza cor (#79) üzenetére

uffneked
(tag)

Thx, az lesz, csak már van 2-3 klánom, azt nincs hely a bindeknek :DDD
Amúgy nincs valami parancs, amivel meg lehet nézni, hogy milyen gombok vannak bindre használva??
Mer bebindeltem avidemo-t, és nem tom melyikre bindeltem a kikapcsolását, azt ha véletlen megnyomom kidob a pb mire beírom a leállítását... :((
Amúgy valami komolyabb cb-s klánba tgf esetleg??
a nevem általában vagy simán uffneked, vagy klánnévUff!

(#82) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Nem értek nagyon a valószínűségszámításhoz ilyen szinten :D de ennek mennyi az esélye? :D

(#83) .:Kristian:.

(PH! addikt)

LoL: :D

[link]
[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#84) .:Kristian:.

(PH! addikt)

Rá kellett jönnöm h nem én vagyok az év játékosa...nem játszottam vele 3 hónapig és alig tudok codozni...szörnyű :((

(#85) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#83) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Forrás??? :P :P Te lopó:DJa van még ilyen mókás képem.

(#86) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#85) üzenetére

(PH! addikt)

Háááááát :P nem is tudom. Hyperspace.atw.hu? :D :P
msn-en jöhetnek a képek..

(#87) Ripper03 válasza .:Kristian:. (#86) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd ha fennleszel wazeeee:D

(#88) cor válasza uffneked (#81) üzenetére

cor
(őstag)

nézd meg a cfg-d :DDD

(#89) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Egy olyan problémám lenne hogy a RifleArena nevezetű magyar szerverről percenként kickelnek ezzel a felirattal: [link]
A többi szerveren (amiket néztem) tudok rendesen játszani.
5let, megoldás?
Próbáltam már új kóddal de azzal sem. :(

"Csak úgy mondom"

(#90) cor válasza Csapi007 (#89) üzenetére

cor
(őstag)

probálj pb-t frissiteni...

(#91) eastsider válasza Csapi007 (#89) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no warez ;]
de köze sincs hozzá szvsz :)
szedd le ezt:[link] és frissítsd vele a PB-t :)

(#92) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1000x kösz, megoldódott. :R

"Csak úgy mondom"

(#93) torogyuri

torogyuri
(fanatikus tag)

az egyik szerveren ilyen hülye barbie-s skinek voltak mostmeg minden szerveren így látom az embereket :((( hogyan lehet ezt kiiktatni...? :F

(#94) Ripper03 válasza torogyuri (#93) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezeket a szarságokat a main mappába rakja.De ha rámhallgatsz akkor az allow dowloadingot kikapcsolod.

(#95) cor válasza torogyuri (#93) üzenetére

cor
(őstag)

az egyik amit ripper irt,ill az utso pár napban töltött iwd-s filekat töröld ki(föleg a Z-vel kezdödöeket)

(#96) V.ki

V.ki
(senior tag)

hi!
az a gondom,h belepek 1 serverre,beallok barmeik teambe,de csak follow x van,es kockas kepernyo..ezzel mi a banatot csinaljak?? :F

(#97) chungee

chungee
(őstag)

Hali!
Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk.
[link]

[Szerkesztve]

(#98) Ripper03 válasza V.ki (#96) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az azért van, mert azon a szervern valami mod van.Ha ezekre be akarsz lépni a multiplayer optionsba be kell kapcsolnod az alow dowloadingot.De ez azzal jár, hogy sok mocskot is leszedhetsz ezért én azt javaslom keress másik mapot.

(#99) .:Kristian:. válasza Ripper03 (#98) üzenetére

(PH! addikt)

nekem régebben mindig tele volt ilyen sz*rságokkal a gépem és már a játék se indlt el miattuk...de ekkor jöttél te és elmagyaráztad ugyanezt nekem... :D

(#100) eastsider válasza cor (#95) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

waroztunk mostanában veletek párat [2k] a klánod nein?

kezd elég szánalmas szintre süllyedni a CFG-zés .... Ripper is tapasztalta :)

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.