Bemásolom privátban mert valakinek már leirtam, hogy kell megcsinálni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Crusader01
(kvázi-tag)

Crusader01
(kvázi-tag)
Ha visszaolvasol picit akkor kiderül h volt itt valaki akinek 3.5-volt és le van irva h kell belépni a windowsba. Linket igohoz privátban küldök.
(#253) Crusader01 válasza torrentwarez (#249) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
Na találtam neked ezt-azt. Ebben van nem telepitős totalcommander (CeCMD) és videolejátszó is(tcpmp)
(#254) Crusader01 válasza torrentwarez (#249) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
Na találtam neked ezt-azt. Ebben van nem telepitős totalcommander (CeCMD) és videolejátszó is(tcpmp)

novum
(újonc)
Sziasztok!
Hogy lehet a Lucca 3.3-on Hard resetet csinálni?

MegaPici
(kvázi-tag)
Hy mindenkinek. Egy pontos leírás kellene hogy lehet rávenni a Blaupunkt Travel Pilot lucca 3.3 valami értelmes szoftver használatára.
megapc.hu

MegaPici
(kvázi-tag)
Megoldottam a dolgot.
megapc.hu

novum
(újonc)
Sziasztok! HELP!
Ha formatálom a luccat szerintetek hogyan lehet újra életre kelteni?
Hard resetet gyogy lehet csinálni?
Köszi!
(#259) torrentwarez válasza Crusader01 (#254) üzenetére

torrentwarez
(újonc)
Köszi ezek már müködnek!
De nem játszik le mindent, vmi codec pack van hozzá?
A blaupuntkt travelpilot 3.3 ra fel lehet tenni a win ce 6.0 és van magyar változat is??
köszi
(#260) Crusader01 válasza torrentwarez (#259) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
Szerintem magyar változat nincs, de win ce 6.0át tuti h nem lehet rá rakni , max ha a blaupunkt kiadná. De pna-nál ez nem divat.
novum: Próbáld meg ezt, igy elméletileg mindennek vissza kell álnia. Válaszd ki azt a firmware-t amelyiknek a száma megegyezik a luccáddal.

novum
(újonc)
köszi a segítséget,de az usb kapcsolat sem megy és az sd kártyát sem ismeri fel.
Hogy lehet hard resetet csinálni?

Crusader01
(kvázi-tag)
Megpróbáltam utána nézni, és tudtommal nem lehet hard resetet csinálni...Az Usb-t be tudod állítani ha bemész a windows mappába a Luccán, megkeresed a ChangeUSB.exe fájlt, elinditod, és kiválasztod, h hogy kapcsolodjon a géppel.

novum
(újonc)
Köszi a segítséget nem boldogultam vele. Beadtam szervizbe.

nea2
(újonc)
Sziasztok, sikerült a miomap os verzio, minden jól működik. Viszont az SD kártyára milyen formába kell a térképeket feltenni. csak úgy nem ismeri meg. Valmi könyvtár kellene hozzá?
köszi

Crusader01
(kvázi-tag)
mio mappán belül a maps mappába kell rakni öket

Efté
(újonc)
Problémám mint nea2-nek. Lucca 3.3 Mio navigációval. Térképeket (nagy méretűek, nincsenek a navin) beraktam az SD kártyán a Mio/maps mappába, de továbbra sem ismeri fel őket. Be kell még valamit állítani, hogy működjön?

Crusader01
(kvázi-tag)
Ja tehát a program a belső memórián van, a térképet meg az sd kártyára akarjátok tenni? Ha igen akkor klikk ide

horvathszaby
(újonc)
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék...
Van egy Blaupunkt TravelPilot 3.3-am, amin jelenleg a Lucca, valamint az iGO2006 fut párhuzamosan. Mindkettőt a menüből lehet indítani, de, ha nincs bennt az SD kártya, akkor az iGO-t nem "látja".
Jelenleg a Lucca a Flash memóriából fut (EE), az iGO pedig az SD kártyán eltárolt térképeket használja.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy az iGO8 is fusson rajta.
Jelenleg el tudom indítani ugyan az iGO8-at, és fut is rendesen, de csak a szervíz menüből indul.
Egy olyan megoldás érdekelne, hogy ha SD kártyát cserélek, akkor ne az iGO2006-t, hanem az iGO8-t lehessen indítani a menüből.
Ha valaki küldene egy részletes leírást...
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]

nea2
(újonc)
Szia, már majdnem jó, csak a billentyűzet nem megy.
azaz nem tudok beleírni a regeditbe.

Crusader01
(kvázi-tag)
Szia! Ezt én tölöttem föl és van benne billentyűzet(Miotool) és regedit is.

nea2
(újonc)
Szia, ezt töltöttem én is a gépre, elindul a billentyűzet, csak nem használható, egyik betűt sem írja.

lehet valamit rosszul csinálok?

Crusader01
(kvázi-tag)
tedd a "kurzort" abba a mezőbe ahova irni akarsz, igy mennie kell. nekem is megy meg már volt akinek ezt elküldtem és ment.

triumphator
(újonc)
sziasztok! végigküzdottem magam a topikon, ezúton köszönök minden segítséget. de sajnos nem sikerül az istennek sem beidomítanom a lucca mp3-asomat az igo2006-ra. a service menuben a gps test 8-10 holdat lát, kiírja, hogy "ready to navigate", minden szép s jó. de belépve sajnos az igo szerint "nincs gps-jel"... hiába a fent leírt port és bitrate állítgatás, semmi sem veszi rá. vkinek tipp?
(#274) Crusader01 válasza triumphator (#273) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
pedig ha a sys.txt-t átirod amire kell és utána elmented akkor annak mennie kell...De elöfordulhat,hogy elállítódott a a baudrate és igy másra kéne átrini.Ezt megnézheted egyszerűen ha EZT letöltöd. csak bontsd ki gépen, és inditsd el a Luccán majd menj a COM-ra. Itt kiírja a jelenlegi portot és baudrate-t. De a többi menüpont beállításait CSAK saját felelőségre állits evvel a programmal, mert akár használhatatlanná is lehet tenni a gps-vevőt.
Sok sikert hozzá!
(#275) triumphator válasza Crusader01 (#274) üzenetére

triumphator
(újonc)
köszönöm! letöltöttem, áttettem, futtattam. a com7-re írja a gps-t, de nem ír hozzá baudrate-et. com1-re írja a 9600-at és arra dobja fel a protocol: NMEA-t. persze, egyik beállítással sem megyen... sajnos
(#276) Crusader01 válasza triumphator (#275) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
ha a 7es portot kiirja, és rámész h find Baud akkor nem találja meg a Baudrate-t??
Ha ez a baj, akkor menj alul a sirf-re, switched to nmea Protocol-Baudrate-t állitsd 9600ra majd nyomj egy SET és =BAUD gombot. Majd nézd meg újra a COM alatt, h most talál e. Ha igen akkor ezt ird be a sys.txt-be.

robek14
(újonc)
sziasztok.szereztem lucca 3.3 EE softwert.vagyishát lemásolták nekem egy működőnek a belsejét.nekem jelenleg 3.3 CC van, és erre szeretném rávarázsolni,de...
amikor felrakom és el akarom indítani,azt írja ki, hogy Hardware ID error.
Ha valaki tudja hogyan kell helyessen felrakni,vagy mit kell átírni,hogy működjön azt nagyon szépen kérem segítsen nekem.Az esetleges segítséget a robertszabo@asak.at email címre várnám.A segítségeket előre is köszönöm.

kossuth1
(lelkes újonc)
Üdv mindenki!
Egy hozzáértő segítségét szeretném kérni Lucca ügyben.
Amikor bekapcsolom a GPS-t és a Navigációra megyek rá, meg kérdezi hogy "Do you want to indicate the navigation map now?" ez mind a képernyő közepére van kiírva és a No lehetőség a bal felső sarokban..(yes nincs is). Ha rámegyek a No-ra, akkor szétesik a kép és visszalép az alapmenübe. Tudja valaki mi lehet ez?
Előre is köszönöm!

DJozso
(újonc)
Üdv!
Én idén márciusban vettem a Luccát, IGO-val, de a térkép 2007 10 havi. Másik igoból kivéve a térképet (ami frissebb), nem müxik. Térkép hibára panaszkodik. Bár nem tudom melyik IGO van rajta. Viszont néztem egy oldalon és annyi féle IGO van, fogalmam sincs melyiket kellene leszedni hozzá. Szivem szerint IGO 8-at raknék rá, de ami nekem volt azzal nem müködöt, bár az PDA-hoz való volt. Esetleg valakinek ötlet?
Ja és a másik: Hogy tudok az indító menűbe más progikat beleírni (médiaplayer, számológép)? Esetleg valakinek nincs xvidet játszó médiaplayer? 

barmiaron
(újonc)
Sziasztok!
Kicsit nem idevaló, de hátha tudtok segiteni!
Igo8-ról van szó!
A programot felmásoltam a gépre, indul is szépen!
A gond azzal van, hogy a térképeket kártyán kéne tárolni, de nem látja a program!
Ahogy olvasgattam fórumokat szerintem a Sys.txt-ben kell valamit átirni, de nemtom, hogy mit!
Légyszi segitsetek!
Köszi

loksi100
(újonc)
sziasztok!Most vettem egy blaupunkt t100 pna és szeretném rajta futtatni az igo8-at.Tudna valaki segiteni hogyan csináljam?előre is köszönöm!

robek14
(újonc)
sziasztok.szereztem lucca 3.3 EE softwert.vagyishát lemásolták nekem egy működőnek a belsejét.nekem jelenleg 3.3 CC van, és erre szeretném rávarázsolni,de... amikor felrakom és el akarom indítani,azt írja ki, hogy Hardware ID error. Ha valaki tudja hogyan kell helyessen felrakni,vagy mit kell átírni,hogy működjön azt nagyon szépen kérem segítsen nekem.Az esetleges segítséget a robertszabo@asak.at email címre várnám.A segítségeket előre is köszönöm.

jegess
(tag)
Hali!
Nekem a sarkas érintős service menüs luccam van (nemtom, h az most 3.3 van MP3 néven fet
) és iGo8-at próbálok varázsolni rá. Memkártyára elmentettem LUCCA123 mappába az iGo-t, igo.exe-t átneveztem lucca.exe és mikor elindítom a másolás a Flash disk-re nem tud bemásolni jópár dolgot. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Mi ilyenkor a teendő?
THX
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

robek14
(újonc)
helló. én már találkoztam ilyennel. olyankor le kell törölni az előző lucca mappát és akkor már felfér az is ami addíg nem. egyépként jelenleg én is az igo8-at próbálom ráimádkozni, de nemártana hozzá 1 sys fájl,meg valaki mondja már el hogyan is kell pontossan,mert letöltöttem 1 olyat hogy igo8 PDA,PNA töltöttem le hozzá magyar nyelvet, térképeket, átneveztem az igo.exe-t lucca.exe-re és indításnál kapok 1 szürke képet pattan 1et a gép, és visszaugrik az elejére
HELP

robek14
(újonc)
Crusader01 egy isten vagy
tökéletesen működik az igo8 juniusi frissítéssel
és bátran elmondhatom,hogy ez az eddígi legjobb navigációs szoftver. A készülék a szobámban is csatlakozott műholdra(amit az eredeti szoftver nem tette)és gyalogosra állítva azt is jelezte,hogy a forgószékben forgok
De este megyek vele Linzbe,akkor majd többet tudok róla mondani,de valószínűnek tartom,hogy nem lesz vele műhold problémám,mint álltalában szokott sajnos
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!

mohoyoyo
(fanatikus tag)
Üdv Topik!
A gondom az lenne,hogy 10 nap múlva megyek torontóba és szerezni akarok egy toronto térképet a a GPS-emhez (Lucca Travelpilot 3.3- mp3 verzsön).
Ha valaki tudja honnan lehet ezt megszerezni,illetve hogyan kell feltölteni a GPS-re,azt nagyon megköszönném.
Nem tudom hogy létezik-e olyan hogy csak toronto térkép,vagy egész North Americát meg kell-e szereznem?
Még annyi,hogy nekem a gyári szoftver van fent.
"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JunoO 158

loksi100
(újonc)
Crusader01 kerlek help!!!!!!!kuld el e-mail-ben a teendomet!!!!!kosy.loksi100

jegess
(tag)
Hali!
Kitöröltem az eredeti Lucca mappát, de így is jött a hibaözenet: Error writing to target file!
Mi lehet a gond?
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

Crusader01
(kvázi-tag)
Szia!
Itt találsz egy "kevés" térképet
loksi100
Segítenék, de fogalmam sincs, hogy a te készülékeden hogy kell előcsalni a service menüt. Ha valaki rájön akkor tudok segiteni. addig próbálkozz te is a kijelző sarkainak érintgetéseivel.

loksi100
(újonc)
Az bejön azzal nincs semmi gond,csak azt mond meg mit hova kell irni,felülirni stb.amugy 14mp nyomom,+a+gomb.

mohoyoyo
(fanatikus tag)
Köszi a linket!

Ezt
Ha letöltöm,be tudom tenni a map mappába és működni is fog elvileg?
A gyári szoftver fogja tudni olvasni a térképeket?Vagy a szoftvert is le kell cserélnem a GPS-en?
Totál láma vagyok a dologhoz...
[ Szerkesztve ]
"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JunoO 158

Crusader01
(kvázi-tag)
a programot is cserélned kell, mert ez a tom tom-hoz való térkép, ami természetesen se igo-hoz se semmi máshoz nem jó. de töltsd le az igo 8-at arról az oldalról amit adtam, hozzá a kanadai térképet, és tökéletes lesz minden.

oserenella
(újonc)
Sziasztok!
Új vagyok itt!
A kérdésem a következő lenne:
Vettem egy Blaupunkt Travelpilot Lucca 3.5-ős PNA-t, szeretnék rá igo 8-ast felrakni.
A problémám, hogy a belső memóriáját nem látja a pc, az SD kártyát viszont igen.
Mi lehet a probléma? És ha esetleg valaki PÜ-be leírná, hogy erre a 3.5-ösre mi a trükkje
a felrakásnak. A 3.3-as leírását végigolvastam, de már ott megdőlt, hogy a ReziFlash-nél
nevezzem át, mivel nem is látom.
Előre is hálás köszönet a segítségért!
Üdv,
Sere

mohoyoyo
(fanatikus tag)
Thank you very much

Samee
(kvázi-tag)
Sziasztok! Én is egy újabb Lucca 3.5 tulaj vagyok, aki nem tudja feltenni az iGo-t
Ezt a verziót töltöttem le: igo 8 v8.0.0.41506 June 3.
Átolvastam persze a topikot, az SD kártyára felmásoltam a programot, az autorun.exe-t átneveztem installlucca_35_b.exe-re de így sem megy
Az SD-n most két könyvtár van, egy 2577 és egy iGo 2008.
Köszi előre is a segítséget!!!
Samu
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!

mohoyoyo
(fanatikus tag)
ÁÁÁ Shit!
Canadának csak POIs-t lehet letölteni...de olyan nincs hogy Canada Maps.
Navigálláshoz ezt gondolom nem lehet használni... 

Samee
(kvázi-tag)
Olvasgattam tovább, de tanácstalan vagyok
Crusader ha van valami leírásod el tudnád nekem is küldeni priviben? Lucca 3.5 és iGo8. Előre is köszi!!!!!!! 
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!

oserenella
(újonc)
Hi!
Na, nekem már m1!
Bár minden kikapcsolásnál elveszti a GPS-beállításait és mindig rá kell nyomni az autómatikus keresés funkciót!
Erre tud valaki gyógymódot, vagy esetleg a szoftver nem jó?
Üdv,
Sere
[ Szerkesztve ]

Rooly1
(újonc)
Üdv!
Egy 3.3 eeu-ra próbáltam rávarázsolni mio-t ill igo-t.A mio 90 fokkal el van fordulva,az igo el sem indul.Memkártya nélkül próbáltam,bemásolva a flash-re.A rapid linkek nekem nem működnek,csak egy 6-9 kb-os valamit tölt le.Valaki segíjjen!!! 

mohoyoyo
(fanatikus tag)
Na megtaláltam a térképet is.Már csak valamilyen instrukciós honlap kéne,ahol le van minden szájbarágósan írva.
Ha valaki tud esetleg ilyet,belinkelhetné.Konkrétan: Hogyan kell egyálltalán felrakni az Igo-t Flashkártya sgítségével,majd beilleszteni a map-eket?
Köszi! 
[ Szerkesztve ]