Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Baaraanz #77330 üzenetére
Azaz, ez objektiv felelosseg korebe tartozik, hacsak nem bizonyitja ketseget kizaroan, hogy adott idoben nem o vezette a gepjarmuvelt, pl elloptak es feljelentes, amit fent irtam, vagy mondjuk a gepjarmu elidegenitese meg a szab.sert. elott.
Tim: ne szeressel panaszt tenni, hanem tedd meg
Amugy ma panasznap van? Murdi is hivott ma ilyesmi miatt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kovaccss #77329 üzenetére
850,-
üdv.
Winner_hun
@Tim82: sok sikert
fmky írtad, vagy inputot is vársz hozzá?
@Saint_: valami olyasmi trökk van ebben azt hiszem, hogy az objektív felelősség csak bizonyos csíny esetén áll meg (szabálysértés?) de ha ezt eszkalálod (nem fizetés nélkül parkolsz, hanem ráállsz a lépcsőre, mittudomén) akkor súlyosabb a tényálladék (bűncselekmény? nemtom) és ott már kilép az ügy az objektívből (felfelé), ami hoppá, mert már nem vagy köteles vallomást tenni. elképzelhetőnek tartom, hogy ez megáll, de valószínűbbnek képzelem, hogy a bíróság húz egy merészet és kiad(at) egy az ellentmondást feloldó jogértelmezést és ezzel coki.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #77306 üzenetére
Ezt a rivallót viszem be most 3 példányban (2 példánynál mellékelve a Paypal számla és az eBay-es levelezés az eladóval, amiben megküldte nekem a ragszámot - 1 példányt meg aláíratva, hogy átvették ekkor meg ekkor hivatalosan, el akarok tenni magamnak).
Nyilván konkrét dolgokat (ragszám, nevem, adataim) kiszerkesztettem.
"Magyar Posta Zrt.
Budapest 100. postahivatal
Budapest
Üllői út 114-116.
1101Ügyfélpanaszok kezeléséért felelős munkatárs
részéreTárgy: panasztétel csomag értesítésének elmaradása miatt
Tisztelt Ügyintéző!
Szeretnék panaszt tenni a következő ragszámú, nekem címzett postai küldeménnyel kapcsolatban:
XXXXXXXXXX
A ragszám alapján 2016.05.31-2016.06.15. között a csomag elérhető és átvehető volt a 100. postán. Ezen idő alatt semmilyen értesítést nem kaptam a postahivataltól, hogy ez a csomag megjött és átvehető lenne. Azóta az Önök honlapjának nyomkövetése alapján már vissza is küldték a csomagot a feladónak Németországba 2016.06.19-én.
Az értesítés hiányával két problémám is van. Egyrészt ugyanebben az időszakban más csomagok értesítését el tudta juttatni a kézbesítő a postaládámba, másrészt pedig kb. 2-3 naponta járok, jártam a fenti két hétben is a 100. postahivatalba, csomagokat, ajánlott leveleket átvenni, csomagot feladni, csekket befizetni.
Nem utolsó sorban a szolgáltatásért, hogy ezt nekem kézbesítsék, illetve értesítsenek róla, hogy át tudom venni, fizettem és vélhetően a csomagom újraküldetéséért újra fizetnem kell, kb. 10 EUR-nak megfelelő összeget – ennyi volt az eredeti postaköltség is. Mivel nem az én hibámból nem történt meg a csomag átvétele, ezzel kapcsolatban úgy vélem, hogy a Magyar Postát terheli némi felelősség. Mivel ez egy eBay-es küldemény, mellékelem a rendelésem alapján a PayPal-től kapott számlát, illetve a levelezésemet a feladóval kinyomtatva. Amennyiben szükséges, mindezeket elektronikus formában, emailben is az Önök rendelkezésére tudom bocsátani.
Mielőbbi válaszukat és ügyintézésüket köszönve:
Budapest, 2016.06.20. [név, cím, aláírás, személyi igazolvány száma, telefonszám, emailcím]
Kíváncsi leszek.
-
Baaraanz
tag
-
kovaccss
tag
Hello. Nem találok weboldalszerkesztős és képfeltöltö oldalas friss forgalmas topikot. Hol lehet ilyen témában írni?
Macilaci78-nak írtam, ő se tudott itt ilyen topikot, ezért írok itt.Összefoglalom a helyzet.
Gondoltam hogy csinálok egy kis weboldalt a gyűjteményemnek 300-400 képpel, 10-20 db 10-20 perces videóval, az egészet kb. 20 aloldalra elosztva, kb. 1-2 GB összméretben, az egészet INGYENESEN, de nem találok olyan ingyenes weboldalkészítőt, ahol thumbnailokkal lehetne képgalériát csinálni rendesen kb. 5-6 képpel 1 sorban, hogy erre rányomva teljes méretre nagyuljanak a képek.Ilyesmi oldalakat akarok csinálni, simán csak képgalériával, alá-fölé szöveg, meg youtube videók beágyazása.
[link]
A főoldalamon meg simán egymás alatt felsorolva lennének a dolgok, simán a cucc neve lenne a link is az aloldalamra, nem lenne kép, mint itt, a szöveg lenne a link, nem a kép. [link]Találtam 2003-as frontpage-et, ez jó is lenne, de amint képgalériát csinálok, nem lehet elmenteni a készített tartalmat, hibaüzit ír ki. Amíg csak simán teljes méretű képeket illesztek be, meg szöveget írok, addig el lehet menteni. De a publikálás és az FTP menüpontok nem működnek, halványak, nem lehet rányomni, az FTP-t se lehet beállítani. Mi van ezzel?
Néztem több weboldalszerkesztőt is itt, de egyik se jó.
http://www.websitebuilderinsider.com/website-builder/
Az 1. a web.com, minden fizetős.
wix.com, itt csak kis ablakban lehet megnézni a képet, nem lehet teljes méretre nagyítani.
weebly.com, publikálásnál mobiltelefonszámot kért, hogy SMS-sel ellenőrizze le. Lófaszt.
A bigcommerce.com, a shopify fizetős. A godaddy is. A Website builder nem jó.
A gmailomhoz picasát is próbáltam, itt sincs thumbnail, csak a képernyőméretig nagyulnak a képek. Amúgy is megszűnik a picasa, a google photos lesz helyette.A B terv az, hogy a képeket simán feltöltöm valahová, valamilyen ingyenes kép és videómegosztó oldalra, ahol a képek 1 egérkattintással kinagyulnak a teljes méretre, nem csak a képernyő méretéig. De nem találtam olyan oldalt, ahol ez minden képnél működik.
Az imgurnál csak a képernyő szélességéig lehet nagyítani. A jobb gomb, kép megjelenítése, és a nagyításra nyomva lesz csak teljes méretű, ez nem jó.
A flickrnél (ingyen 1 TB bőven elég) nem mindegyik kép nagyul ki. Az olyan képek nem nagyulnak teljes méretre, ahol a szélessége kb. 2-3-szorosa a magasságának, csak a képernyő szélességéig, pedig 2000 pixel szélességű képeim is vannak. Az 1450×550-es nem nagyul teljes méretre, az 1600×1200-as nagyul teljes méretre, egérmozgatással lehet mozgatni a képet a képernyőn, mert a kép nagyobb, mint a képernyőterület, ahol a kép látszik. Miért van ez? Itt nem lehet jobb gombbal semmit se csinálni. Csak max. 3 perces videót lehet feltölteni, ami kevés.A wordpress ingyenes verziójánál csak 584 pixel széles lehet 1 kép, minden kép ekkora, nem nagyulnak. Az egér jobb gomb, kép megjelenítése, majd az url-ből a ?w=584 kitörlése, majd bal gombbal a képre nyomva (+ nagyítás funkció) látszik csak a kép a teljes méretében. Ez így nem jó, senki se fogja ezt minden képemnél megcsinálni, amiből 300-400 lesz. Videót nem lehet feltölteni. A saját webszerkesztője jó, de nem lehet thumbnailos képeket csinálni. Csak fizetős csomagnál lehetne thumbnail, meg videók, de nem akarok fizetni.
A videókat a youtube-ra is fel tudnám rakni, de úgy semmit se ér, ha a képeket nem tudom rendesen felrakni.
Az is jó lenne, ha pl. a wordpressen (3 GB tárhely van, ide mehetne a weboldal) csinálom meg a weboldalam szöveges részét, a képekhez a flickr albumaimat linkelem, a youtube videókat beágyazom a wordpressbe, ez működik. De jobb lenne thumbnailos képgalériával és ha a wordpressben lennének a képek is.
Ha az összes képemet ugyanakkora felbontásúra kicsinyíteném, elég lenne frontpage-gel csinálni és menteni, de így a képek lényege veszne el. Ettől még nem lehetne publikálni a kész tartalmamat.Tud segíteni valaki?
A legjobb lenne egy ingyenes weboldalszerkesztő, ami tud thumbnailokat csinálni, és van benne ftp, meg fel is tölti oda az oldalakat. A wordpress jó lesz tárhelynek, ezt beállítom az FTP-ben, és kész.
Fontos, hogy semmilyen személyes adatot nem akarok kiadni, a weboldalamon, képoldalamon nem lehet elérhető semmilyen adatom, mailcímem, nevem, a képek készítésének időpontja, a képek exif adatai, a fgépem adatai, sehol senki nem írhat megjegyzést, nem tölthet le képeket, nem oszthatja meg se a facebookon, se sehol a tartalmaimat. A flickrben, WP-en már sikerült ezeket beállítanom. -
Magnum_
nagyúr
én nem érzem annyira validnek. nem próbáltam még, ismerősöm se, és valóban nem kötelezhető senki sem az önvádra, meg a hozzátartozó elleni tanúvallomásra, DE ha nem az üzembentartó volt az elkövető, akkor viszont nyilatkoznia kellene, hogy ki vezette adott időben a járművet, most aszondja, felesége pl., de nem tesz rá terhelő vallomást, de attól még hivatalból meg kellene indulnia az eljárásnak a feleség ellen, attól függetlenül, hogy hozzátartozó ellen nem tesz terhelő vallomást, és ezzel párhuzamosan már megtörténik a hatóság félrevezetése, vagy rosszabb esetben hamis tanúzás, mert az oké, hogy maga és hozzátartozó ellen terhelő vallomást nem tesz, de valamilyen vallomást tesz, pl azt, hogy nem ő vezette, holott de, ha megnevezni a személyt nem tudja, mert hogy valaki akkor arra az időre ellopta, jogosulatlanul birtokba vette de aztán utána megint ő tudta használni, az úgy nem életszerű, vagy kellett volna feljelentést tennie, de az meg nincs.. ügyes kérdés egyébként, utána fogok járni, de szerintem nem áll meg.
-
DeFranco
nagyúr
valami ilyesmit én is olvastam, de szerintem ezt nagyon gyorsan be fogják szántani, ha elterjed (és csak tilosban parkolásra vonatkozik, nem a fizetős helyen bliccelésre)
viszont ezt el kellene már intézni végre
-
Ace owner
addikt
Van itthon egy szett 16os kukagumi if anyone interested.
-
Qru
MODERÁTOR
-
pcgamer01
senior tag
válasz
Earl_Muttley #77298 üzenetére
Én most kaptam üvegfóliát a kicsi Alcatelre kínából. 11nap alatt ért ide.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #77313 üzenetére
Igen, benne van a manual-ban Korminál pl, hogy 4 km-nél rövidebb utakra ne használd. Ha igen és emiatt lesz baja akkor bukod a garit (ECU logból elég gyorsan kiderül, ha törölöd az előzményeket akkor meg azért bukod mert belepiszkáltál).
Mági mesélte most a ph talin, hogy a kollégája vett egy új TSI-s Skodát. 20k km után már kuka volt a vezérlésmódosító okoskerék. Az köszi...
-
MurdR
veterán
Pénteken megyek csak az oktatóhoz, és lehet hogy csak jövőhéten fogok elkezdeni vezetni. Nem tudom ebből hogy a francba lesz Augusztus elején meg a 30 óra
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lorcsi #77303 üzenetére
Azok leppatintanak a hazai importőrnek. A kör bezárult. Itt (is) csak másodrendű EU pógár vagy. Fogyassz de ne protestálj.
DeF: Ezért mondta haver (aki amúgy közlekedési-gépészmérnök, tehát nem a TC-n olvasta), hogy ne vegyek 2000 utáni autót mert azok már mind egy másik termelési filozófia szerint készültek (és ez csak egyre romlik).
Saint: Nem tudom mi a story vége de sztem ő is perre megy. Ha összefutok vele rákérdezek majd.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #77311 üzenetére
te, az mégis milyen már, hogy benne van egy autó használatijában, hogy x (4-5 azt hiszem, Qru majd megmondja) km. alatti utakra ne használja
hámiaf...? mi ez? autó vagy intercity?
'szt utána ha bármi van, szakad a vezérműszíj, vagy beázik a tető
há' kedvesuram biztos 3 kilométerre használta ccc ssssz nem garanciális, sajnálom... köszönjük hogy minket választott, remélem ízlett a kávé. prémium motormosást esetleg?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #77309 üzenetére
igazából nem vontam párhuzamot, mert nem lehet. Egyik autó garis és motorgenerál nagy kiadás, arra reagáltam, amit.
majd lentebb írtam egy haveromnak egy sztorit a gari időn túli gariztatásra.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #77307 üzenetére
te nem a csomag útját reklamálod, hanem hogy rendszeresen eltünedeznek a küldeményeid. hogy regisztrált vagy nem ez sem téged sem őket nem kell érdekelje.
valaki szarul végzi a dolgát, kéred vizsgálják ki és rendezzék a helyzetet, mert ez az állapot régóta tart, rendszeres, és így az a szolgáltatás amit te kifizetsz teljesen megbízhatatlan, használhatatlan.
konkrétumok. ennyi és ennyi esetben vártál küldeményt, ennyi és ennyi esetben nem érkezett meg, ennyi és ennyi esetben nem kaptál róla értesítést.
-
Magnum_
nagyúr
én mondjuk ezért a szakadásért pereskedtem volna. I.r. a szakszervíz, aki töltögeti a szervízkönyvet, II. rendben perbe hívnám a hazai forgalmazót (nem a gyárat, külföldre nem szívesen pereskednék for obvious reasons), mert az mi, hogy nem rendeltetésszerűen? minden átvizsgálás, szervizelés a szakszervizben zajlott, pecsételtek, nem?
tudod a jetta most 4,5éves (kicsit több). januárban (gari lejárta után) szétesett hátul két biztonsági övcsat. az ugye annyira nem fanki. illetve apám szerint a takarítónő bafta szét, mondjuk el is hiszem, de külsérelmi nyom nem volt. szal fene tudja. megcsináltatni 160k. mondtam apunak, hogy vállalja el a szervíz gariban.
bazz, elvállalták, respekt. val.szeg csak a régi kapcsolat miatt.DeF: szarok hát. egyrészt azért, amit írsz, hogy csak pakolják az autókba a sok ki nem használt szar opciót, másrészt a downsizing miatt. a negyedét nem használom ki a cuccoknak, amik az uj autóban vannak... ahogy már korábban írtam és erre jó példa volt az előző, szívó 1.6os autó: szervó-klima-elektromos ablak. mi más kell még? jó, sok légzsák, persze, de ennyi. nincs felesleges hibafaktor.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #77305 üzenetére
panaszt bármire írhatsz, csak rendesen kell megfogalmazni. ezért jó, ha megtanulsz rendesen hivatalos levelet írni, és erre mondtam neked a telefonban, hogy nagyra tartom az euro-t, mert ezt kiemelten pontozzák az írásbelin. én tudtam előtte is hivatalos levelet/panaszt írni, de a nyelvvizsgára készülve rengeteget tanultam a szabatosságról, célra tartásról, hatékony fogalmazásról.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
DeFranco #77300 üzenetére
A postásomat ki tudom zárni, srác annyira korrekt, hogy a szétszakadt sima boritékból (szintén sincerity), a 64-es pendriveot nem kinyúlta, hanem saját kontóra felhívott, hogy bedobja így, vagy valahol találkozzunk, vagy vigye vissza, ugyanezt 1dolláros szilikon tokkal is eljátszottuk, for the record.
Viszont bent itt a Csepel 1-es postán akkora idióták dolgoznak, hogy van akit én navigálok, honnan vegye elő az ajánlottat, honnan a külföldit, stb...
Ilyen "nem ajánlottakra" lehet vizsgálatot indítani?
-
DeFranco
nagyúr
lehet azt mondani, hogy kis pénz kis foci, meg szar a szerviz, ezek valid dolgok.
de baszki nem tudom elképzelni, hogy ez a haldokló nyugaton normális lenne, hogy úgy jön le egy (sok) prémium autó a sorról gyárilag, hogy a garanciális időszak alatt legalább félévente két hetet a szervizben van, mert a legváratlanabb helyeken fossa össze magát a kacsalábon forgó palota és valamiért hozzá kell nyúlni.
rengeteg helyről hallom ezt mostanában, és persze benne van, hogy a rossz hír könnyebben terjed, mint a jó, de itt az anyacéggel is gondok vannak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #77291 üzenetére
És a VAG-nál amúgy is nehézkes a garanciális problémák intézése. Legalábbis itt pesten tutira.
Kolléga előzött a pályán 130-140-es tempónál (új Skodával) elszakadt a szíj, szét is csapta az egész motort. VAG reakció: nem rendeltetésszerűen használta a gépet, nem garis probléma.
Némi izmozás után sikerült kialkudni, hogy a fele javítási költséget állja az importőr. Gondolhatod, hogy egy komplett újrafűzés márkaszervizben mennyibe kerül... Hát nem 100-200k az gondolhatod. Ott kezdődik, hogy 16-20k a rezsióradíj kb és akkor még csak állnak felette fejvakarva és hozzá sem értek.Kért árajánlatot tőlük 1 db lengéscsillapítót 100k-ért cserélnének. Amit amúgy párban kéne tehát rögtön 200k lenne. De ha nem oda viszi, ugrik a gari. Alvázvédőzés dettó. Ha megcsináltatod ugrik a gari. Köszi...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #77298 üzenetére
sinceritytől most kaptam pendájt, írtam is hogy rekordidő alatt (6 nap inkluzív hétvége) ideért.
lopnak nálatok a polgárjenőben.
hivatalos rivallót javaslok itt is.
@lorcsi: yepp, használtban meg ez van.
-
macilaci78
nagyúr
Nem csak a postán szarnak a dolgokra, futárcéget is tudok említeni a 20-1.500 kg mezőnyből.
Ja, hogy a posta a lábtörlőre dobta be az ebay-ről rendelt SATA Raid kártyát is...
Hogy hiába van rajta a telefonszámom is a csomagom, azok az állatok a Szemere útra kézbesítik a Szerémi út helyett, csodálkoznak, hogy nem vagyok ott, nem is hallottak sem rólam, sem a cégről, de a telefonszámot lusta felhívni a kézbesítő?
Hogy kézbesítést kísérel meg, de menjek már le a 7 számtól a 29 elő, mert ő ott van...
Hogy a 117-es postához tartozom, de a csomagjaim felét rendre egy másikon kell átvegyem, de volt, hogy ott 2 hét után tudták kiadni, mert akkorra lett meg.
Volt, amit sikerült belepréselnie a postaládába, mert hajlott a boríték tartalma. Persze, ettől sérült is.Nem a dolgozót nézem le, amikor azt mondom, hülye postás, hanem a hozzáállását. Minden munkát lehet jól is végezni.
-
Earl_Muttley
őstag
Ismerosomnek szoktam modellvasutas cuccokat intezni de olyan jo 80-100ezres nagysagrendben, ebayrol. Multkor 2 csomag, mindketto trackinggel, stb.
Be is futnak a hatarhoz, egyszer csak 17tracken irjak, hogy visszakuldes alatt a felado orszagba, sikertelen kezbesites miatt. Gyors telefon, mint kiderult nem volt reggel 9kor otthon az illeto, es emiatt ok nem is postara adtak le, mondvan EMS...
A vege az lett, hogy elvileg a visszakuldos kontenerbol szedtek ki... Nekem meg mostanaban a kici kinai comagockak nem ernek ide (sinceritys se, meg 2 fulhallgato, rakat tok, stb.) massal is elofordul? Idaig szo szerint mindent megkaptam es krvagyorsan, de a memoriakartyam konkretan masfel honapja, a resendem meg 2-3 hete bszik jonni... -
DeFranco
nagyúr
tegyél hivatalos panaszt. akkor legalább esély van arra, hogy kiderül a vezetők számára, hogy valaki valamit nagyon elkefélt és rájuk tudnak koppintani.
sokszor ennyi hiányzik ahhoz, hogy egy vezető képben legyen és oda tudjon hatni, mert ha csak a beosztottak tájékoztatják, nyilván minden szuperzöld.
levelet szépen szerényen és tisztelettel, de határozottan remekbe szab, postán (kunc) felad, vezető kezébe sk. és fejleményt vár. nyugodtan beleírhatod azt is, hogy az, hogy téged több alkalommal nem értesítettek, és nem tudtad átvenni a terméket, neked jelentős anyagi hátrányokkal jár, a kiesett idő és az újabb szállítási költség miatt, amit nem áll módodban felvállalni a posta hibája miatt. van rá esély, hogy kompenzálnak.
persze az is lehet, hogy kapsz három sort, hogy te vótá' a hunyó és nem tüntették fel az irányítószámot nyomtatott betűvel, de egy levelet megér. sokszor ennyi hiányzik.
úgy is szabadnapos vagy, ráérsz
-
lorcsi
veterán
bazz beszarás..
dettó ugyanezt hallgattam végig a múlt héten a postán (szeged)
annyi kül. hogy nem német ebay-es csomi, hanem egy erkölcsi bizit nem volt képes a posta a postafiókban hagyni
egyetemista diák srác volt a károsultösszeteszem a 2 kezem, hogy nekünk nagyon jófej a postáunk
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #77292 üzenetére
kalap szar az összes új autó, minél drágább, annál inkább. nyomni kell minden új funkciót, se idő se pénz kitesztelni, a lélek tartja össze az egészet elektromosan és szoftveresen úgy ahogy, full kamikaze módban tervezik őket, és bangladesben rakja össze anulu három banánért, úgy ahogy. jürgen fuchs meg szarik a tqm-re mert büntetésből küldték a gyarmatokra igazgatni, és már amúgy is a két év múlva esedékes modell megy minden skype értekezleten, már a jövő évi is le van szarva.
-
Tim82
félisten
Németországból várok egy csomagot (eBay), május 25-én vettem meg, május 27-én adták fel. Nem kaptam meg máig, tegnap este ráírtam az eladóra, hogy utána tudna-e nézni. Ma délelőtt megküldte a csomagazonosítót, ezek szerint a drága Magyar Posta területileg illetékes szervezeti egysége, a 100-as posta 05.31-06.15. között magánál tartotta (értesítés nuku), majd visszaküldték Németországba.
Vajon kit kell megfojtanom a 100-as postán ahhoz, hogy rendeltetésszerűen tegyék a dolgukat és ha jön egy csomagom, arról értesítsenek, hogy átvehető? Átlag két-három naponta járok be oda, feladni, más csomagot átvenni, csekket befizetni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus VivoBook x1403ZA /i5-12500H/16/512ssd/14/3K/OLED/HU
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest