Valaki tudja hogy hogy kéne beállítani a 3.5b-t hogy először a wines felület jöjjön be?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
murena
(újonc)
A poén az hogy ezeknek a lomoknak kint van az igo-s változata és az ujakat már az igo8-al adják ki.Azt volna jó megszerezni.Ha valakinek megvolna össze lehetne rá dobni 1 kis garast.

gkfx
(újonc)
crusader01: kérnék egy kis segítséget IGO8-al kapcsolatban. Hogyan lehet elérni azt, hogy ha bekapcsolás után a luccán rábökök az OK-ra akkor egyből induljon el az IGO, ne pedig az a menü ahol választhatok képnéző, navigáció meg zenélő között?
Én eddig a miomap3.3-at használtam. Annál eltudtam azt érni,hogy a program a belső memóriából futott és az ott lévő térképet használta, de ha az sd kártyára is másoltam fel térképet akkor azt is látta. Az igo8 viszont csak a belső memóba másolt térképet látja, az sdn lévőt nem. Van erre valami gyógyír?
Köszönöm.
Hello! Milyen a kebab?

gumman
(újonc)
Valaki ha tud segíjjen.Egy baj van én nem értek hozzá. Hogyan kell lépésről lépésre felrakni az IGO8-at a kártyára,Ugyan rajta volt csak valamit elcsesztem és nem mükszik. Olyat ír ki.
INITIALIZING WARNING DATA és innen nem is megy tovább.Szertném újra rakni ha valaki segít.

murena
(újonc)
Várj vele vagy 10 percet és be fog tölteni nekem is csinálta.

gumman
(újonc)
De mindíg ezt csinálja vagy így meggyógyul? :

gumman
(újonc)
Te ez működik 

DJozso
(újonc)
Sziasztok!
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni egy ici-picit.3.3-as Luccával kapcsolatban. Nekem kellene olyan indító menű a Luccára, amiből tudok válogatni a IGO8, Media player, számológép stb közt. A baj az, hogyha a gyári menű hívatkozásait átírom a megfelelő helyre akkor el tudom inditani az alap menűből az IGO-t és a Média playert is, csak mind a kettő szaggat(lassú)
. Ha viszont szerviz menű -> explorer -> iGO8.exe, vagy tcpmp.exe akkor minden tuti.
Mit lehetne csinálni, hogy ne kelljen mindig ilyen bonyolultan inditani egyiket, illetve másikat. Ha valaki gondolja, ide is válaszolhat: domotor.jozsef@freemail.hu
Segítségeteket előre is köszönöm. 

gumman
(újonc)
Segítsetek abba hogy IGO8 a kártyára raktam fel térképeket de szegény nem látja mit csináljak vele. A másik tuti hely van ahol máskor jelzett hogy lehet trafi de ez valamiért most nem mükszik. 

gkfx
(újonc)
Hali! Végre sikerült összehoznom, hogy az igo a content mappát (meg ami bennne van térkép, poi, stb) az sd kártyáról olvassa be.
Az eljárás:Az sd kártyán csináltam egy igo8 mappát és abba másoltam be a content mappát. A sys.txt-be meg a következőt kell beírni:
[folders]
sdcardpath="sdmmc disk/igo8"
content="sdmmc disk/igo8/content"
[ Szerkesztve ]
Hello! Milyen a kebab?

zootyo
(újonc)
Segítsen már valaki, régesrég amikor megvettem a 3.3-as lucca-t, fel tudtam rá rakni az IGO-t. Fel szeretném rakni most a 8-ast. Leszedtem mindenféle dolgot, de nem megy. Segítene valaki, linkekkel, leírással hogy mit hogyan csináljak, és honnan szedjem le. Köszönöm a segítséget.

baloghzoli1
(újonc)
Nekem Lucca MP3 Editionom van,erre milyen IGO-t lehetne felrakni(IGO 8 ,gondolom kilöve) végig néztem az összes hsz. de erröl nem volt semmi .
elöre is köszi
(#313) .-Cs0SzA-. válasza baloghzoli1 (#312) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)
Lehet rá igo 8 at, én is azon vagyok, de eddig csak miomap 3.3 sikerült.

damdam
(újonc)
Szia nekem is eltudnád küldeni privátban? Nagyon megköszönném!

baloghzoli1
(újonc)
Csosza,Egy IGO 2006-al is kiegyeznék,olyan változat is lehet hogy a beágyazott sd nem gyalulnám el hanem a külsö SD-röl menne a progi? mert még garis a gép 
[ Szerkesztve ]
(#316) Crusader01 válasza baloghzoli1 (#315) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
Anélkül , hogy a belső memón ne változtass nem lehet elinditani sd-ről az igot, csak ha mindig a szervizmenübül inditod... ahhzt h ezen bármit is változtass, meg kell piszkálni az induló programot, vagy a win-t, ami garivesztést okozhat..

Crusader01
(kvázi-tag)
Ha többen jelzitek, hogy akarjátok, akkor fölteszem valahova, hogy, hogy kell a win-t indítani a blaupunkt-os program helyett... 

baloghzoli1
(újonc)
Crusader,letöltöttem a 225 hsz-ben a Lucca rar-t el is indul az sd-röl de nem talál GPS jelet.Segitenél? 
(#319) Crusader01 válasza baloghzoli1 (#318) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)
Az igo mappában van egy sys.txt fájl, ebben a [gps] részhez kell beirni a Luccád portszámát és sebességét.
Vagyis 7es port és a sebességeket (baudrate) progálgasd mert nem tudom az MP3-mas változatét.
Lehetséges sebességek: 4800, 9600,19200, 38400, 57600
Sok sikert!

loksi100
(újonc)
sziasztok!segitene valaki hogy kell felrakni a mio 3.3-at,és az igo8-at.probálkozok de nem megy!HELP!!!!!!

baloghzoli1
(újonc)
Köszi Crusader,mostmár mükszik,1-es port 9600-zal nagyon jól csinálja.Nagyon szuper az SD-röl,nem akarok a windowsban turkálni nekem ez igy megfelel.Egy ugyan ilyen változat esetleg IGO 8-al ?

sinike
(újonc)
Helló mindenkinek! Nekem sikerült feltenni az összes progit (mio, 2006-os igo, igo8), de sajnos a hangja mindig rossz marad (dadog). Hogyan lehet ezen segíteni?

Crusader01
(kvázi-tag)
Lucca 3.3 vagy Mp3mad van? amugy multkor egy másik ph-ssal ezen "dolgoztunk" és a content mappából vedd ki a poi fájlt! az okozza a a dadogást. egy normális poit meg letölthetsz pl innen

loksi100
(újonc)
Crus!!!Hogyan kell a teleatlaszt lecserélni mio-ra?vagy hülyeséget kérdezek?még mindig nem megy az igo blau travelpilot 100-ra.Segits kérlrk ha lehet!!köszönöm,

sinike
(újonc)
Lucca 3.3 van. Ha hazaérek kipróbálom ezt a content mappás történetet, remélem jó lesz.

sinike
(újonc)
A POI nem jött be. Frissitettem az eredeti Blaupunkt softot 2008 januárira. Most tökéletes.
Köszi a tanácsokat.

konder
(újonc)
Hello!
Egy kis segítség kéne Lucca TravelPilot 3.5- ön hogy lehet beállítani, hogy inditáskor egyenesen a Windows-os felület jöjjön be?
előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]

loksi100
(újonc)
Csosza!Ird meg kérlek hogyan raktad fel a mio 3.3-at.Előre is köszi!
(#329) papabear73 válasza Crusader01 (#317) üzenetére

papabear73
(újonc)
Szerintem ez sokakat érdekel, hányan jelezzük? 
Papabear

gkfx
(újonc)
Igen ez engem is érdekelne. Úgyhogy ketten már vagyunk.
Hello! Milyen a kebab?

nea2
(újonc)
Szia mindenkinek, nálam is nagy kérdés lenne, hogyan tudjuk a travelpilot 100 ra igot, vagy miomap et felrakni. Próbálta már valaki?

saril323
(újonc)
Sziasztok! Egy travelpilot 3.5 ösöm van.vettem hozzá egy 2 gb sd kártyát és arra szeretném rátenni az Igo t. le is szedtem egy Igo 8 változatot. Abban kérném a segítségeteket, h miképpen kell ezt megcsinálni? előre is köszi

loksi100
(újonc)
szia!igen nekem is ilyen masinám van!Sajnos én is kérdezetm de senki nem tudott rá választ adni,tehát saját erőmből kellett megoldani,és sikerült.Megy szépen a 2006+ és a igo8 is.msn-en megosztom veled ha érdekel!Angel010@citromail.hu

Crusader01
(kvázi-tag)
Na oké srácok! hétvégén összedobok vmit! mindenki megkapja a választ!

baloghzoli1
(újonc)
Ezt találtam,kipróbáltam nekem mükszik
térkép nincs benne!
http://rapidshare.com/files/75228193/Lucca_3.3.rar.html
[ Szerkesztve ]

jegess
(tag)
Halli!
Tudja valaki, h ilyenkor mi a teendő?
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

Stef3
(újonc)
Helló Crusader01!
Végigolvastam az egész fórumot, és sok hasznos dolgot találtam, de egy valamit még nem sikerült megoldanom. Én a DNMainUI.exe fájlt cseréltem ki az explorer.exe-re, de így az OSStartrer.exe mindig elindul, és minden bekapcsoláskor ki kell lőnöm a resinfo progival. A gond az, hogy az OSStartrer.exe-t hiába cserélem ki a rendszer valahonnan mindig visszaállítja az eredetit.
Te ezt hogy oldottad meg?
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.

User1914
(újonc)
Üdv. mindenkinek!
A BP Lucca3.3 EEU készüléken sikerült elindítani kártyáról a MIO 3.2; MIO 3.3; az IGO8 programot. Mindegyik hangja akadozik, a szükséges szerkesztések ellenére, a PIO törlés sem segített. Akinek van valami jó ötlete, kérem jelezze.
Az IGO 2006 szintén kártyáról indítva hiányolta a Windows alol a "tahomabd.ttf" filet, ha valakinek van ilyen kérem jelezzen. Már próbáltam az IGO8 alol bemásolva, ekkor a kezdeti betöltések után a starting után, hibajelzés nélkül kilép a fileexpolerbe. A Windows alatt található "tahoma.ttf" átnevezése sem hozott sikert, az eredmény UA.
Köszönettel. Mátyás
email:user1914@freestart.hu

Stef3
(újonc)
Nekem a Blaupunkt oldalán található szoftverfrissítés segített a hangon.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.

User1914
(újonc)
Üdv. mindenkinek!
Sokan szenvednek a Lucca 3.3 készülékük hang akadozásával, nekem is ezt tette tegnapig. A német oldalról leszedve a készülék firmware frissítését és telepítési utmutatóját ez megszüntethető. A hátlapon található számok segítenek a kiválasztásban.
http://www.blaupunkt.com/de/downloads_3_9.asp
A letöltött állományt kicsomagoljuk, majd a kártyára másoljuk. A telepítési utmutató 3. oldalán található lépéseket végigkövetve, teljesen ujraindítjuk az eredeti SW-t, elvégzünk minden beállítást. A kártyáról letöröljük a felmásolt dolgokat. Ha jól működik, indítás service módban, és onnan indtva a MIO és az IGO is akadozás nélkül fut, az eredeti SW a készüléken, az ujak a kártyára másolt modon és csak onnan indíthatók.
Sok sikert mindenkinek, aki eddig csak ezért nem használt egy általa kedvelt SW-t.
További balesetmentes vezetést!!!!

jegess
(tag)
Üdv!
Nekem 3.3-am van (sarokérintős szerviz menüs). Igo 8 -al próbálkozom, de sajna nem engedi bemásolni némelyik fájlt a kártyáról... Az eredetit Lucca mappát már letöröltem.
A http://rapidshare.com/files/75228193/Lucca_3.3.rar.html -ről letöltött kártyáról indítható verzióban pedig nem talál térképet 
Tud valaki megoldás valamelyik problémára?
THX
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

baloghzoli1
(újonc)
Jegess ,térképet itt találsz hozzá http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo6.html
a másikban sajna nem birok segiteni

gkfx
(újonc)
Hali!
Nekem így sikerült felraknom az igo8-at:
-Ahhoz, hogy a szgép lássa a gps "my flash disk"-jét (ne csak az sd kártyát) a szervízmenüből el kell indítani a file explorert, majd a windows könyvátrban katt a changeusb.exe-re és ki kell jelölni az udisk-et. OK.
- A my flash disk lucca könyvtárában lévő fájlokat törölni (biztonsági mentés nem árt) majd ide másolni be az igo8-at. Az igo8.exe-ét át kel nevezni Lucca.exe-re. Ha a térképeket az sd-ről akarod használni a megoldás a 310. hozzászólásomban van.
-A térképeket a content mappában lévő map mappába kell rakni.
Hello! Milyen a kebab?

gkfx
(újonc)
Amúgy valaki nem tudja, hogy lehet-e a lucca3.3-hoz külső TMC vevőt kapni, ill működik-e vele?
Hello! Milyen a kebab?

baloghzoli1
(újonc)
IGO 8-ból több változatot kiprobáltam,müködik is,de az alsó gomboknál,beállitások,térkép mindig bedobja a windowsból a startmenüt az órát.Ez miért van?

saril323
(újonc)
Sziasztok! Vki segítsen légyszi. 480x 272 es skineket keresek igo 8 hoz blaupunkt luccan. honnan lehet ilyet letölteni és hova kell bemásolni.köszi

patas
(újonc)
Sziasztok! Vettem egy Blaupunkt lucca 3.3-at IGO 8-at felszertném rakni úgy hogy a Lucca is fentmaradjon. Ehez kérek segítséget. Köszi

loksi100
(újonc)
nézz el ide[link]

loksi100
(újonc)
vagy ide ez jobb![link]